Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

Creta

Οι νταήδες χτυπούσαν όποιον έβρισκαν, έκαναν ληστείες και διακινούσαν χασίς

Συνελήφθησαν τρία άτομα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της πρόκλησης σωματικών βλαβών – Κατασχέθηκαν σχεδόν 700 γραμμάρια κάνναβης


Συνελήφθησαν, χθες σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 25χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 21 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα, τρία άτομα οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε 27χρονο ημεδαπό. Επιπλέον, σε μεταγενέστερο χρόνο στην ίδια περιοχή, δύο άγνωστα άτομα επιβαίνοντας σε δίκυκλες μοτοσυκλέτες με τη χρήση βίας αφαίρεσαν από 23χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ολλανδίας, χρήματα, κόσμημα και κινητό τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου προέκυψε ότι τον 21χρονος με τον 23χρονο και τον 25χρονο προκάλεσαν τις σωματικές βλάβες στον 27χρονο ημεδαπό ενώ στη συνέχεια οι δύο αλλοδαποί διέπραξαν τη ληστεία σε βάρος του 23χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ολλανδίας.

Άμεσα από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, αρχικά οι δύο αλλοδαποί και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 25χρονος ημεδαπός.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 21χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 689,4 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά

Webtv

Κάμερες ασφαλείας βιντεοσκόπησαν αποτυχημένες προσπάθειες επίδοξων ληστών που είναι για γέλια και για κλάματα   Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook