Connect with us

Super Deals

Ένα φορτηγό γεμάτο με εντυπωσιακές καινοτομίες για λίγες μέρες στη Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Για λίγες μέρες στην Κρήτη


Ένα φορτηγό του GROHE, ειδικά διαμορφωμένο σε εκθεσιακό/συνεδριακό χώρο, γεμάτο Τεχνολογίες που κάνουν το μπάνιο και την κουζίνα «έξυπνους χώρους», με εντυπωσιακές λειτουργίες, θα επισκεφτεί από τις 9/10 έως τις 15/10 την Κρήτη και θα σταθμεύσει στο Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Το εκθετήριο φορτηγό βρίσκεται για λίγες μέρες στην Ελλάδα στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας του, που περιλαμβάνει 38 χώρες και πάνω από 800 προορισμούς. Μέχρι στιγμής, η διαδρομή που έχει διανύσει ισοδυναμεί με περισσότερες από τρεις φορές τον γύρο της γης.

Τα προϊόντα που παρουσιάζονται αξιοποιούν τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις και προσφέρουν πρωτοποριακές λύσεις σε τομείς όπως Οικολογία – Περιβάλλον, Μείωση κατανάλωσης νερού και ενέργειας, Ασφάλεια, Προστασία από διαρροές νερού, Οικονομία, Αντοχή υλικών στο χρόνο, Απολύμανση τουαλέτας χωρίς χημικά κ.ά.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από τις εντυπωσιακότερες λειτουργίες των προϊόντων που μπορεί να δει κανείς στο χώρο έκθεσης του οχήματος GROHE.

 Έξυπνους αισθητήρες νερού που τοποθετούνται εύκολα στο πάτωμα, ανιχνεύουν τη διαρροή και παρακολουθούν τη θερμοκρασία και την υγρασία του δωματίου.

 Τεχνολογία ασύρματου LAN, που ελέγχεται μέσω της εφαρμογής GROHE ONDUS, για τηλεειδοποίηση διαρροών νερού στο κινητό.

 Μοναδικό πρωτοποριακό σύστημα νερού στη βρύση της κουζίνας: Φιλτραρισμένο πόσιμο νερό με ρυθμιζόμενη προσθήκη ανθρακικού και ψύξη.

 Αναλογική ή ψηφιακή διαχείριση όλων των λειτουργιών της λεκάνης και εφαρμογή για smartphones.

 Αυτοκαθαριζόμενες τουαλέτες. Πρωτοποριακή επιφάνεια HyperClean, η οποία χρησιμοποιεί φυσικά αντιβακτηριδιακά ιόντα αργύρου και αποτρέπει την ανάπτυξη των βακτηρίων κατά 99%.

 Αμφίδρομους αισθητήρες υπέρυθρης τεχνολογίας. Τηλεπρογραμματισμός λειτουργίας μπαταριών μπάνιου.

 Τεχνολογίες που αποτρέπουν τον κίνδυνο εγκαυμάτων σε μικρά παιδιά αλλά και σε μεγάλους.

 Σύστημα digital-Deluxe για εμπειρία SPA στο μπάνιο σας … και πολλά ακόμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ

9-10/10 ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου
Ώρες επισκέψεων: από 11:00 έως 20:00
11-13/10 ΡΕΘΥΜΝΟ: Μαρίνα Ρεθύμνου
Ώρες επισκέψεων: από 11:00 έως 18:00
15-16/10 ΧΑΝΙΑ:
15/10 Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων. Ανδρέα Παπανδρέου 59
Ώρες επισκέψεων: από 12:00 έως 20:00
16/10 ΑΚΡΟΝ Α.Ε. Κωνσταντίνου Καραμανλή 116, Κάλυκας Χανίων
Ώρες επισκέψεων: από 10:00 έως 20:00

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο GROHE

O GROHE είναι ο κορυφαίος προμηθευτής στον κόσμο στα είδη κρουνοποιίας και ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα που είναι αφιερωμένο στην παροχή καινοτόμων προϊόντων ύδρευσης. Τα τελευταία δέκα χρόνια, η επιτυχία του GROHE επιβεβαιώθηκε με περισσότερα από 300 βραβεία σχεδιασμού και καινοτομίας.

Σχολιασε

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Super Deals

Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους επιχειρήσεων εστίασης

Δημοσιεύτηκε

στις

Έως 19 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων


Το Σωματείο Επιχειρηματιών Εστίασης Ν. Χανίων, σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ πρόκειται, μετά το τέλος της σεζόν, να υλοποιήσει όπως ανακοίνωσε επιδοτούμενα σεμινάρια ΛΑΕΚ για τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων εστίασης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «τα προγράμματα κατάρτισης θα έχουν διάρκεια 40 ωρών το κάθε ένα και προβλέπεται για τον κάθε εκπαιδευόμενο εκπαιδευτικό επίδομα 5€ ανά ώρα κατάρτισης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το Σωματείο ώστε να υποβάλλουν τις αιτήσεις έως 19 Ιουνίου στο email του Σωματείου estiasichania@yahoo.gr και στο τηλέφωνο 28210 43028»

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Super Deals

Έκθεση Γαστρονομίας – Τουρισμού CRECKA PANORAMA

Δημοσιεύτηκε

στις

Δήλωση συμμετοχής έως Παρασκευή 21 Ιουνίου


Ανοικτό κάλεσμα στις επιχειρήσεις-μέλη του, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο των τροφίμων/ποτών και στον τουρισμό  και ενδιαφέρονται για την αγορά της Πολωνίας, απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου, προκειμένου να συμμετάσχουν στην έκθεση 5th Grecka Panorama, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία 7-8 Δεκεμβρίου 2019 και το Επιμελητήριο Ηρακλείου – μέλος του Enterprise Europe Network – πρόκειται να επιχορηγήσει την ενοικίαση περιπτέρου των επιχειρήσεων, που πληρούν τις προϋποθέσεις, αλλά και να φιλοξενήσει στο δικό του περίπτερο τις επαγγελματικές τους συναντήσεις. 

Όσες επιχειρήσεις συμμετάσχουν στην έκθεση θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς λιανική πώληση στον ίδιο χώρο και να διανείμουν εκπτωτικά κουπόνια και άλλο προωθητικό υλικό στους επισκέπτες. 

Η 6η Δεκεμβρίου έχει ορισθεί ως ημέρα για προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις, με προσκεκλημένους χονδρέμπορους και εισαγωγείς από Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία και Σλοβακία, οι οποίοι ενδιαφερόταν αποκλειστικά για Ελληνικά και Κυπριακά Τρόφιμα/Ποτά και Υπηρεσίες τουρισμού.

Να σημειωθεί ότι η οικονομία της Πολωνίας είναι η 8η στην Ευρώπη με ρυθμό ανάπτυξης 2,9% και 39 εκατομμύρια καταναλωτές, κυρίως νεαρής ηλικίας καιμεσαίας τάξη. Κατά το 2018 περίπου 900.000 Πολωνοί επισκέφθηκαν την Ελλάδα, ενώ την περίοδο 2009-2018 οι Ελληνικές  εξαγωγές στην Πολωνία έφτασαν τα 460.000.000€.  

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, επικοινωνώντας με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ: 2810 247034 stefanoudaki@ebeh.gr.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Super Deals

Έτοιμη η νέα προκήρυξη στο Λιμενικό (εκτός ΑΣΕΠ και Πανελλαδικών)

Δημοσιεύτηκε

στις

Έτοιμη η προκήρυξη για την πρόσληψη νέων μονίμων υπαλλήλων στο Λιμενικό Σώμα


Οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι έτοιμες να δεχτούν τις αιτήσεις των υποψηφίων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του workenter, αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές θα δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη και θα ανακοινωθεί η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών.

Σημειώστε:

  • Ο διαγωνισμός θα αφορά, πιθανότατα, 180 θέσεις
  • Η διαδικασία για την επιλογή του προσωπικού γίνεται εκτός ΑΣΕΠ
  • Η συγκεκριμένη προκήρυξη δεν συνδέεται με την επιλογή ενστόλων μέσω Πανελλαδικών
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη