Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

Themata

Στην Κρήτη η εκδήλωση για τους Γερμανικούς Ποιμενικούς

Όλα είναι έτοιμα στην Κρήτη για την 2η έκθεση μορφολογίας & εξέταση καταλληλότητας αναπαραγωγής Γερμανικού Ποιμενικού που θα πραγματοποιηθεί 25 & 26 Απριλίου στο γήπεδο Μαραθώνα στα Κάτω Καλέσσα του Δήμου Μαλεβιζίου.


Κριτής της εκδήλωσης θα είναι ο Andreas Rudolph (επίσημος κριτής μέλος του SV) και βοηθός καθηκόντων προστασίας (Κ.Ο.Γ.Π.Ε.) , ο Στυλιανός Ρομπογιαννάκης .

Την εκδήλωση διοργανώνει το παράρτημα 06 Ηρακλείου Κρήτης του Κ.Ο.Γ.Π.Ε. (Κυνοφιλικού Ομίλου Γερμανικού Ποιμενικού Ελλάδος, www.kogpe.gr), ένα σωματείο μη κερδοσκοπικό, με σκοπό την προώθηση της κυνοφιλίας στη χώρα μας, την καθοδήγηση των ιδιοκτητών για τη σωστή ανατροφή, διατροφή, διαπαιδαγώγηση, κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση σύμφωνα με τις δυνατότητες των σκύλων και την προετοιμασία για εκθέσεις μορφολογίας και εργασίας.

pimeniko

Ώρα έναρξης και τις δυο ημέρες 10:00 π.μ.

Σας παρουσιάζουμε ένα σύντομο βιογραφικό του κριτή της εκδήλωσης, Andreas Rudolph.

Ο Ανδρέας Ρούντολφ γεννήθηκε το 1948 στην πρώην Ανατολική Γερμανία όπου έζησε, μεγάλωσε και μένει ακόμα. Φοίτησε σε αγροκτηνοτροφική σχολή με ειδίκευση στην εκτροφή μοσχαριών, και αυτόν τον καιρό εργάζεται σε μουσείο Αγροκτηνοτροφικής Ιστορίας. Σε εφηβική ηλικία, το 1965 έγινε μέλος του Dog Sport Association & the Special Breed Club for German Shepherd Dogs στην Ανατολική Γερμάνια. Το 1966 ίδρυσε το εκτροφείο Von Westsachsen και από τότε έχει πραγματοποιήσει πάνω από 120 ζευγαρώματα, τα περισσότερα τα πρώτα χρόνια. Συμμετείχε ενεργά σε εκθέσεις και εξετάσεις εργασίας με πολλά σκυλιά .Το 1978 στην ηλικία των 29 ετών πήρε άδεια κριτή εκθέσεων και 3 χρόνια αργότερα έγινε κριτής ελέγχου καταλληλόλητας αναπαραγωγής. Το 1984 έγινε Επικεφαλής των Θεμάτων της Φυλής για τον SV της Ανατολικής Γερμανίας, μια θέση που διατήρησε μέχρι τη συγχώνευση του SV το 1990.

Ο Ανδρέας Ρούντολφ έχει μεγάλη προσωπική ανάμιξη στην συγχώνευση του SV της Ανατολικής Γερμανίας και επίσης το 1990 εξελέγη πρόεδρος του SV στο παράρτημα της Σαξονίας (στην επαρχία Sachsen) μια θέση την οποία διατήρησε για 3 εκλογικές αναμετρήσεις το 1995, 1998 και 2002. Σήμερα είναι μέλος της διοίκησης του SV και της Επιτροπής Οικονομικών και έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις και βραβεία. Έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες έρευνες στην αναπαραγωγή και έχει κρίνει σε πάνω από 320 εκθέσεις.

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά