Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Δημιουργία επιτροπής για την τουριστική προβολή

Δημοσιεύτηκε

στις

Σύσταση της Επιτροπής «Τουριστικής Προβολής – Διεθνών Σχέσεων – Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης» του Δήμου Χερσονήσου


 

Στη σύσταση της «Επιτροπής Τουριστικής Προβολής – Διεθνών Σχέσεων – Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης» προχώρησε ο Δήμος Χερσονήσου με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από πρόταση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τουρισμού & Απασχόλησης, κ. Ευθυμίου Μουντράκη.

Η συγκεκριμένη Επιτροπή απαρτίζεται από δημότες, γνώστες των θεμάτων που θα απασχολήσουν την Επιτροπή, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην υλοποίηση του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Χερσονήσου.

Το Ετήσιο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής (2015) του Δήμου Χερσονήσου προβλέπει την ανάπτυξη δυναμικών προωθητικών ενεργειών για την προβολή του ως ένας πολυμορφικός προορισμός που μπορεί να ικανοποιήσει επισκέπτες με διαφορετικά και ποικίλα ενδιαφέροντα.

Οι ειδικότεροι σκοποί του είναι οι εξής:

α)  αύξηση της επισκεψιμότητας στο Δήμο Χερσονήσου

β) τόνωση της παρουσίας του Δήμου στις σημαντικότερες τουριστικές αγορές, εγχώριες και παγκόσμιες

γ)  επαναπροσδιορισμός του Δήμου Χερσονήσου, μετά τη συνένωση των τεσσάρων καποδιστριακών Δήμων, ως ένας νέος ολοκληρωμένος τουριστικός προορισμός με επιπλέον συγκριτικά πλεονεκτήματα

δ) ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του Δήμου Χερσονήσου διεκδικώντας έτσι μεγαλύτερο μερίδιο στις τουριστικές αγορές από ανταγωνιστικούς προορισμούς.

ε) ανάδειξη του Δήμου Χερσονήσου ως ένα σημαντικού παίκτη στο παγκόσμιο τουριστικό πανόραμα (μεγάλος αριθμός κλινών, σύγχρονων τουριστικών υποδομών και ποιοτικών υπηρεσιών, πολιτιστικών και φυσικών πόρων).

στ) άμβλυνση της εποχικότητας

ζ) επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής πραγματοποίησε την πρώτη συνάντησή της με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού & Απασχόλησης, κ. Ευθύμιο Μουντράκη και τον ειδικό σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού, κ. Μηνά Λιαπάκη.

epitropi tourismou1

Η συζήτηση επικεντρώθηκε:

–  στα δεδομένα που αποκόμισαν από τις εκθέσεις τουρισμού στις οποίες συμμετείχε ο Δήμος Χερσονήσου εκπροσωπούμενος από τον αντιδήμαρχο και τον ειδικό σύμβουλο, καθώς και στις ενέργειες που προγραμματίζεται να υλοποιηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

– στα αντικείμενα με τα οποία θα ασχοληθεί κυρίως η Επιτροπή, δηλαδή την τουριστική προβολή και τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες του τόπου μας.

Τα μέλη της Επιτροπής – στην οποία πρόεδρος είναι ο αντιδήμαρχος, κ. Μουντράκης – είναι οι κκ: Μανόλης Αργυράκης, Δημήτρης Γιαννουλάκης, Ρούλα Διαμαντάκη, Γιάννης Ζαχαριουδάκης, Γιώργος Ζερβάκης, Μόνικα Λεγάκη, Γιάννης Χατζηπαναγιώτης, Νίκος Μαυροφοράκης, Μηνάς Πλευράκης, Βαγγέλης Σωμαράς και Γιώργος Χαλκιαδάκης.

ΘΕΜΑ

Βρέθηκε εξάρτημα του μοιραίου ΙΧ, με τους 4 επιβάτες, στη θάλασσα;

Δημοσιεύτηκε

στις

Εξετάζεται αν το εξάρτημα ανήκει στο αυτοκίνητο που παρέσυρε το ποτάμι


Στην παραλία του Αφραθιά Τυμπακίου βρέθηκε πριν από λίγα λεπτά ένα εξάρτημα αυτοκινήτου -καινούργιο, σε άριστη κατάσταση- να επιπλέει στη θάλασσα, απ όπου το ανέσυρε ο Γιώργος Φιτσοδασκαλάκης από τη Φανερωμένη.

Καθώς όλες τις τελευταίες ώρες αναζητούνται εναγωνίως ίχνη του οχήματος με τους 4 επιβάτες που παρέσυρε ο Γεροπόταμος, το εύρημα πιθανολογείται ότι θα μπορούσε να ανήκει στο χαμένο ΙΧ, κάτι που πρέπει να εξεταστεί βοηθώντας την πορεία των ερευνών.

Εξ ου και το εξάρτημα θα παραδοθεί άμεσα, από τους συνεργάτες του “Διαsosτε τη Μεσαρά” στους οποίους το επέδειξε ο άνθρωπος που το βρήκε, στην Αστυνομία, με διευκρινίσεις για το ακριβές σημείο όπου βρέθηκε.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Στην περιοχή του Αεροδρομίου Τυμπακίου συνεχίζονται οι έρευνες

Δημοσιεύτηκε

στις

Όσο περνά η ώρα λιγοστεύουν οι ελπίδες – Στην μάχη της αναζήτησης και Εθελοντές Σαμαρείτες Μοιρών


Μάχη με το χρόνο δίνουν οι Αρχές από την στιγμή που έλαβαν το τηλεφώνημα από τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου που τους παρέσυρε ο χείμαρρος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όλες οι δυνάμεις από τα σώματα που βοηθούν στις έρευνες, έχουν μετακινηθεί και συνεχίζουν την αναζήτηση στην περιοχή του Αεροδρομίου Τυμπακίου.

Στην έρευνα εντοπισμού των αγνοουμένων δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Εθελοντές Σαμαρείτες Μοιρών που από την πρώτη στιγμή βοηθούν στις έρευνες.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Σώθηκε γυναίκα που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στη Χερσόνησο

Δημοσιεύτηκε

στις

Στα δύο “κόπηκαν” οι Κάτω Γούβες – Σώθηκε γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο όχημά της


Στα δύο έχουν «κοπεί» οι Κάτω Γούβες του δήμου Χερσονήσου λόγω του χειμάρρου που βρίσκεται στη μέση του χωριού και με τις έντονες βροχοπτώσεις, υπερχείλισε.

Χθες το βράδυ, 30χρονη γυναίκα που επιχειρούσε να διασχίσει με το όχημά της το σημείο, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και για τον απεγκλωβισμό της, στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την 3η ΕΜΑΚ, που έσπευσαν με 2 οχήματα και 4 άνδρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία της γυναίκας που βρισκόταν εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητό της.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη