Connect with us

ΘΕΜΑΤΑ

4ο Μοίρες Open – Φεστιβάλ Τένις 2016

Avatar

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μοιρών προκηρύσσει Ανοικτό Τουρνουά Τένις με την ονομασία «4ο Μοίρες Open – Φεστιβάλ Τένις 2016», το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Ομίλου (Μοίρες Δήμου Φαιστού) τα Σαββατοκύριακα 11-12 Ιουνίου έως και 02-03 Ιουλίου 2016


Το «4ο Μοίρες Open – Φεστιβάλ Τένις 2016» πρόκειται να διεξαχθεί παράλληλα με τις δράσεις του Matala Beach Festival 2016, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες και φίλους του τένις να συνδυάσουν τένις και ψυχαγωγία.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016: Matala Street Painting 2016

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 17-18-19 Ιουνίου 2016: Matala Beach Festival 2016

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Στο τουρνουά θα υπάρχουν οι εξής κατηγορίες οι οποίες θα διεξαχθούν τα παρακάτω Σαββατοκύριακα σε 16άρια ταμπλό.

ü Open Ανδρών 30+ Παρασκευή 10 και Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου 2016

ü Open Ανδρών 16-30 ετών Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου 2016

ü Open Γυναικών Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου 2016

ü Open Ανδρών 45+ Παρασκευή 24 και Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου 2016

ü Masters Ανδρών Παρασκευή 01 και Σαββατοκύριακο 02-03 Ιουλίου 2016

Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής σε κάποια κατηγορία, θα διεξαχθούν προκριματικοί αγώνες από Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα πριν την έναρξη των αγώνων του κυρίως ταμπλό κάθε κατηγορίας.

 

ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ:

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 2 γήπεδα με επιφάνεια quick. Εφόσον χρειαστεί και είναι σύμφωνοι και οι δύο παίκτες, υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και το 3ο γήπεδο επιφάνειας carpet στην προκριματική φάση.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους:

α) ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση: http://goo.gl/forms/2Y3B2lhODH3ePVJj1

β) τηλεφωνικά, στους αριθμούς: 6932478985 – Ξηρουδάκης Γιάννης
6972469122 – Πάγιος Παναγιώτης

Η προθεσμίες για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής ορίζεται ανα κατηγόρια έως την Τετάρτη πριν το Σαββατοκύριακο διαξαγωγής των αγώνων και ώρα 20:00μ.μ.

Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής ή κακών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ώρα έναρξης και στο πρόγραμμα των αγώνων.

 

ΜΠΑΛΕΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Σε όλα τα παιχνίδια θα δοθούν καινούριες μπάλες.

 

ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ:

 

Σε όλες τις κατηγορίες τα ταμπλό θα είναι 16άρια και σε περίπτωση μεγαλύτερης συμμετοχής, θα γίνουν προκριματικοί αγώνες (Πέμπτη/Παρασκευή) για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό.

Από όσους δηλώσουν συμμετοχή στην κατηγορία Masters, θα συμμετέχουν κατά προτεραιότητα οι:

4 πρώτοι της κατηγορίας 35+ των Βετεράνων,

4 πρώτοι της κατηγορίας 45+ των Βετεράνων,

2 πρώτοι της κατηγορίας 16-30 του τουρνουά.

Επιπλέον θα δοθούν 6 wild cards για τη συμπλήρωση του ταμπλό.

 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει για κάθε κατηγορία χωριστά, την Τετάρτη το βράδυ μετά τη λήξη συμμετοχών της αντίστοιχης κατηγορίας, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου. Η κλήρωση θα ανακοινωθεί στην επίσημη σελίδα του Ομίλου στο Facebook. Στην ίδια διεύθυνση θα υπάρχει ενημέρωση για το πρόγραμμα καθώς και τα σκορ των αγώνων.

Σημ.: Η διεξαγωγή κάθε κατηγορίας είναι αποκλειστικά Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο και Κυριακή, ως εκ τούτου δεν είναι δυνατό να δηλωθούν περιορισμοί.

Η επιτροπή των αγώνων θα λάβει υπόψη της τις ιδιαιτερότητες που θα δηλωθούν τηλεφωνικά (αυστηρά πριν τη λήξη των συμμετοχών), στον καταρτισμό του προγράμματος και θα τις ικανοποιεί μόνο σε περίπτωση που αυτό είναι εφικτό σε σχέση με την δυνατότητα υλοποίησης του προγράμματος των αγώνων.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ :

Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει στα δύο (2) νικηφόρα sets, με tie break των επτά (7) πόντων στην ισοπαλία (6–6) games. Σε περίπτωση 3ου set, θα παίζεται Super Tie Break (10 πόντων).
Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται 15 λεπτά πριν τον αγώνα τους στην Γραμματεία. Αγωνιζόμενος που δεν θα παρουσιαστεί εντός 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα χάνει τον αγώνα.
Σε ημιτελικούς και τελικούς θα υπάρχουν ball boys και πιθανότατα στον τελικό διαιτησία.

 

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:

Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στα 15 ΕΥΡΩ.

Κάθε παίκτης μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε όσες κατηγοριες επιθυμεί εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις. Το κόστος συμμετοχής για κάθε επιπλέον κατηγορία ορίζεται στα 5 €.

Στους 4 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν αναμνηστικά κύπελλα.
* Στους συμμετέχοντες θα δίνεται 1 μπουκάλι νερό και 1 μπανάνα σε κάθε αγώνα.

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Υπεύθυνος αγώνων ορίζεται ο κ. Γιάννης Ξηρουδάκης (6932478985)

 

ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Επιδιαιτητής αγώνων ορίζεται ο κ. Παναγιώτης Πάγιος (6972469122)

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ:

Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων ιατρική βεβαίωση η οποία τους επιτρέπει την συμμετοχή τους σε αγώνες, η ισχύ της οποίας θα είναι για ένα έτος από την ημερομηνία έκδοσης. Για όσους δεν θα προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση θα πρέπει να συμπληρώσουν μια υπεύθυνη δήλωση του Ν. 105 στην οποία θα αναγράφουν ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη της υγείας τους.

 

ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

Στους συμμετέχοντες κάθε κατηγορίας, θα προσφέρεται δείπνο (τα γνωστά μπριτζολάκια..!), κάθε Σάββατο αμέσως μετά την λήξη των αγώνων της ημέρας, στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Μοιρών.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Ξηρουδάκης Γιάννης

 

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook