Η υπόθεση της απαγωγής του Ηρακλειώτη επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη δεν έχει κλείσει για την αστυνομία, όπως είχε τονιστεί και από τις πρώτες ημέρες της απελευθέρωσης του και την σύλληψη των 8 εμπλεκόμενων


Οι έρευνες, όπως όλα δείχνουν, δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, ενώ σήμερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχαμε μια νέα σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη ένας 40χρονος με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος φέρεται να είχε ρόλο στην υπόθεση της απαγωγής.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν σε αυτόν από δακτυλικά αποτυπώματα που εντοπίστηκαν στη μάντρα και συνελήφθη καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί σχετικό ένταλμα.

Αποτυπώματα του βρέθηκαν σε μονωτικές ταινίες και χαρτόνια στα παράθυρα του κρησφύγετου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκε εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι του, στους Αρμένους Ρεθύμνου, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τις άλλες γιάφκες που χρησιμοποιήθηκαν στην υπόθεση.

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν με μεγάλη προσοχή κάθε στοιχείο που έχει προκύψει από αυτή την εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 2 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, απελευθέρωσαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη και ακινητοποίησαν άμεσα δύο απαγωγείς τους ηλικίας 43 και 40 ετών, οι οποίοι τον επιτηρούσαν.

Στη συνέχεια, άμεσα εντοπίστηκαν τότε και συνελήφθησαν ακόμη έξι άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση, ηλικίας 44, 22, 46, 60, 45 ετών καθώς και η 17χρονη κόρη ενός εκ των απαγωγέων.