Connect with us

ΚΡΗΤΗ

47χρονος στο νοσοκομείο Χανίων με βαριά τραύματα στο κεφάλι

Δημοσιεύτηκε

στις

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων


Σοβαρά τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας 47χρονος μετά από πτώση από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στα Παχιανά Χανίων ενώ εκτελούσε εργασίες.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε αμέσως στο σημείο μετέφερε τον 47χρονο στο νοσοκομείο Χανίων.

Στο σημείο βρέθηκε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων Γιάννης Μανωλικάκης και κλιμάκιο των αρμόδιων υπηρεσιών όπου πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο του ατυχήματος.

ΚΡΗΤΗ

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας καλωσορίζει τον επιτυχημένο επιχειρηματία Γεώργιο Μανούρα

Δημοσιεύτηκε

στις

Στην..ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ…


Είναι πολύ ΤΙΜΗΤΙΚΟ & ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ που συστρατεύεται μαζί μας , ένας άνθρωπος που ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα στην αυτοδιοίκηση μαζί μας το 2010 εκλέχτηκε και διατέλεσε ενεργό μελος του δημοτικού συμβουλίου και επιτυχημένος αντιδήμαρχος .

Ο Γεώργιος Μανούρας γεννήθηκε στις Ατσιπάδες και τελείωσε το Λύκειο στο Ασήμι.

Ήδη από τα μαθητικά του χρόνια είχε έντονη παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός.

Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στο χωριό του ασχολούμενος με αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Στη συνέχεια σε συνεργασία με τον αδερφό του Μιχάλη ασχολήθηκε με το χώρο της εστίασης στο Ηράκλειο. Σταδιακά η εταιρεία επεκτάθηκε και σήμερα με την επωνυμία «ότι θες» διαθέτει ένα από τα πιο επιτυχημένα εστιατόρια και κρεοπωλεία του Ηρακλείου, απασχολώντας 30 εργαζομένους , η πλειοψηφία των οποίων έχουν καταγωγή από τον Δήμο Γορτυνας.

Είναι παντρεμένος με την λογίστρια Ευαγγελία Αεράκη που κατάγεται απο τον οικισμό Φαραγγιανά και εργάζεται σε λογιστικό γραφείο στο Ασήμι . Διαμένουν μόνιμα στο Ασήμι και έχουν ένα παιδί τον Λευτέρη μαθητή δημοτικού.

Παράλληλα ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά θέματα της περιοχής οργανώνοντας τον πολιτιστικό σύλλογο των Ατσιπαδων και παραμένει ενεργό μέλος μέχρι και σήμερα. 

Ο ίδιος δήλωσε:

Αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές, αποδεχόμενος την πρόταση του Δημάρχου, Νικολάου Σχοιναράκη , με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στον τόπο μου.

Στόχος μου είναι η ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας και η στήριξη του ορεινού τμήματος του.

Επιθυμώ να βελτιώσω τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων της περιοχής μου σε κάθε επίπεδο. Βασικός μου όμως στόχος είναι να στηρίξω τον πρωτογενή τομέα και να συμβάλλω μέσω του δήμου στην προώθηση των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων που παράγονται στην περιοχή μας….

Καλο Αγωνα Γιωργο…
Για ενα και μοναδικο σκοπο..
Το συμφερον του Δημου & των πολιτων..
Με την.. ΝΙΚΗ…

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΚΡΗΤΗ

Ο δήμαρχος Γόρτυνας Νικόλαος Σχοιναράκης καλωσορίζει τον αγωνιστή Μιχάλη Ανδρεαδάκη!

Δημοσιεύτηκε

στις

Άλλη μια δυναμική υποψηφιότητα από την δημοτική ενότητα Κόφινα του Δήμου Γόρτυνας για τον συνδυασμό μας “Ανανέωση Τώρα”


Ο Μιχάλης Ανδρεαδάκης γεννήθηκε στη Σοκαρά όπου και μένει μόνιμα.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Δηλαβεράκη από τις Ατσιπάδες και έχει 3 παιδιά τον Κωνσταντίνο τον Αντώνη και τον Σταμάτη.

Εργατικός αγωνιστης και πάντα δυναμικός ασχολείται με αγροτικές κτηνοτροφικές και μελισσοκομικές εργασίες. Αυτή την περίοδο εργάζεται στο Ασήμι σε τοπική επιχείρηση και είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός.

Ο ίδιος δηλώνει:

Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του νυν και υποψηφίου Δημάρχου Γόρτυνας σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Ανανέωση Τώρα “

Τον ευχαριστώ για την τιμή και υπόσχομαι να συνεργαστώ ευσυνείδητα στον αγώνα για ένα αισιόδοξο και καλύτερο αύριο για τον τόπο μας
γνωριζοντας τα προβληματα τις δυσκολιες που αντιμετωπιζει ο Δημος (ελλείψει εξειδικευμενου προσωπικου, πόρων, μεγάλη έκταση τεράστιο αγροτικό δίκτυο κτλ)

Δέχτηκα μαζί με άλλους συμπολίτες μου να στρατευτώ για να αγωνισθούμε για το δοκιμασμένο χωριό μας τον Σοκαρά αλλά και ολόκληρο τον δήμο.

Με τη συμμετοχή, την προσπάθεια και το να μάχεσαι με δύναμη …μπορούμε να αλλάξουμε δεδομένα για τον δήμο μας.

Γιατί πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να έχουμε ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντός μας.

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΜΙΧΑΛΗ..ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ..
ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ..
ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ..
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ..ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ…

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΚΡΗΤΗ

Προεκλογική ομιλία του Νικόλαου Σχοιναράκη στους Αγίους Δέκα

Δημοσιεύτηκε

στις

Η κεντρική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Νικόλαου Σχοιναράκη θα πραγματοποιηθεί στους Αγίους Δέκα


Στο εκλογικό του γραφείο, στους Αγίους Δέκα, θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας Νικόλαος Σχοιναράκης.

«Μετά τις επιτυχημένες εκδηλώσεις εγκαινίων όλων των εκλογικών κέντρων της παράταξης μας “Ανανέωση Τώρα” και την απίστευτη και συγχρόνως συγκινητική προσέλευση πλήθους κόσμου.
Σας προσκαλούμε στην κεντρική ομιλία μας την Παρασκευή 24/05 και ώρα 20:30 (στο εκλογικό μας κέντρο στους Αγίους Δέκα). Κεντρικός ομιλητής ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νικόλαος Σχοιναρακης.
Τέλος θα γίνει και η παρουσίαση του ψηφοδέλτιο μας. Γιατί εμείς για μια ακόμα φορά κάνουμε πράξη το όνομα μας ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!!!!”

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη