Connect with us

Super Deals

Ένα φορτηγό γεμάτο με εντυπωσιακές καινοτομίες για λίγες μέρες στη Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Για λίγες μέρες στην Κρήτη


Ένα φορτηγό του GROHE, ειδικά διαμορφωμένο σε εκθεσιακό/συνεδριακό χώρο, γεμάτο Τεχνολογίες που κάνουν το μπάνιο και την κουζίνα «έξυπνους χώρους», με εντυπωσιακές λειτουργίες, θα επισκεφτεί από τις 9/10 έως τις 15/10 την Κρήτη και θα σταθμεύσει στο Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Το εκθετήριο φορτηγό βρίσκεται για λίγες μέρες στην Ελλάδα στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας του, που περιλαμβάνει 38 χώρες και πάνω από 800 προορισμούς. Μέχρι στιγμής, η διαδρομή που έχει διανύσει ισοδυναμεί με περισσότερες από τρεις φορές τον γύρο της γης.

Τα προϊόντα που παρουσιάζονται αξιοποιούν τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις και προσφέρουν πρωτοποριακές λύσεις σε τομείς όπως Οικολογία – Περιβάλλον, Μείωση κατανάλωσης νερού και ενέργειας, Ασφάλεια, Προστασία από διαρροές νερού, Οικονομία, Αντοχή υλικών στο χρόνο, Απολύμανση τουαλέτας χωρίς χημικά κ.ά.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από τις εντυπωσιακότερες λειτουργίες των προϊόντων που μπορεί να δει κανείς στο χώρο έκθεσης του οχήματος GROHE.

 Έξυπνους αισθητήρες νερού που τοποθετούνται εύκολα στο πάτωμα, ανιχνεύουν τη διαρροή και παρακολουθούν τη θερμοκρασία και την υγρασία του δωματίου.

 Τεχνολογία ασύρματου LAN, που ελέγχεται μέσω της εφαρμογής GROHE ONDUS, για τηλεειδοποίηση διαρροών νερού στο κινητό.

 Μοναδικό πρωτοποριακό σύστημα νερού στη βρύση της κουζίνας: Φιλτραρισμένο πόσιμο νερό με ρυθμιζόμενη προσθήκη ανθρακικού και ψύξη.

 Αναλογική ή ψηφιακή διαχείριση όλων των λειτουργιών της λεκάνης και εφαρμογή για smartphones.

 Αυτοκαθαριζόμενες τουαλέτες. Πρωτοποριακή επιφάνεια HyperClean, η οποία χρησιμοποιεί φυσικά αντιβακτηριδιακά ιόντα αργύρου και αποτρέπει την ανάπτυξη των βακτηρίων κατά 99%.

 Αμφίδρομους αισθητήρες υπέρυθρης τεχνολογίας. Τηλεπρογραμματισμός λειτουργίας μπαταριών μπάνιου.

 Τεχνολογίες που αποτρέπουν τον κίνδυνο εγκαυμάτων σε μικρά παιδιά αλλά και σε μεγάλους.

 Σύστημα digital-Deluxe για εμπειρία SPA στο μπάνιο σας … και πολλά ακόμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ

9-10/10 ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου
Ώρες επισκέψεων: από 11:00 έως 20:00
11-13/10 ΡΕΘΥΜΝΟ: Μαρίνα Ρεθύμνου
Ώρες επισκέψεων: από 11:00 έως 18:00
15-16/10 ΧΑΝΙΑ:
15/10 Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων. Ανδρέα Παπανδρέου 59
Ώρες επισκέψεων: από 12:00 έως 20:00
16/10 ΑΚΡΟΝ Α.Ε. Κωνσταντίνου Καραμανλή 116, Κάλυκας Χανίων
Ώρες επισκέψεων: από 10:00 έως 20:00

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο GROHE

O GROHE είναι ο κορυφαίος προμηθευτής στον κόσμο στα είδη κρουνοποιίας και ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα που είναι αφιερωμένο στην παροχή καινοτόμων προϊόντων ύδρευσης. Τα τελευταία δέκα χρόνια, η επιτυχία του GROHE επιβεβαιώθηκε με περισσότερα από 300 βραβεία σχεδιασμού και καινοτομίας.

Advertisement
Σχολιασε

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Super Deals

Ανοικτά αύριο Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα

Δημοσιεύτηκε

στις

Ανοιχτά θα είναι και κάποια σουπερμάρκετ ανάλογα με την πολιτική της κάθε εταιρείας


Ανοικτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα αύριο, Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα (τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ). Κυριακή ανοιχτά θα είναι και κάποια σουπερμάρκετ ανάλογα με την πολιτική της κάθε εταιρείας.

Για αύριο, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) είχε προκηρύξει απεργία και όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση: «Μαζί με την πλήρη ανατροπή και τη γενικευμένη επιβολή ελαστικών μορφών απασχόλησης, με μισθούς φτώχειας, η κατάργηση της Κυριακής αργίας είναι το τελευταίο βήμα για την πλήρη κατάργηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, του δικαιώματός μας στην ανάπαυση και τον ελεύθερο χρόνο».

Εκτός από τις Κυριακές 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου 2018, κατά τις οποίες με βάση την ισχύουσα νομοθεσία (Ν.4177/2013 αρ. 16 παρ. 1β & Ν.4314/2014 αρ. 108 παρ. 1) επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, οι καταναλωτές θα έχουν αρκετές ώρες στη διάθεσή τους για τις εορταστικές αγορές τους.

Το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2018 – Πρωτοχρονιάς 2019, σύμφωνα με τις αποφάσεις των εμπορικών συλλόγων, προβλέπει ότι τις καθημερινές μπορούν να είναι ανοικτά τα καταστήματα μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ τα Σάββατο 22 και 29 του μήνα τα εμπορικά καταστήματα προτείνεται να είναι ανοικτά μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη Δευτέρα 24 και 31 Δεκεμβρίου.

Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου προτείνεται τα καταστήματα, όπως παραδοσιακά και εθιμικά γίνεται, να παραμείνουν κλειστά.

Μικρές διαφοροποιήσεις υπάρχουν στα προτεινόμενα ωράρια των εμπορικών συλλόγων, κυρίως ως προς την ώρα που ανοίγουν τα καταστήματα και οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά από την ηλεκτρονική σελίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Super Deals

Workshop “Identify, test & pitch your Value Proposition” στο H2B HUB

Δημοσιεύτηκε

στις

ΔΩΡΕΑΝ workshop με θέμα το Value Proposition διοργανώνει το H2B HUB το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 10:30π.μ. με εισηγητή τον Αλέξη Κομσέλη, Διευθυντή του Alba Hub for Entrepreneurship and Development


Κάθε επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο βασίζεται στη σωστή αποτύπωση της αξίας που προσφέρει αυτό σε πελάτες και χρήστες. Ο προσδιορισμός της “προσφερόμενης αξίας” (value proposition) είναι σημαντικός για τον εντοπισμό των πλέον κατάλληλων ομάδων πελατών και τη δημιουργία μιας λειτουργικής σχέσης μαζί τους. Για την είσοδο στην αγορά είναι απαραίτητο, η αξία να περιγραφεί με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς αυτής, να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό και να βοηθάει τους πελάτες στη λήψη αγοραστικής απόφασης.

Στο workshop θα χρησιμοποιηθεί το Value Proposition Canvas ως εργαλείο για την προσαρμογή μιας ιδέας στην αγορά, αλλά και τη βελτιστοποίηση μιας υφιστάμενης υπηρεσίας/ προϊόντος σε σχέση με τις ανάγκες των πελατών μας. Παράλληλα, θα αναλυθούν οι μέθοδοι κατανόησης των αναγκών των πελατών και των χρηστών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν σε ομαδικό πλαίσιο, να εφαρμόσουν άμεσα τα εργαλεία που θ’  αναλυθούν και να παρουσιάσουν στο τέλος το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο δράσης του Enterprise Europe Network στον χώρο του H2B HUB, Κορωναίου 14 στον 3ο όροφο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό η εγγραφή είναι απαραίτητη και γίνεται μέσω του συνδέσμου: http://bit.ly/h2bvpws

Στοιχεία επικοινωνίας H2B HUB

Website: https://htob.gr

FB Page: https://fb.com/htobhub

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Super Deals

Συνεχίζονται τα δωρεάν σεμινάρια Tech Talent School

Δημοσιεύτηκε

στις

Tech Talent School: Τα δωρεάν σεμινάρια ψηφιακών δεξιοτήτων συνεχίζονται στο Η2Β HUB!


Το Tech Talent School, το δωρεάν πρόγραμμα για ψηφιακές δεξιότητες, το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Οκτώβριο και Νοέμβριο στο Ηράκλειο, συνεχίζεται το Δεκέμβριο παρέχοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους του Ηρακλείου να εκπαιδευτούν στις νέες τεχνολογίες και να έρθουν πιο κοντά στο ψηφιακό μέλλον της εργασίας!

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της «Microsoft Ελλάδος» με σκοπό τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους, αλλά και του Alumni Engagement Innovation Fund (AEIF) του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. που στηρίζει και χρηματοδοτεί ιδέες για εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα μαθήματα είναι δωρεάν, παραδίδονται από καθηγητές με εμπειρία στην αγορά εργασίας και απευθύνονται σε μαθητές, νέους και ανέργους (από 16 ετών και άνω) που επιθυμούν να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες και να εξοικειωθούν με γνωστικά αντικείμενα όπως ο Προγραμματισμός, η Δημιουργία Ψηφιακού Βιογραφικού και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στους χώρους του H2Β ΗUB (Κορωναίου 14, 3ος όροφος) με την υποστήριξη του Bizrupt.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα σεμινάρια και να δηλώσουν συμμετοχή στο https://bit.ly/tts_irakleio

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλη