Την Κυριακή 27 Μαΐου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμηλαρίου


Το απερχόμενο Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Καμηλαρίου ανακοινώνει, ότι τη Κυριακή 27 Μαΐου 2018 στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με σκοπό την διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών στα όργανα του Συλλόγου.

Η Γ. Σ. θα εκλέξει εφορευτική επιτροπή που θα διενεργήσει τις εκλογές και σε αυτή θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες. Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Σύλλόγου Καμηλαρίου

Το απερχόμενο Δ. Σ. επιθυμεί την εκδήλωση πολλών υποψηφιοτήτων έτσι ώστε να πλαισιωθεί το ΝΕΟ Δ.Σ. με νέα μέλη.

Το επίπεδο που λειτουργεί πλέον ο Σύλλογος είναι υψηλό. Η συμμετοχή των μελών και κατοίκων με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά είναι η προϋπόθεση για να διατηρηθεί το επίπεδο αυτό.

Με την συνεχή στήριξη μελών και φίλων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμηλαρίου θα είναι σε θέση να διευρύνει τις δραστηριότητές του και να συνεχίσει το έργο του.

Τα μέλη του απερχόμενου Δ. Σ. απευθυνόμενα σε όλους τους κατοίκους του Καμηλαρίου, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, θέλουν να σας απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στις δράσεις και εκδηλώσεις του συλλόγου όλο αυτό τον καιρό.

Από το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμηλαρίου