Connect with us

LifeStyle

Γάμος Τζώρτζογλου: Τα καυτά φιλιά, το γαμοπίλαφο και το συρτάκι

Δημοσιεύτηκε

στις

Με έναν παραδοσιακό γάμο στα Χανιά με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και το ρομαντικό ξωκλήσι, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα ένωσαν το απόγευμα του Σαββάτου τις ζωές τους, ανταλλάσσοντας μεταξύ τους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης


Πιστοί στις επιταγές της παράδοσης οι νεόνυμφοι, που έκαναν κοινό μπάτσελορ πάρτι το βράδυ της Παρασκευής, έφτασαν στο εκκλησάκι που θα τελούνταν το μυστήριο συνοδεία οργάνων, έχοντας στο πλευρό τους βρακοφόρους και Κρητικοπούλες. Νωρίτερα εξάλλου φίλοι και φίλες του ζευγαριού, είχαν βοηθήσει στο στόλισμα του γαμπρού και της νύφης, που δεν έβλεπαν την ώρα να επιδοθούν στο «χορό του Ησαϊα».

Κουμπάροι του ζευγαριού η Βάνα Μπάρμπα, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr από νωρίς στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι των Χανίων, επικρατούσε το αδιαχώρητο, από φίλους και συγγενείς των νεόνυμφων, που βρέθηκαν στο πλευρό τους σε αυτή την όμορφη στιγμή της ζωής τους για να τους ευχηθούν.

Γαμοπίλαφο και Ζορμπάς

Ακολούθησε η δεξίωση στο μαγευτικό χώρο του Sea View Beach Bar Restaurant, όπου ο ιδιοκτήτης και Χανιώτης κουμπάρος του ζευγαριού, έδωσε το έναυσμα για το γαμήλιο γλέντι. Τραπέζια με το παραδοσιακό γαμοπίλαφο και άφθονα κρητικά εδέσματα, ντόπια ρακή και κρασί.

Η γαμήλια τούρτα του ζευγαριού

Το ζευγάρι έφτασε στη δεξίωση με έναν εντυπωσιακό χορό ενώ το καυτό φιλί του Στράτου Τζώρτζογλου στη νύφη έκλεψε τα φλας.

Ο πρώτος χορός του ζευγαριού

Με τον γαμπρό, να σέρνει το χορό, το γλέντι άναψε για τα καλά, με τις μουσικές των Μανώλη Κονταρού και του Στέλιου Μπικάκη, που φρόντισαν με τα συγκροτήματά τους να διασκεδάσουν τους καλεσμένους, κρατώντας το γλέντι μέχρι πρωίας.

Δείτε το συρτάκι του γαμπρού

Το νυφικό ήταν δημιουργία του Βλάση Χολέβα

Η Σοφία Μαργιόλα σούπερ σέξι με διαφάνειες έλαμπε μέσα στη δημιουργία του Βλάσση Χολέβα, ενώ δίπλα της ο γαμπρός ντυμένος με την υπογραφή του Νίκου Αποστολόπουλου. Πάρών και ο γιος του Στράτου Τζώρτζογλου, Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου, καμάρωνε όπως δήλωσε στο zarpanews.gr για την επιλογή του πατέρα του, τονίζοντας «Χαίρομαι πάρα πολύ που ο πατέρας μου επέλεξε να παντρευτεί μία γυναίκα, την οποία την αγαπώ κι εγώ…».

Τήρησαν τις παραδόσεις

Κουμπάροι του ζευγαριού η Βάνα Μπάρμπα, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης. Νωρίτερα όλα είχαν γίνει σύμφωνα με την παράδοση. Η νύφη ντύθηκε σπίτι με τις φίλες της και τους συγγενείς και ο Στράτος Τζώρτζογλου έφυγε από το σπίτι του με νταούλια και λύρες.

Ο κρητικός Λυράρης που συνόδευσε το ζευγάρι στην εκκλησία, ήταν ο Μεσαρίτης Κωστής Σταυρουλιδάκης.

iefimerida.gr

LifeStyle

Το τρίτο της παιδί περιμένει η Bar Refaeli

Δημοσιεύτηκε

στις

Τα χαρμόσυνα νέα τα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram


H Bar Refaeli θα γίνει μαμά για τρίτη φορά. Η καλλονή από το Ισραήλ και ο σύζυγός της Adi Ezra περιμένουν με ανυπομονησία το τρίτο τους παιδί. Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο από το 2015 έχει αποκτήσει ήδη δύο κόρες την 2 ετών Liv και την 1 έτους Elle.

Στο διασκεδαστικό βίντεο που έχει ανεβάσει η Bar στο λογαριασμό της βλέπουμε την ίδια και τον διάσημο παρουσιαστή Assi Azar να ανακοινώνουν τα χαρμόσυνα νέα.

Μάλιστα ο Azar που ήταν και ο παρουσιαστής της φετινής Eurovision λέει: «Δεν ήταν και πριν από λίγο καιρό έγκυος; Είμαι τόσο χαρούμενος για εκείνη. Είναι αλήθεια λοιπόν, είναι ολίγον έγκυος. Αλλά τι τα θέλει τρία παιδιά;»

Πάντως το μοντέλο στην ανάρτησή του γράφει: «OOPS, το έκανα και πάλι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

OOPS I did it again 🤷🏼‍♀️ @carolinalemkeberlin.il

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bar Refaeli (@barrefaeli) στις

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

LifeStyle

Σάρα Νταμιάνοβιτς: Έχει μαύρη ζώνη στο ταεκβοντό και… φονικές καμπύλες!

Δημοσιεύτηκε

στις

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τις προπονήσεις της… κολάζουν όσο και οι πόζες της με εσώρουχα και μαγιό


Σάρα Νταμιάνοβιτς: στους περισσότερους, το όνομά της ενδεχομένως δεν λέει τίποτα… Κι όμως, η πολυτάλαντη μελαχρινή καλλονή, παρουσιάστρια του καιρού και κάτοχος μαύρης ζώνης στο ταεκβοντό, είναι μακράν η πιο σέξι παρουσία, που έχουν να επιδείξουν οι πολεμικές τέχνες. 

Ταυτόχρονα, είναι και το πιο… επικίνδυνο «weather girl» του κόσμου, καθώς το 2015 είχε πάρει και μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, πάντα στο άθλημα του ταεκβοντό -ήταν τότε μόλις 20 ετών.

Η σελίδα της στο Instagram αριθμεί πάνω από 509.000 followers και είναι γεμάτη από σέξι πόζες, αλλά και με στιγμιότυπα από την προπόνησή της στο γυμναστήριο, η οποία, με τα… κολάν και τα σορτσάκια που επιλέγει να φοράει, είναι εξίσου «καυτή»!

Φυσικά, η 20χρονη Σέρβα καλλονή κάνει καριέρα και ως fitness model, ενώ δηλώνει και ποδοσφαιρόφιλη, έχοντας δηλώσει σχετικά: «Σ’ όλη μου τη ζωή έπαιζα ποδόσφαιρο. Τώρα, παίζω όποτε μπορώ και έχω ελεύθερο χρόνο, ενώ μου αρέσει πολύ και να παρακολουθώ». 

Για του λόγου το αληθές, η Νταμιάνοβιτς πέρυσι, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Ρωσίας, στο οποίο συμμετείχε και η Σερβία, έκανε στην τηλεόραση «γκελάκια» με την μπάλα, φορώντας τη φανέλα της χώρας της.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο της πιο… επικίνδυνης γυναίκας στον κόσμο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Rome ♥️🇮🇹 #romagrandprix #taekwondo #kick #taekwondofita #itatkd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Damnjanović (@saratkd7) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#watchuntiltheend 😂😂😂 @strale__1 video: @anjatkd #taekwondo #kicks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Damnjanović (@saratkd7) στις

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

People

Ζεσικά Πρεαλπατό, η ζαχαροπλάστρια που αναιρεί το επιδόρπιο

Δημοσιεύτηκε

στις

Αυτή την εποχή στο μενού του τριάστερου εστιατορίου Plaza Athenee στο Παρίσι, όπου εργάζεται από το 2015, η Ζεσικά προτείνει: φράουλες με μπουμπούκια ελάτου ή μόνο με ραβέντι — το οποίο κατά περίπτωση έχει υποστεί ζύμωση, είναι ψημένο, φρυγανισμένο, ποσέ και ωμό σε μια πιο τραγανή άποψη.


