Connect with us

Super Deals

Φρουταγορά Χαλκιαδάκης στις Μοίρες

Δημοσιεύτηκε

στις

Καλώς ήρθατε στην φρουταγορά Χαλκιαδάκης στις Μοίρες


Δημιουργήσαμε ένα καλαίσθητο χώρο το 1993 στον “Πομπιανό δρόμο”με σκοπό να συγκεντρώνουμε προϊόντα από την Μεσσαρά και από όλο τον κόσμο και στην συνέχεια να διαμοιράζονται σε όλα τα μανάβικα και σούπερ μάρκετ του νησιού.

Προτεραιότητά μας είναι να προμηθεύουμε τον Κρητικό καταναλωτή με ποιοτικά προϊόντα από τον Μεσσαρίτικο κάμπο και από όλο τον κόσμο.

 

Μια επιχείρηση που έχει αρχίσει από πιο παλιά

xalkiadakis14

Ακόμα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στην κεντρική λεωφόρο τον Μοιρών και στον παράλληλο δρόμο δίπλα στον ΟΤΕ, δύο καταστήματα που δημιουργήσαμε με αγάπη και μεράκι.

 

Πρώτο Κατάστημα “Αμάλθεια”

xalkiadakis-viologika6

xalkiadakis-viologika8

xalkiadakis-viologika7

xalkiadakis-viologika4

xalkiadakis-viologika3

xalkiadakis-viologika2

xalkiadakis-viologika1

xalkiadakis-viologika

 

 

Δεύτερο κατάστημα στην κεντρική λεωφόρο Μοιρών

kentriko-manaviko

kentriko-manaviko1

kentriko-manaviko7

kentriko-manaviko5

kentriko-manaviko4

kentriko-manaviko3

kentriko-manaviko2

kentriko-manaviko9

kentriko-manaviko10

kentriko-manaviko11

kentriko-manaviko13

xalkiadakis-manaviko2

Στα μαγαζιά μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα – από εξωτικά φρούτα αλλά και λαχανικά παντός είδους από όλο το κόσμο και για όλο το χρόνο.

 

Διαθέτουμε ειδικευμένο προσωπικό για να σας εξυπηρετούμε σε όλη την διάρκεια της μέρας

xalkiadakis12

xalkiadakis11

xalkiadakis7

xalkiadakis6

xalkiadakis4

xalkiadakis2

Διαθέτουμε επίσης βιολογικά πιστοποιημένα προϊόντα καθώς και προϊόντα παραδοσιακής καλλιέργειας.

Παραδοσιακά προϊόντα όπως Ελιές (σταφιδοελιές), Κρασί, Ρακί, Ελαιόλαδο, Ξηρούς Καρπούς, Όσπρια, Ασκολίμπρους (Βολβούς),αλάτι από τα Καπετανιανά.

Τα προϊόντα μας είναι πάντα φρέσκα και εξαιρετικής ποιότητας. Επιλέγουμε πάντα το καλύτερο για τον καταναλωτή!

xalkiadakis5

xalkiadakis3

xalkiadakis1

xalkiadakis

xalkiadakis8

xalkiadakis9

xalkiadakis10

Αγοράζουμε προϊόντα ποιότητας – συμβατικής, παραδοσιακής και βιολογικής καλλιέργειας από κάθε παραγωγό και σε ποσότητες!!!

 

Τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς

xalkiadakis13

xalkiadakis15

Super Deals

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύτηκε

στις

Στις 26 Αυγούστου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων


Προκηρύχθηκε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των 1.500 ειδικών φρουρών, για την οποία έχει γίνει ήδη η δημοσίευση στο ΦΕΚ, από την περασμένη εβδομάδα

Με την προκήρυξη καθορίζονται οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή στον διαγωνισμό και τα προσόντα των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τους ενδιαφερόμενους.
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής, εκτός των άλλων, έχουν άνδρες και γυναίκες που δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους, είναι απόφοιτοι όλων των τύπων Λυκείου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή ισότιμου τίτλου σπουδών, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, έχουν καθαρό ποινικό μητρώο, δεν έχουν τατουάζ στο σώμα τους, δεν έχουν κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών, κ.ά.

Όλα αυτά περιλαμβάνονται αναλυτικά στην προκήρυξη, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες:

1) Στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα τα τηλέφωνα των οποίων περιέχονται στην κάτωθι ιστοσελίδα στο πεδίο «Αναζήτηση Υπηρεσίας» 
2) Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr www.astynomia.gr 
3)  Στο τηλέφωνο: 213- 1520169

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων μαζί με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι μέχρι τις 26 Αυγούστου στις 15.00 στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του κάθε υποψηφίου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Super Deals

Διαγωνισμός για την εκμίσθωση κυλικείου στο Ηράκλειο

Δημοσιεύτηκε

στις

Οι προσφορές θα κατατίθενται στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης οδός Ανδρόγεω 2, 3ος Όροφος έως και 02 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 πμ


Το Ν.Π.Π.Δ. “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηρακλείου” προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του σχ. συγκροτηματος 25ου & 27ου Δημοτικων Σχολείων Ηρακλείου(Οδός Δ. Φραγκιαδάκη 3, ΤΚ 71304, Ηράκλειο).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στα τηλέφωνα 2813-409412 και 2813-409414

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Super Deals

Προσλήψεις αρχαιολόγων στο Αρχαιολογικο Μουσείο Ηρακλείου

Δημοσιεύτηκε

στις

Η σύμβαση είναι για 12 μήνες


Πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση του υποέργου 1 «Ανάπτυξη περιεχομένου ψηφιακών εφαρμογών», του έργου «Καινοτόμες δράσεις ψηφιακής προβολής και εξωστρέφειας του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου», απολογιστικά και με αυτεπιστασία από τo Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως 12 μήνες.

2 ΠΕ Αρχαιολόγων με εξειδίκευση στην Προϊστορική – Κλασική Αρχαιολογία

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου στην ακόλουθη διεύθυνση: Ξανθουδίδου & Χατζιδάκη, Τ.Κ 71202 Ηράκλειο, υπόψη κ. Αβρονιδάκη Δέσποινας (τηλ. Επικοινωνίας 2810279073), εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επόμενη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠΠΟΑ (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, από 30/07/2019 έως 05/08/2019 (9:00 – 13:00)

ΦορέαςΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Τύπος ΠράξηςΠροκήρυξη Πλήρωσης Θέσεων με διαγωνισμό ή επιλογή στις οποίες περιλαμβάνονται και οι προκηρύξεις για επιλογή και πλήρωση θέσεων διευθυντικών στελεχών των ΝΠΔΔ, φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, και των επιχειρήσεων και φορέων των ΟΤΑ Α’ & Β’ βαθμού
Σχετικά ΑρχείαΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Νομός/ΝομοίΝομός Ηρακλείου
Έντυπα
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη