Πριν καλά καλά ηρεμήσουν τα πνεύματα από τον άγριο καυγά που έστειλε έναν άνδρα στο νοσοκομείο για τα μάτια μιας γυναίκας ένα ακόμα περιστατικό με μήλο της έριδος δυο γυναίκες σημειώθηκε χτες αυτή τη φορά στο Αρκαλοχώρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το cretalive.gr όλα ξεκίνησαν χτες όταν δυο Βούλγαροι 34 και 35 ετών επιχείρησαν να πειράξουν δυο ομοεθνείς τους κοπέλες που έτρωγαν σε σουβλατζίδικο του χωριού.

Σύμφων με την αστυνομία οι δυο άνδρες παρενοχλούσαν τις κοπέλες ενώ δημιουργήθηκε παρεξήγηση μεταξύ τους με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να χαστουκίσει τη μια από τις κοπέλες.

Ένας τρίτος ομοεθνής του που βρισκόταν εκείνη την ώρα μπροστά στο περιστατικό ζήτησε το λόγο από τους νεαρούς με αποτέλεσμα να σημειωθούν στιγμές έντασης.

Η ένταση αυτή μεταφέρθηκε και έξω από το σπίτι του άνδρα τον οποίο ακολούθησαν οι δυο φίλοι και αφού του έσπασαν την πόρτα τον προκαλούσαν να βγει έξω.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της αστυνομίας ενώ οι δύο άνδρες επιτέθηκαν και σε εκείνους προσπαθώντας να αποφύγουν τη σύλληψη.

Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για πλημμελειματικές πράξεις ενώ αύριο αναμένεται να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.