Φρούτα εποχής με ξύδι, με ελάχιστη ζάχαρη, στο μπάρμπεκιου… επιδόρπια απόντα παντελώς από το Instagram: η Γαλλίδα Ζεσικά Πρεαλπατό δεν τόλμησε να δώσει στον ζαχαροπλάστη πατέρα της να δοκιμάσει τα επιδόρπιά της, τα οποία βραβεύτηκαν αυτή την εβδομάδα ως τα καλύτερα παγκοσμίως.

«Δεν θα καταλάβαινε τίποτε από αυτά που κάνω», ομολογεί η 32χρονη που ανακηρύχθηκε η «καλύτερη ζαχαροπλάστρια του κόσμου» από την κατάταξη World’s 50 Best Restaurants.

Αυτή την εποχή στο μενού του τριάστερου εστιατορίου Plaza Athenee στο Παρίσι, όπου εργάζεται από το 2015, η Ζεσικά προτείνει: φράουλες με μπουμπούκια ελάτου ή μόνο με ραβέντι – το οποίο κατά περίπτωση έχει υποστεί ζύμωση, είναι ψημένο, φρυγανισμένο, ποσέ και ωμό σε μια πιο τραγανή άποψη.

Η ίδια δεν ενδιαφέρεται να φωτογραφίζει τις δημιουργίες της που μοιάζουν ακατέργαστες αλλά αφήνουν μια εξαιρετικά λεπτή και γνήσια γεύση.

Τα επιδόρπιά της εντάσσονται στην αντίληψη της «φυσικότητας» (naturalite – γευστικές δημιουργίες με χρήση κυρίως φυσικών προϊόντων), την οποία υποστηρίζει ο διάσημος σεφ Αλέν Ντικάς, μέντορας της Ζεσικά Πρεαλπατό, η οποία προτείνει με τη σειρά της την «desseralite» (από τις λέξεις dessert, επιδόρπιο + naturalite, φυσικότητα). Αυτός είναι και ο τίτλος του βιβλίου της, στο οποίο προτείνει τις συνταγές για 50 επιδόρπια που ετοίμασε στο Plaza Athenee.

Λεμόνι-φύκια, κεράσια-ελιές-βινεγκρέτ, βυνοποιημένο κριθάρι-παγωμένη μπύρα για γλασάρισμα-λυκίσκος, αγκινάρα Ιερουσαλήμ-βανίλια bourbon-τρούφα… «Εδώ, αναστατώνουμε τον κόσμο», λέει χαμογελώντας η ζαχαροπλάστρια που κατάγεται από το Μον-ντε-Μαρσάν της νοτιοδυτικής Γαλλίας.

Χωρίς κρέμα και μους

«Μου αρέσει πολύ να βάζω ξύδι, βινεγκρέτ, μου αρέσουν όλοι οι τρόποι παρασκευής, διάφορες προσεγγίσεις για να αναδείξω το προϊόν».

Ορισμένοι συνάδελφοί της την επικρίνουν για τα αρκετά σοφιστικέ, όπως τα χαρακτηρίζουν, για ένα πολυτελές ξενοδοχείο, επιδόρπιά της. Μερικές φορές πελάτες δηλώνουν «απογοητευμένοι», αφηγείται η Ζεσικά, μια από τις ελάχιστες σεφ ζαχαροπλαστικής σε εστιατόριο τριών αστέρων.

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο Αλέν Ντικάς την έκανε να κλάψει όταν αρνήθηκε να δοκιμάσει ένα από τα πρώτα της ντεζέρ με φρούτα. «Τώρα βλέπω γιατί: εργάστηκα όπως θα έκανε ένας ζαχαροπλάστης. Είχα βάλει πολλή μους, κρέμα, παγωτό και ένα ζαχαρωτό σε σχήμα κεραμιδιού. Για τον Ντικάς, αυτά δεν ήταν πολύ σπουδαία υλικά για ένα επιδόρπιο».

«Αφαίρεσα τα πάντα… και σήμερα δυσκολεύομαι πολύ να φτιάξω επιδόρπια με βάση τη σοκολάτα ή τον καφέ γιατί δεν είναι υλικά που μπορούμε να σερβίρουμε στο πιάτο» Τα επιδόρπιά της έχουν μια υποψία πικράδας και οξύτητας και χρησιμοποιεί τη ζάχαρη όπως το αλάτι, απλά και μόνο για νοστιμιά. «Καταλαβαίνω τους πελάτες όταν δεν τους αρέσουν».

Στην αρχή τα αρνητικά σχόλια την πλήγωναν, μετά συνήθισε. Η ίδια δηλώνει κατάπληκτη για τη βράβευσή της. «Ουδέποτε θα στοιχημάτιζα ότι η ζαχαροπλαστική αυτή θα έδρεπε δάφνες. Είναι τεράστια τιμή για μένα».

«Τα επιδόρπια αυτά δεν είναι κατ΄ανάγκην ωραία, φαίνονται πολύ απλά αλλά απαιτούν πάρα πολλή δουλειά για να γίνουν», εξηγεί.

Η ίδια θέλει έως και έναν μήνα για να επεξεργαστεί ένα νέο επιδόρπιο και το μενού αλλάζει πολύ γρήγορα, με την εναλλαγή των εποχών. Της αρέσει να συνδυάζει τη μαγειρική με τη ζαχαροπλαστική, να ψήνει ροδάκινα και βερίκοκα στο μπάρμπεκιου.

«Όταν ανεβάζω στο Instagram αυτό που ετοιμάζω, η φωτογραφία δεν εντυπωσιάζει… Οι κακόμοιροι οι 20.0000 ακόλουθοί μου!», λέει αστειευόμενη, ενώ παραδέχεται ότι παραδόξως για την ηλικία της, δεν της πολυαρέσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ούτε έχει τον χρόνο να ανεβάζει «σωστά» τη φωτογραφία για να αναδείξει το έργο της.

Ασφαλώς και της αρέσει η κλασική ζαχαροπλαστική αλλά δεν θέλει πια να την παρασκευάζει: «ήρθα εδώ γιατί είχα βαρεθεί να φτιάχνω σοκολάτα-φυστίκι ή κεράσι-αμύγδαλο. Ένα Σεντ-Ονορέ είναι τόσο ωραίο, δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να το επαναπροσδιορίσω. Εδώ μας αρέσει να ταράζουμε τα νερά. Όταν λοιπόν ο πελάτης φθάνει στο επιδόρπιο, και αυτό είναι ένα Σεντ-Ονορέ, τότε δεν υπάρχει διαφορά».

Πάντως ούτε ο πατέρας της ούτε τα άλλα μέλη της γαλλο-ιταλικής της οικογένειας –μάγειρες και ζαχαροπλάστες– έχουν δοκιμάσει τις τελευταίες δημιουργίες της. «Όταν επιστρέφω στο πατρικό μου, οι γονείς μου δεν μου μιλούν για τη δουλειά μου. Πράγματι, δεν ξέρουν τι γίνεται και αυτό μου αρέσει πολύ. Μας αρέσει να τρώμε οικογενειακά, να μοιραζόμαστε πιάτα, τα οποία είναι πολύ απλά τις περισσότερες φορές. Αλλά σίγουρα δεν θα καταλάβαιναν τα δικά μου επιδόρπια».

(με πληροφορίες από Le Monde)

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη