Στο ύψος του αστυνομικού Μεγάρου, στο ρεύμα προς Ηράκλειο
«Συναγερμός» σήμανε νωρίτερα για τροχαίο που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του αστυνομικού Μεγάρου, στο ρεύμα προς Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη neakriti.gr, υπήρξε εκτροπή ενός μικρού φορτηγού Ι.Χ. που αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 2 επιβαίνοντες.
Στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική όμως δεν χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν τα 2 άτομα.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και τους παρέλαβε τους τραυματίες για να τους μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο επιβαίνοντες στο όχημα δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.
Μάλιστα στο σημείο που έγινε η εκτροπή και ανατροπή του οχήματος όπως φαίνεται και από στις φωτογραφίες, άνδρες της αστυνομίας έριξαν πριονίδι, καθώς έπεσαν λάδια στο οδόστρωμα από το όχημα.
Σημειώνεται πως μετά τοτροχαίο προκλήθηκε απίστευτο μποτιλιάρισμα, για αρκετή ώρα, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.