Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Ανακοίνωση της Επιτροπής Εκλογικής Ετοιμότητας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Δημοσιεύτηκε

στις

Θα ακολουθήσει επόμενη συνεδρίαση – ακρόαση μελών του Κόμματος που συμμετέχουν σε επιστημονικούς, επιμελητηριακούς, επαγγελματικούς, συνδικαλιστικούς κοινωνικούς, πολιτιστικούς φορείς της πόλης, ώστε να εκφράσουν και εκείνοι τη γνώμη τους


Ενόψει των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019 και βάσει της Εγκυκλίου που εξέδωσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Κόμματος για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές Α’ & Β’ Βαθμού, η ΝΟΔΕ Ηρακλείου πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, την 1η ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικής Ετοιμότητας.

Κατά την συνεδρίαση ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος ακροάσεων από την Επιτροπή, που αφορούσε αυτοδιοικητικά στελέχη – μέλη του Κόμματος τα οποία συμμετείχαν στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου, στο συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών».

Σε αμέσως επόμενη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, θα κληθούν επιπλέον να εκθέσουν τις απόψεις τους μέλη του Κόμματος που:
α) Συμμετείχαν στον συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών» και δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στη χθεσινή πρόσκληση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.
β) Μέλη του Κόμματος που συμμετείχαν στον συνδυασμό «Ηράκλειο-Ανοιχτοί Ορίζοντες».

Θα ακολουθήσει επόμενη συνεδρίαση – ακρόαση μελών του Κόμματος που συμμετέχουν σε επιστημονικούς, επιμελητηριακούς, επαγγελματικούς, συνδικαλιστικούς κοινωνικούς, πολιτιστικούς φορείς της πόλης, ώστε να εκφράσουν και εκείνοι τη γνώμη τους.

Ο κύκλος των ακροάσεων θα ολοκληρωθεί με δημότες μέλη του Κόμματος που θα θελήσουν να εκφράσουν την δική τους γνώμη για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου.

Ακολούθως θα υπάρξει εισηγητικό πόρισμα έως το τέλος του μήνα, το οποίο και με την έγκριση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, θα φτάσει στο αρμόδιο όργανο, που δεν είναι παρά η επιτροπή που έχει συγκροτήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι αρμόδια για την προετοιμασία των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με Πρόεδρο τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη, τον Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τα μέλη της Επιτροπής κ. Κώστα Τσιάρα, Γραμματέα ΚΟ, κ. Μάκη Βορίδη, Τομεάρχη Εσωτερικών ΝΔ, κ. Γιώργο Γεωργαντά, Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΝΔ, κ. Στέλιο Πέτσα, Δ/ντή Γρ. Προέδρου, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, Συντονιστή Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας, κ. Αναστάσιο Γαϊτάνη, Γραμματέα Αυτοδιοίκησης ΝΔ, κ. Θανάση Νέζη, Σύμβουλο Προέδρου, κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού, κ. Κων/νο Τζανακούλη, Δήμαρχο Λάρισας.

Αντίστοιχη διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τους υπόλοιπους Δήμους του νομού Ηρακλείου.

ΘΕΜΑ

Στην περιοχή του Αεροδρομίου Τυμπακίου συνεχίζονται οι έρευνες

Δημοσιεύτηκε

στις

Όσο περνά η ώρα λιγοστεύουν οι ελπίδες – Στην μάχη της αναζήτησης και Εθελοντές Σαμαρείτες Μοιρών


Μάχη με το χρόνο δίνουν οι Αρχές από την στιγμή που έλαβαν το τηλεφώνημα από τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου που τους παρέσυρε ο χείμαρρος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όλες οι δυνάμεις από τα σώματα που βοηθούν στις έρευνες, έχουν μετακινηθεί και συνεχίζουν την αναζήτηση στην περιοχή του Αεροδρομίου Τυμπακίου.

Στην έρευνα εντοπισμού των αγνοουμένων δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Εθελοντές Σαμαρείτες Μοιρών που από την πρώτη στιγμή βοηθούν στις έρευνες.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Σώθηκε γυναίκα που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στη Χερσόνησο

Δημοσιεύτηκε

στις

Στα δύο “κόπηκαν” οι Κάτω Γούβες – Σώθηκε γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο όχημά της


Στα δύο έχουν «κοπεί» οι Κάτω Γούβες του δήμου Χερσονήσου λόγω του χειμάρρου που βρίσκεται στη μέση του χωριού και με τις έντονες βροχοπτώσεις, υπερχείλισε.

Χθες το βράδυ, 30χρονη γυναίκα που επιχειρούσε να διασχίσει με το όχημά της το σημείο, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και για τον απεγκλωβισμό της, στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την 3η ΕΜΑΚ, που έσπευσαν με 2 οχήματα και 4 άνδρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία της γυναίκας που βρισκόταν εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητό της.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Κατολίσθηση στο δρόμο από Άγιο Θωμά προς Λαράνι

Δημοσιεύτηκε

στις

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων


Μεγάλη προσοχή στο δρόμο από Άγιο Θωμά προς Λαράνι του Δήμου Γόρτυνας λόγω μεγάλης κατολίσθησης.

Επίσης οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί σε πολλά σημεία έχει κόψει ο δρόμος.

Ενήμερος για το θέμα είναι ο Αμπουχάνης Γεώργιος, μέλος πολιτικής προστασία του Δήμου Γόρτυνας

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη