Connect with us

Super Deals

Φρουταγορά Χαλκιαδάκης στις Μοίρες

Δημοσιεύτηκε

στις

Καλώς ήρθατε στην φρουταγορά Χαλκιαδάκης στις Μοίρες


Δημιουργήσαμε ένα καλαίσθητο χώρο το 1993 στον “Πομπιανό δρόμο”με σκοπό να συγκεντρώνουμε προϊόντα από την Μεσσαρά και από όλο τον κόσμο και στην συνέχεια να διαμοιράζονται σε όλα τα μανάβικα και σούπερ μάρκετ του νησιού.

Προτεραιότητά μας είναι να προμηθεύουμε τον Κρητικό καταναλωτή με ποιοτικά προϊόντα από τον Μεσσαρίτικο κάμπο και από όλο τον κόσμο.

 

Μια επιχείρηση που έχει αρχίσει από πιο παλιά

xalkiadakis14

Ακόμα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στην κεντρική λεωφόρο τον Μοιρών και στον παράλληλο δρόμο δίπλα στον ΟΤΕ, δύο καταστήματα που δημιουργήσαμε με αγάπη και μεράκι.

 

Πρώτο Κατάστημα “Αμάλθεια”

xalkiadakis-viologika6

xalkiadakis-viologika8

xalkiadakis-viologika7

xalkiadakis-viologika4

xalkiadakis-viologika3

xalkiadakis-viologika2

xalkiadakis-viologika1

xalkiadakis-viologika

 

 

Δεύτερο κατάστημα στην κεντρική λεωφόρο Μοιρών

kentriko-manaviko

kentriko-manaviko1

kentriko-manaviko7

kentriko-manaviko5

kentriko-manaviko4

kentriko-manaviko3

kentriko-manaviko2

kentriko-manaviko9

kentriko-manaviko10

kentriko-manaviko11

kentriko-manaviko13

xalkiadakis-manaviko2

Στα μαγαζιά μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα – από εξωτικά φρούτα αλλά και λαχανικά παντός είδους από όλο το κόσμο και για όλο το χρόνο.

 

Διαθέτουμε ειδικευμένο προσωπικό για να σας εξυπηρετούμε σε όλη την διάρκεια της μέρας

xalkiadakis12

xalkiadakis11

xalkiadakis7

xalkiadakis6

xalkiadakis4

xalkiadakis2

Διαθέτουμε επίσης βιολογικά πιστοποιημένα προϊόντα καθώς και προϊόντα παραδοσιακής καλλιέργειας.

Παραδοσιακά προϊόντα όπως Ελιές (σταφιδοελιές), Κρασί, Ρακί, Ελαιόλαδο, Ξηρούς Καρπούς, Όσπρια, Ασκολίμπρους (Βολβούς),αλάτι από τα Καπετανιανά.

Τα προϊόντα μας είναι πάντα φρέσκα και εξαιρετικής ποιότητας. Επιλέγουμε πάντα το καλύτερο για τον καταναλωτή!

xalkiadakis5

xalkiadakis3

xalkiadakis1

xalkiadakis

xalkiadakis8

xalkiadakis9

xalkiadakis10

Αγοράζουμε προϊόντα ποιότητας – συμβατικής, παραδοσιακής και βιολογικής καλλιέργειας από κάθε παραγωγό και σε ποσότητες!!!

 

Τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς

xalkiadakis13

xalkiadakis15

Super Deals

Νηστίσιμο τυρί ανακαλεί από την αγορά ο ΕΦΕΤ

Δημοσιεύτηκε

στις

Τη διακίνηση τυριού με την επωνυμία “Νηστίσιμο, ιδανικό για vegan”, το οποίο βρέθηκε να περιέχει γάλα διαπίστωσε ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο διερεύνησης επώνυμης καταγγελίας


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το γάλα έστω και σε ίχνη συνιστά αλλεργιογόνο παράγοντα και μπορεί να επηρεάσει άτομα με ευαισθησία σε αυτό. Πρόκειται για το προϊόν: “Νηστίσιμο, ιδανικό για vegan, ελληνικής προέλευσης σε συσκευασία προστατευμένης ατμόσφαιρας των 200 γρ., τυρί κομμένο σε φέτες, με κωδικό παραγωγής Lot: 70058.162.65, ημερομηνία παραγωγής: 22/11/2018, ημερομηνία συσκευασίας: 06/03/2019 και ημερομηνία ανάλωσης: 21/08/2019, το οποίο διακινείται από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΔ. ΜΠΡΕΖΑ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ.

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την ανάκληση / απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας του ανωτέρω προϊόντος, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Super Deals

Σχολή επαγγελμάτων κρέατος στη διεύθυνση κτηνιατρικής

Δημοσιεύτηκε

στις

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 6/05/2019 έως και 10/05/2019


Εκπαίδευση εκδοροσφαγέων θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτές της σχολής επαγγελμάτων κρέατος Αθηνών, στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Χανίων

Στη συνέχεια και μετά το τέλος των θεωρητικών μαθημάτων οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν πρακτική εξάσκηση σε σφαγεία των ΠΕ Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων για το χρονικό διάστημα από 13/05/2019 έως 26/07/2019. Τέλος θα ακολουθήσουν γραπτές εξετάσεις των υποψηφίων εκδοροσφαγέων στα γραφεία της ΔΑΟΚ Χανίων, ενώ οι εκπαιδευόμενοι που θα περάσουν τις γραπτές εξετάσεις θα λάβουν τη Βεβαίωση του Εκδοροσφαγέα.

Για περισσότερες πληροφορίες στη Δ/νση Κτηνιατρικής Κρήτης και στα τηλέφωνα 2821346582, 2821346583, 2821346580, 2810333255.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Super Deals

Σεμινάριο: «Διαβάζω για τους άλλους»

Δημοσιεύτηκε

στις

Δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο Εκπαίδευσης νέων εθελοντών στο Ηράκλειο


Ανοικτή πρόσκληση σε όποιον επιθυμεί να λάβει μέρος στο δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις ζωντανές αναγνώσεις σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, απευθύνει το Δίκτυο«Διαβάζω για τους άλλους» στο Ηράκλειο.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο διοργανώνει η Ομάδα Ηλικιωμένων του Δικτύου και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 από 17:30 έως 20:30 στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, στο Ηράκλειο (αίθουσα φροντιστηρίων, είσοδος πίσω από τον Άγιο Δημήτριο, οδός Ζώτου).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από την κοινωνική λειτουργό κα Ελένη Πρινιωτάκη, την φιλόλογο κα Ειρήνη Βεληβασάκη και τη σύμβουλο ψυχικής υγείας κα Πελαγία Σαλούστρου.

Επισημαίνεται ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων στις εκπαιδεύσεις είναι περιορισμένος και η επιλογή γίνεται βάσει της σειράς, με την οποία να απαντήσουν οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, στο email: caredgta.heraklion@gmail.com μέχρι τη Δευτέρα 25/2/2019.

Να σημειωθεί ότι η Ομάδα Ανάγνωσης σε ενηλίκους-ηλικιωμένους του «Διαβάζω για τους Άλλους» Ηρακλείου διενεργεί τα τελευταία 4 χρόνια εβδομαδιαίες αναγνώσεις σε 6 μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων σε Ηράκλειο και Γούβες ( Πτωχοκομείο, Ίριδα και Ηλιαχτίδα, Ήρα 1 και Ήρα 2, Φροντίδα Hjem). Παράλληλα, διενεργεί εδώ και ένα χρόνο εβδομαδιαίες αναγνώσεις στην Ογκολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ σε ομάδες ασθενών και των συνοδών τους. Τέλος υπάρχει συνεργασία με τα Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Ηρακλείου (πρώην ΚΑΠΗ) όπου επίσης διενεργούνται εβδομαδιαίες αναγνώσεις στους ωφελούμενους.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη