Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

Themata

Πώς γυρίστηκε ο “καυτός” χορός της Jessica Alba στο Sin City 2

Ο καυτός χορός της Jessica Alba στο Sin City 2 πίσω από τις κάμερες (Vid)


 

Άλλο ένα βίντεο από τα γυρίσματα Χολιγουντιανής υπερπαραγωγής. Ένα βίντεο που “απομυθοποιεί” το “Sin City 2”, αλλά όχι την Jessica Alba.

Ακόμα και χωρίς κανένα μοντάζ και επεξεργασία, η Alba είναι εντυπωσιακή.

Η σκηνή διαδραματίζεται στην ταινία στο μπαρ όπου η στρίπερ Νάνσυ Κάλλαχαν τρελαίνεται.

Το σενάριο του Sin City 2 δεν βασίζεται αυτή τη φορά σε graphic novel του Μίλερ, αλλά πρόκειται για μία μείξη ιστοριών από πολλά βιβλία του, συν μία νέα ιστορία που γράφτηκε αποκλειστικά για την ταινία.

Η έμπνευση για μία αφηγηματική γραμμή της ιστορίας προέρχεται από το κόμικ βιβλίο του 1993 “A Dame to Kill For”.

Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας:

Υπόθεση:

Σε μια πόλη που δεν υπάρχει δικαιοσύνη, οι απεγνωσμένοι αναζητούν εκδίκηση και αδίστακτοι δολοφόνοι διασταυρώνονται στο διάσημο κλαμπ Pecos. Η ταινία ανοίγει με το “Just Another Saturday Night”, όπου ο Μαρβ (Μίκυ Ρουρκ) βρίσκει τον εαυτό του στη μέση μιας σφαγής και προσπαθεί να θυμηθεί τα γεγονότα που προηγήθηκαν.

Η ιστορία “The Long, Bad Night” , φέρνει το Τζόνι, έναν υπερόπτη τζογαδόρο (Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ) αντιμέτωπο με τον πιο αιμοσταγή κακό της Αμαρτωλής Πόλης, το γερουσιαστή Ρόαρκ (Παόυερς Μπουθ).

Η κεντρική ιστορία “Η Κυρία Θέλει Φόνο” (A Dame To Kill For), ακολουθεί τον Ντουάιτ ΜακΚάρθι (Τζος Μπρόλιν) στην τελική του αναμέτρηση με τη γυναίκα των ονείρων του, αλλά και χειρότερο εφιάλτη του, την Έιβα Λορντ (Έβα Γκριν). Στον απόηχο της αυτοκτονίας του Τζον Χάρτιγκαν (Μπρους Γουίλις), η ταινία κλείνει με το“Nancy’s Last Dance” και την ορκισμένη για εκδίκηση Νάνσυ Κάλλαχαν (Τζέσικα Άλμπα).

«There is only Sin City»: δείτε το ακατάλληλο trailer του «Sin City 2: Α Dame to Kill For»

Πηγή: Metro

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά

Themata

Μπορεί να υπάρχει ένα link που ισχυρίζεται ότι σε οδηγεί στο να δεις ένα sex tape με πρωταγωνίστρια την γνωστή ηθοποιό Jessica Alba, αλλά...

Themata

Η 33χρονη μητέρα δυο παιδιών έχει ξαναβρεί την άψογη φόρμα που είχε πριν γίνει μητέρα παρά τις κάποιες κακίες περί μικρής χαλάρωσης του σώματός...