Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

ΚΡΗΤΗ

Έφυγε στα 62 του ο λυράρης Γιώργης Στιβακτάκης

Νεκρος βρέθηκε πριν από λίγο στην κατοικία του στο Ηράκλειο ο σπουδαίος και αγαπητός λυράρης των Βοριζίων , Γιώργης Στιβακτάκης .

Πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς καθώς ο λυράρης φαίνεται να πέθανε στα 62 του εντελώς ξαφνικά.

Ο Γιώργης Στιβακτάκης , κατάγεται από μουσική οικογένεια καθώς δυο ακόμα απο τα αδέλφια του είναι σπουδαίοι λαγουτιέρηδες ( Χρήστος, και Νίκος).

Ο πατέρας τους ο Σταθης ήταν Πρωτοχορευτής σε συγκρότημα των Βοριζίων.

Το 1981 πραγματοποιήθηκε η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Γιώργη Στιβακτάκη “Δικάστικα να σ΄Αγαπώ”. 

Η συνεργασία των αδερφών άρχισε από την δεύτερη δισκογραφική δουλειά “Κρητική Κομπανία”, σε συνεργασία με τον συγχωριανό τους Μανώλη Φαραγκουλιτάκη, στην Ασκομαντούρα, και το θιαμπόλι.
 Στις επόμενες δισκογραφικές δουλειές συνεργάζεται με άλλους κρητικούς καλλιτέχνες, αλλά και με άλλους εκτός Κρήτης.

Δισκογραφία του Γιώργη: 
• 1981: “Δικάστηκα να σ΄αγαπώ” (Γιώργης Στιβακτάκης)
• 1983: “Κρητική Κομπανία” (Γιώργης Στιβακτάκης)
• 1986: “Ερωτικοί Καϋμοί” (Γιώργης Στιβακτάκης)
• 1999: “Δροσοσταλιά τ΄Απρίλη” (Γιώργης κ’ Χρήστος Στιβακτάκης)
• 2001: “Δε θέλω φρόνιμη ζωή” (Γιώργης Στιβακτάκης)
• 2004: “Στου χρόνου τα λημέρια” (Γιώργης Στιβακτάκης)
• 2007: “Αέρας τση κορφής” (Γιώργης Στιβακτάκης
• 2012: “Αντίλαλοι του Ψηλορείτη” (Γιώργης Στιβακτάκης)
• 2016: “Η άκρη της σιωπής” (Χρήστος Στιβακτάκης)
• 2018: “Μπαρούτι μέλι και κρασί” (Γιώργης Στιβακτάκης)
• 2021: “Βιγλάτορας” (Γιώργης Στιβακτάκης)

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά

ΚΡΗΤΗ

Έρευνα του ΜΦΙΚ για τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής

ΚΡΗΤΗ

Ένα περιστατικό ξυλοδαρμού που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ δύο νεαρών στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, απασχολεί τις αρχές. Μάλιστα, η συμπλοκή καταγράφηκε από κάμερα...

ΚΡΗΤΗ

Μία υπόθεση εξαφάνισης ερευνούν οι αρχές στα Χανιά. Πρόκειται για την 48χρονη Αχλάτη Δήμητρα η οποία, σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», στις...

ΚΡΗΤΗ

Πολύ καλές κρυψώνες θεωρήθηκαν από δύο άντρες, 31 και 28 ετών, ένας απορροφητήρας και τα μαγειρικά σκεύη των σπιτιών τους για να κρύψουν μεγάλες...

ΚΡΗΤΗ

Τον μηχανισμό Missing Kid Alert για την εξαφάνιση 16χρονης από περιοχή του Ηρακλείου στην Κρήτη ενεργοποίησε το Χαμόγελο του Παιδιού μετά από εισαγγελική εντολή καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη...

ΚΡΗΤΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του γηπέδου μπάσκετ στον Σοκαρά

ΚΡΗΤΗ

Με στόχο την καταπολέμηση του παραεμπορίου η ΕΛΑΣ προχώρησε σε αστυνομικές επιχειρήσεις στο Ρέθυμνο, όπου συνελήφθησαν τρία άτομα (δύο 59χρονες γυναίκες και ένας άνδρας ηλικίας...

ΚΡΗΤΗ

Το Ηράκλειο κηδεύει σε λίγο,συλλυπητήρια στην οικογένεια,το δεύτερο παλικάρι της σε μια βδομαδα,και ένας ακόμη δεκαεπτάχρονος νοσηλεύεται σήμερα διασωληνωμένος εξαιτίας συγκρούσης με μηχανή. Θα...