Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

Themata

Εκδήλωση στην Αθήνα της παράταξης «ΑΜΑΡΙ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» του Παντελή Μουρτζανού

Μεγάλη συμμετοχή των Αμαριωτών στην Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, του συνδυασμού «ΑΜΑΡΙ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» με επικεφαλής τον Παντελή Μουρτζανό


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου το μεσημέρι στο Σύνταγμα, η Εκδήλωση Ομιλία – Συζήτηση του συνδυασμού «ΑΜΑΡΙ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»με τους Αμαριώτες του λεκανοπεδίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Αμαρίου Παντελή Μουρτζανού, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η μεγάλη συμμετοχή σας μας γεμίζει χαρά, καθώς έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την πρόοδο του τόπου μας, τους στόχους και τις πρωτοβουλίες για την επόμενη περίοδο».

«Η αγάπη και το  ενδιαφέρον σας για τον τόπο καταγωγής σας είναι γνωστή και η παρουσία σας εδώ μας δίνει  δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας στο  Αμάρι».

«Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω και την επόμενη μέρα να ασκώ τα καθήκοντα του Δημάρχου ισότιμα, όπως μέχρι σήμερα, βλέποντας όλους τους Αμαριώτες με το ίδιο μάτι. Έχοντας δε αποκτήσει περισσότερη εμπειρία και γνώσεις στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα προσπαθήσουμε την επόμενη μέρα να είμαστε ακόμα καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι».

Στη συνέχεια έκανε αναλυτική παρουσίαση του Δημοτικού έργου, της πορείας των πέντε μεγάλων έργων της περιοχής και του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Έχοντας ξεκινήσει η υλοποίηση των δύο πρώτων μεγάλων αναπτυξιακών έργων,  επί εποχής μας, είναι φανερό ότι η παράταξη μας αποτελεί εγγύηση και για την υλοποίηση  των υπολοίπων τριών μεγάλων έργων».

Ακολούθησε παρουσίαση των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων και των βιογραφικών τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αγάπη Παττακού, Γαλάτιος Μοσχονάς και Μανώλης Ψαρουδάκης,οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό.

Τέλος, ο Παντελής Μουρτζανός ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους λέγοντας:

«Γνωρίζουμε την αγωνία σας, το ενδιαφέρον σας για την πρόοδο του τόπου μας. Οι  αντικειμενικές σας απόψεις και θέσεις για την λύση μικρών και μεγάλων προβλημάτων λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψιν από μένα και τους συνεργάτες μου και προσπαθούμε να δίνουμε λύση, έχοντας πάντα ως γνώμονα το γενικό συμφέρον και την ανάπτυξη της περιοχής.

Έχουμε κάνει κατά καιρούς συναντήσεις είτε μεμονωμένες είτε με το συμβούλιο της συνομοσπονδίας, έχουμε συζητήσει μαζί σας και έχετε συμβάλει με τις ιδέες σας και τις παροτρύνσεις σας στον σχεδιασμό μας αλλά και στην υλοποίηση  και την πορεία του Δημοτικού μας έργου.

Σας ευχαριστώ για αυτήν την ιδιαίτερη και ειλικρινή σχέση που έχουμε από κοινού δημιουργήσει  και σας υπόσχομαι, σε ό,τι με αφορά,  ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη Δημοτική περίοδο».

Ακολούθησε συζήτηση και τοποθετήσεις μεταξύ αυτών:

Ο Καθηγητής Ορθοπεδικής κ. Ηλίας Λαμπίρης ανέφερε ότι έχει ιδίααντίληψη και άποψη για το έργο της τωρινής Δημοτικής Αρχής, καθώς μεγάλο μέρος του έτους κατοικεί στο Αμάρι, εξήρε τους στόχους, την ιεράρχηση τουςκαι τα αποτελέσματα της λειτουργίας του Δήμου, αλλά και την προσπάθεια ενότητας των Αμαριωτών, που σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει επιτευχτεί.

Ο επί σειρά ετών Δήμαρχος Χαλανδρίου Αμαριώτικης καταγωγής, κ. Κώστας Παττακός, περιέγραψε τον κόπο και τη μεθοδικότητα που χρειάζεται για να υλοποιηθεί το κάθε Δημοτικό έργο. Δήλωσε ότι παρακολουθεί την προσπάθεια των τελευταίων χρόνων της Δημοτικής αρχής από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξέφρασε την ικανοποίηση και τον εντυπωσιασμό του από την πληρότητα του νέου ψηφοδελτίου.

Ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου, κ. Νίκος Κραουνάκης, ανέφερε: «Πάντα η Ομοσπονδία επιδίωκε τη συνεργασία με τον εκάστοτε Δήμαρχο και τόνισε την άριστη συνεργασία με την τωρινή Δημοτική αρχή». Επίσης, σχολίασε θετικά την αναβάθμιση των εκδηλώσεων του Ολοκαυτώματος των χωριών του Κέντρους και απευθυνόμενος στον Δήμαρχο είπε χαρακτηριστικά ότι: «Η συμπεριφορά και οι επιδόσεις της Δημοτικής Αρχής είναι γνωστές στους Αμαριώτες».

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά

ΚΡΗΤΗ

Παντελής Μουρτζανός: «παραδίδουμε στην τοπική κοινωνία, την εκπαιδευτική κοινότητα και τα παιδιά μας ένα σύγχρονο εκπαιδευτήριο» Σε μια λιτή και σεμνή τελετή, παρουσία εκπαιδευτικών,...

ΚΡΗΤΗ

Υπογραφή σύμβασης 170.500 € για την ανάπλαση των πλατειών και της κεντρικής οδού στις Βολιώνες Αμαρίου Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου: «Ανάπλαση πλατειών και...

ΚΡΗΤΗ

Καταστροφική είναι η επιδρομή της πεταλούδας Lymantria dispar σε έξι κοινότητες του δήμου Αμαρίου Με τη μορφή κάμπιας, επιδράμει εδώ και περίπου 40 ημέρες...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε από μαρτυρίες κατοίκου από τις Κουρούτες Ρεθύμνου την περίοδο της Μάχης της Κρήτης Βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο ο Μιχάλης Οδ. Πλατύρραχου,...