Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

Super Deals

Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση

Ο τομέας κατάρτισης & επικοινωνίας της ΠΕΤΕΤ αναγγέλλει  τον πρώτο κύκλο  επιστημονικών ημερίδων στο τομέα της τουριστικής βιομηχανίας


Ξεκινάμε στο Ηράκλειο, με θέμα «Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση» με την φιλοξενία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Αίθουσα Καστελάκη Σάββατο 21/4/2018 , 11.00-18.00.

Οι τεχνολόγοι τροφίμων μπορούν να συμβάλουν δημιουργικά στην Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων και στην τουριστική βιομηχανία και ξεκινούν μια τέτοια πρωτοβουλία στην πιο εμβληματική για τον τουρισμό Ελληνική Γή, την Κρήτη.

Το πρόγραμμα

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά

Life

Πολλοί επιχειρούν κατά καιρούς να κόψουν καπλόσυκα (φραγκόσυκα), αλλά μόλις πλησιάσουν το εξωτικό αυτό δένδρο, έχουν διαπιστώσει κιόλας, πως στη προσπάθειά τους αυτή, το...

Super Deals

Ένα νέο σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται σε όσους εργάζονται στον ξενοδοχειακό τομέα, ανεξαρτήτως θέσεως, διοργανώνει το ΚΕΚ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι...