Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Ένοχοι για το θάνατο του Κ. Κατσούλη 

Επιστρέφουν στη φυλακή

Και οι τρεις θα επιστρέψουν στη φυλακή για ελάχιστο χρονικό διάστημα, προκειμένου να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής που απομένει

Ομόφωνα ένοχοι κρίθηκαν σήμερα, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, οι τρεις άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνταν για τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά, Κώστα Κατσούλη, μετά από οπαδική επίθεση που δέχτηκε, τον Σεπτέμβριο του 2014, στις κερκίδες του γηπέδου του Ηροδότου.

Στους δύο, ηλικίας 31 και 39 ετών, επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 7 ετών και στον 33χρονο 6 έτη και 6 μήνες. Και στους τρεις αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, ενώ επιπλέον στον 33χρονο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Όμως και οι τρεις θα επιστρέψουν στη φυλακή για ελάχιστο χρονικό διάστημα, προκειμένου να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής που απομένει. Νωρίτερα ο εισαγγελέας της έδρας Νίκος Μαρκάκης είχε προτείνει την ενοχή των δύο, του 31χρονου και του 39χρονου και την αθώωση του 33χρονου λόγω αμφιβολιών.

Το δικαστήριο επαναλήφθηκε σε δεύτερο βαθμό μετά τη αίτηση αναίρεσης που άσκησε στον Άρειο Πάγο ένας εκ των τριών καταδικασθέντων και η οποία έγινε δεκτή.

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά