Connect with us

Super Deals

Φρουταγορά Χαλκιαδάκης στις Μοίρες

Δημοσιεύτηκε

στις

Καλώς ήρθατε στην φρουταγορά Χαλκιαδάκης στις Μοίρες


Δημιουργήσαμε ένα καλαίσθητο χώρο το 1993 στον “Πομπιανό δρόμο”με σκοπό να συγκεντρώνουμε προϊόντα από την Μεσσαρά και από όλο τον κόσμο και στην συνέχεια να διαμοιράζονται σε όλα τα μανάβικα και σούπερ μάρκετ του νησιού.

Προτεραιότητά μας είναι να προμηθεύουμε τον Κρητικό καταναλωτή με ποιοτικά προϊόντα από τον Μεσσαρίτικο κάμπο και από όλο τον κόσμο.

 

Μια επιχείρηση που έχει αρχίσει από πιο παλιά

xalkiadakis14

Ακόμα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στην κεντρική λεωφόρο τον Μοιρών και στον παράλληλο δρόμο δίπλα στον ΟΤΕ, δύο καταστήματα που δημιουργήσαμε με αγάπη και μεράκι.

 

Πρώτο Κατάστημα “Αμάλθεια”

xalkiadakis-viologika6

xalkiadakis-viologika8

xalkiadakis-viologika7

xalkiadakis-viologika4

xalkiadakis-viologika3

xalkiadakis-viologika2

xalkiadakis-viologika1

xalkiadakis-viologika

 

 

Δεύτερο κατάστημα στην κεντρική λεωφόρο Μοιρών

kentriko-manaviko

kentriko-manaviko1

kentriko-manaviko7

kentriko-manaviko5

kentriko-manaviko4

kentriko-manaviko3

kentriko-manaviko2

kentriko-manaviko9

kentriko-manaviko10

kentriko-manaviko11

kentriko-manaviko13

xalkiadakis-manaviko2

Στα μαγαζιά μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα – από εξωτικά φρούτα αλλά και λαχανικά παντός είδους από όλο το κόσμο και για όλο το χρόνο.

 

Διαθέτουμε ειδικευμένο προσωπικό για να σας εξυπηρετούμε σε όλη την διάρκεια της μέρας

xalkiadakis12

xalkiadakis11

xalkiadakis7

xalkiadakis6

xalkiadakis4

xalkiadakis2

Διαθέτουμε επίσης βιολογικά πιστοποιημένα προϊόντα καθώς και προϊόντα παραδοσιακής καλλιέργειας.

Παραδοσιακά προϊόντα όπως Ελιές (σταφιδοελιές), Κρασί, Ρακί, Ελαιόλαδο, Ξηρούς Καρπούς, Όσπρια, Ασκολίμπρους (Βολβούς),αλάτι από τα Καπετανιανά.

Τα προϊόντα μας είναι πάντα φρέσκα και εξαιρετικής ποιότητας. Επιλέγουμε πάντα το καλύτερο για τον καταναλωτή!

xalkiadakis5

xalkiadakis3

xalkiadakis1

xalkiadakis

xalkiadakis8

xalkiadakis9

xalkiadakis10

Αγοράζουμε προϊόντα ποιότητας – συμβατικής, παραδοσιακής και βιολογικής καλλιέργειας από κάθε παραγωγό και σε ποσότητες!!!

 

Τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς

xalkiadakis13

xalkiadakis15

Super Deals

Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους επιχειρήσεων εστίασης

Δημοσιεύτηκε

στις

Έως 19 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων


Το Σωματείο Επιχειρηματιών Εστίασης Ν. Χανίων, σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ πρόκειται, μετά το τέλος της σεζόν, να υλοποιήσει όπως ανακοίνωσε επιδοτούμενα σεμινάρια ΛΑΕΚ για τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων εστίασης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «τα προγράμματα κατάρτισης θα έχουν διάρκεια 40 ωρών το κάθε ένα και προβλέπεται για τον κάθε εκπαιδευόμενο εκπαιδευτικό επίδομα 5€ ανά ώρα κατάρτισης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το Σωματείο ώστε να υποβάλλουν τις αιτήσεις έως 19 Ιουνίου στο email του Σωματείου estiasichania@yahoo.gr και στο τηλέφωνο 28210 43028»

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Super Deals

Έκθεση Γαστρονομίας – Τουρισμού CRECKA PANORAMA

Δημοσιεύτηκε

στις

Δήλωση συμμετοχής έως Παρασκευή 21 Ιουνίου


Ανοικτό κάλεσμα στις επιχειρήσεις-μέλη του, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο των τροφίμων/ποτών και στον τουρισμό  και ενδιαφέρονται για την αγορά της Πολωνίας, απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου, προκειμένου να συμμετάσχουν στην έκθεση 5th Grecka Panorama, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία 7-8 Δεκεμβρίου 2019 και το Επιμελητήριο Ηρακλείου – μέλος του Enterprise Europe Network – πρόκειται να επιχορηγήσει την ενοικίαση περιπτέρου των επιχειρήσεων, που πληρούν τις προϋποθέσεις, αλλά και να φιλοξενήσει στο δικό του περίπτερο τις επαγγελματικές τους συναντήσεις. 

Όσες επιχειρήσεις συμμετάσχουν στην έκθεση θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς λιανική πώληση στον ίδιο χώρο και να διανείμουν εκπτωτικά κουπόνια και άλλο προωθητικό υλικό στους επισκέπτες. 

Η 6η Δεκεμβρίου έχει ορισθεί ως ημέρα για προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις, με προσκεκλημένους χονδρέμπορους και εισαγωγείς από Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία και Σλοβακία, οι οποίοι ενδιαφερόταν αποκλειστικά για Ελληνικά και Κυπριακά Τρόφιμα/Ποτά και Υπηρεσίες τουρισμού.

Να σημειωθεί ότι η οικονομία της Πολωνίας είναι η 8η στην Ευρώπη με ρυθμό ανάπτυξης 2,9% και 39 εκατομμύρια καταναλωτές, κυρίως νεαρής ηλικίας καιμεσαίας τάξη. Κατά το 2018 περίπου 900.000 Πολωνοί επισκέφθηκαν την Ελλάδα, ενώ την περίοδο 2009-2018 οι Ελληνικές  εξαγωγές στην Πολωνία έφτασαν τα 460.000.000€.  

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, επικοινωνώντας με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ: 2810 247034 stefanoudaki@ebeh.gr.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Super Deals

Έτοιμη η νέα προκήρυξη στο Λιμενικό (εκτός ΑΣΕΠ και Πανελλαδικών)

Δημοσιεύτηκε

στις

Έτοιμη η προκήρυξη για την πρόσληψη νέων μονίμων υπαλλήλων στο Λιμενικό Σώμα


Οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι έτοιμες να δεχτούν τις αιτήσεις των υποψηφίων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του workenter, αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές θα δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη και θα ανακοινωθεί η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών.

Σημειώστε:

  • Ο διαγωνισμός θα αφορά, πιθανότατα, 180 θέσεις
  • Η διαδικασία για την επιλογή του προσωπικού γίνεται εκτός ΑΣΕΠ
  • Η συγκεκριμένη προκήρυξη δεν συνδέεται με την επιλογή ενστόλων μέσω Πανελλαδικών
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη