Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Γ. Κουριδάκης: Ένας ναυτικός στην «Ανανέωση Τώρα»

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο δήμαρχος Γόρτυνας Νικόλαος Σχοιναράκης καλωσορίζει στο συνδιασμό “Ανανέωση Τώρα” τον Ναυτικό Γεώργιο Κουριδάκη από τους Αγίους Δέκα


Ο Γιώργος έχει μια άριστη πολύτεκνη οικογένεια με 4 αγόρια.

Είναι συνταξιούχος και έχει όλο το χρόνο και πολύ
διάθεση να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου του.

Ο ίδιος δηλώνει:

«Μέσα από την πολύχρονη εργασιακή μου εμπειρία, έχω μάθει να λειτουργώ με πειθαρχεία, να δίνω άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, να εργάζομαι υπό πίεση αλλά και να διαχειρίζομαι σωστά το χρόνο που έχω στη διάθεσή μου, πάντα με πνεύμα δημιουργίας, ομαδικής συνεργασίας, με αισιοδοξία και θετική σκέψη.
Ζητώ την ψήφο σας για να μπορέσω όλα αυτά τα εφόδια που απέκτησα με την πάροδο των χρόνων να τα αξιοποιήσω για το κοινό καλό».

Επέλεξα να συστρατευτώ με το Δήμαρχος Γόρτυνας Νικόλαος Σχοιναρακης γιατί:

  • Εξυγίανε το δήμο και τις δομές του.
  • Εξασφάλισε τις απαιτούμενες χρηματοδότησεις από περιφέρεια Κρήτης υπουργείο Εσωτερικών και υποδομών αναπτυξιακά πρόγραμματα ΕΣΠΑ κ.α.
  • Θεωρώ οτι πρέπει να συνεχίσει την πορεία του και να υλοποιηθούν αυτά τα έργα.
  • Πάνω από όλα πιστεύω ότι η ο δήμος απαιτεί εμπειρία και ορθό βηματισμό για να μην εμποδιστεί σε καμία περίπτωση ο αναπτυξιακός δρόμος που έχει πάρει.
  • Το ήθος και η τιμιότητα του φαίνονται από τον έντιμο προεκλογικό αγώνα που κάνει με σεμνότητα και ευθύτητα και σεβασμό σε όλους.

ΘΕΜΑ

Ρέθυμνο: Έπαθε εγκεφαλικό στην κάλπη

Δημοσιεύτηκε

στις

37χρονος άντρας στο Ρέθυμνο, έπαθε εγκεφαλικό την στιγμή που ψήφιζε


Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 37χρονος άνδρας σε εκλογικό τμήμα Πλευριανών Μυλοποτάμου, τη στιγμή που παραλάμβανε τα ψηφοδέλτια για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη στην εντατική.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Επανεκλογή δημάρχων σε Αμάρι, Άγ. Βασίλειο και Μυλοπόταμο στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών φαίνεται πως κλειδώνει το αποτέλεσμα στους Δήμος Αμαρίου, Αγίου Βασιλείου και Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο


Μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος στον Άγιο Βασίλειο, Γιάννης Ταταράκης, δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη μέχρι τώρα εξέλιξη, μιας και όπως όλα δείχνουν το τελικό αποτέλεσμα από την καταμέτρηση των ψήφων θα ξεπεράσει σε ποσοστό το 92% για το συνδυασμό μας. Πέφτει ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη μου και στους συνεργάτες μου και από 1η Σεπτεμβρίου να είναι σίγουροι όλοι οι συνδημότες μας πως θα διοικηθεί εκ νέου ο Δήμος με βαθιά ευθύνη, βαθιά εκτίμηση και σεβασμό στην τιμή που μου απέδωσαν οι ψηφοφόροι μας». Ο κ Ταταράκης ευχαρίστησε επίσης και τα τέσσερα κόμματα τα οποία τον υποστήριξαν ΣΥΡΙΖΑ Νέα Δημοκρατία, ΚΙΝΑΛ, Ανεξάρτητους Έλληνες. Μίλησε δε και για τον ανθυποψήφιό του Θανάση Χαριτάκη που πραγματικά όπως είπε: «έδωσε ένα πολύ έντιμο αγώνα και να γνωρίζει πως από σήμερα όλες οι σωστές προτάσεις του θα γίνονται αποδεκτές από το δημοτικό συμβούλιο».

Στο Δήμο Μυλοποτάμου με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Κόκκινος συγκεντρώσει ποσοστό πάνω από 69%. 

Στο Δήμο Αμαρίου ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Παντελής Μουρτζανός, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, με καταμετρημένα τα 18 από τα 26 εκλογικά τμήματα συγκεντρώνει το 64% των ψήφων.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Δήμος Γόρτυνας: Προβάδισμα 47,87% για τον Μιχάλη Κοκολάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

Με καταμετρημένα το 53,85%, η «Μεγάλη Γόρτυνα έχει μεγάλο προβάδισμα


Διευρύνεται το προβάδισμα του Μιχάλη Κοκολάκη για τον δήμο Γόρτυνας.

Στο 53,85% της ενσωμάτωσης:

  • Μιχάλης Κοκολάκης 47,87%,
  • Νικόλαος Σχοιναράκης 25,4%
  • Σταύρος Ξυλούρης 12,59%
  • Μιχάλης Δαριβιανάκης 11,6%
  • Μιχάλης Μανιαδάκης 2,53%.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη