Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

Themata

Επιβραβεύει το Δήμο Φαιστού η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης

Με 50 επιπλέον μπλε κάδους ανακύκλωσης επιβραβεύει η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης το Δήμο Φαιστού

Ο Δήμος Φαιστού οποίος έχει σε διάστημα μόλις πέντε μηνών αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους Δήμους σε Ανακύκλωση στην Κρήτη, αυξάνοντας σημαντικά κάθε μήνα τις ανακυκλώσιμες ποσότητες του.

Σε απάντηση του προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φαιστού Αντώνη Κωνσταντουλάκη, ο Υπεύθυνος Τμήματος Marketing & ΟΤΑ της εταιρίας Δημήτρης Παπασωτηρίου, ενημερώνει για την επικείμενη παραλαβή, διευκρινίζοντας πως ο χρόνος παράδοσης θα εξαρτηθεί από τον κεντρικό σχεδιασμό του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Πολιτείας.

Αναφέρεται ότι μόνο κατά το μήνα Σεπτέμβριο στο Δήμο Φαιστού ανακυκλώθηκαν περισσότεροι από 80 τόνοι υλικών, με τη Δημοτική Αρχή να σχεδιάζει ήδη την επέκταση του προγράμματος και σε οικισμούς του Δήμου, μόλις η κεντρική πολιτεία εγκρίνει την παράδοση των νέων κάδων.

«Με μεγάλη ικανοποίηση δεχθήκαμε αυτή την ευχάριστη εξέλιξη από την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης» τονίζει με δήλωση του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημότες, αλλά και επισκέπτες του Δήμου μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για έναν καθαρό Δήμο, ο οποίος έχει περιβαλλοντική συνείδηση και προσπαθεί έμπρακτα για να προστατεύσει το περιβάλλον. Ευχή κι ελπίδα όλων μας είναι η προσπάθεια να συνεχίσει, να μεγεθυνθεί και να εξελιχθεί με ακόμα καλύτερες προοπτικές». 
«Μετά από μόλις πέντε μήνες ανακύκλωσης και χωρίς το πρόγραμμα να έχει ακόμα επεκταθεί, έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στις κορυφαίες θέσεις ανακύκλωσης στην Κρήτη» αναφέρει από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αντώνης Κωνσταντουλάκης για να προσθέσει: 
«Αυτή η αναγνώριση της προσπάθειας από την Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης ασφαλώς μας χαροποιεί, αλλά και μας γεμίζει με ευθύνη για την επόμενη ημέρα. Οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο κι ένα ευχαριστώ σε κάθε δημότη κι επισκέπτη του Δήμου μας. Τα πρώτα βήματα έγιναν. Και δείχνουν πως όταν θέλουμε, όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόσκληση Εκδήλωσης: 200 Χρόνια Αγώνες Ελευθερίας Αγωνισμάτων, Αναβίωση Αγωνισμάτων Ελευθερίας Το Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο Πόμπιας σε συμεργασία με τους Υπεύθυνους Φυσικής Αγωγής...

ΚΡΗΤΗ

Δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους «Προκαλεί θλίψη και μονο θλίψη η φωτογραφία της εισόδου του σχολείου μας,ενός σχολείου που αποτελεί κόσμημα για...

ΚΡΗΤΗ

Και τα δύο χωριά επλήγησαν από τη θεομηνία που ξεκίνησε χθες και κορυφώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου Μεγάλα είναι τα προβλήματα...

ΚΡΗΤΗ

Σημαντικές ζημιές έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μπάλλος» στα Βορίζια του δήμου Φαιστού Όπως βλέπετε και στα βίντεο του της Τηλεόρασης CRETA, τα Βορίζια έχουν σχεδόν «κοπεί»...