Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδηλώσεις στα ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Δημοσιεύτηκε

στις

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, ο Δήμος Ηρακλείου πραγματοποιεί εκδηλώσεις και δράσεις για την Τρίτη Ηλικία στις κοινωνικές δομές του


Συγκεκριμένα, το Τμήμα Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων της Ν. Αλικαρνασού, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Παιδικό της περιοχής, διοργανώνει την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. μια ενδιαφέρουσα δράση, όπου ομάδα Ηλικιωμένων του Τμήματος, στο χώρο του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού, θα δημιουργήσει όμορφες κατασκευές μαζί με τα παιδιά.

Παράλληλα, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Καναβάκη, τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, επισκέφτηκε τα ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου όπου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων.

Στο μήνυμά της για την συγκεκριμένη ημέρα, η Αντιδήμαρχος ανέφερε:

«Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων συμβολίζει τον σπουδαίο ρόλο των μεγαλύτερων ανθρώπων τόσο στην κοινωνία όσο και στη ζωή του καθενός μας. Αποτελούν το στήριγμα σε κάθε οικογένεια, μας προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους, δε σταματούν ποτέ να μας μεταφέρουν τις γνώσεις τους και να μας μεταδίδουν την πολύτιμη εμπειρία τους. Τους οφείλουμε απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση.

Ως Δήμος Ηρακλείου είμαστε καθημερινά δίπλα τους, μέσω των Τμημάτων ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου, με στόχο την καλύτερη δυνατή φροντίδα τους και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να τους προσφέρουμε και θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση με τις υπηρεσίες, τα προγράμματα και τις δράσεις μας».

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αγία Βαρβάρα τιμά τους ήρωές της

Δημοσιεύτηκε

στις

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας «Το Κέντρο της Κρήτης»


Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων αγωνιστών της Αγίας Βαρβάρας του Δήμου Γόρτυνας.

Το ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων αγωνιστών σε όλες τις μάχες κατά το παρελθόν, διοργανώνει ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας «Το Κέντρο της Κρήτης»  στην αίθουσα ενθυμημάτων, δίπλα από τα γραφεία του συλλόγου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Δέκα

Δημοσιεύτηκε

στις

Ανακοίνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Δέκα


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιών Δέκα θα διεξάγει εκτάκτος εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού  συμβουλίου που  θα γίνουν αυτή την  Κυριακή 25 Αύγουστου στο πνευματικό κέντρο του Χωριού μας και ώρα 12:00 το πρωϊ…

Παρακαλούνται όλοι οι συγχωριανοί να δώσουν το παρόν .

Επίσης όσοι επιθυμούν και Θέλουν να είναι στο νέο Δ.Σ του Συλλόγου μας μπορούν να δηλώσουν την πρόθεση τους έως σήμερα το Σάββατο στις 20:00 το απόγευμα στον πρώην Πρόεδρο του Δ.Σ Καπαρουδάκη Ιωάννη τηλ.επικοινωνίας 6975203028 …
        Ο Πρόεδρος                                       Γραμματέας 
Καπαρουδάκης Ιωάννης                Καταχανάκης Αναστάσιος

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η θεατρική ομάδα “Θέατρο Δίχως Όνομα” στο 2ο Φεστιβάλ Τεχνών Δήμου Φαιστού

Δημοσιεύτηκε

στις

Η θεατρική ομάδα “Θέατρο Δίχως Όνομα” στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Τεχνών Δήμου Φαιστού παρουσιάζει το έργο του Νότη Περγιάλη “Ηχώ και Νάρκισσος”


Το έργο βασίζεται στο μύθο του Νάρκισσου, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα της Ελληνικής Μυθολογίας. Πρόκειται για έναν ωραίο νέο από τη Βοιωτία, ο οποίος θαύμαζε την ομορφιά του σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην ακούει τη φωνή της Ηχούς, που τον καλούσε να τον προστατεύσει.

Ο Νάρκισσος θεωρείται σύμβολο του εγωισμού, της ματαιοδοξίας και της αλαζονείας. Το έργο αποτελεί μια απόπειρα νουθεσίας προς όλους τους Νάρκισσους που επηρεασμένοι από την λατρεία απέναντι στον εαυτό τους, αγνοούν τους ανθρώπους που τους περιβάλλουν και καταλήγουν σε μοιραία λάθη.

Συντελεστές:

Νάρκισσος : Σταύρος Νικολούδης
Ηχώ: Ιωάννα Κακούρη
Εμψυχώτρια- Αφηγήτρια: Ιφιγένεια Γρινιαράκη

Ήχος-Φώτα: Αριστοτέλης Αλεβυζάκης
Σκηνικά: Αλεξάνδρα Ζαχαριουδάκη

Πληροφορίες:
Πότε: 26 Αυγούστου
Ώρα: 21.00 , Διάρκεια: 30 λεπτά
Πού: Αλσύλιο Κούλε
Είσοδος δωρεάνΧορηγός: ΦΑΙΣΤΟΣ ΜΑΡΚΕΤ

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη