Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Γενική Συνέλευση – Εκλογές Ομοσπονδίας Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου 2017

Δημοσιεύτηκε

στις

Γενική Συνέλευση-Εκλογές Ομοσπονδίας


Σας γνωρίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής , για τη διετία 2017-2019 θα διενεργηθούν την 12η Μαρτίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ.
Επειδή οι ενέργειες των Σωματείων –Μελών πρέπει να είναι σύμφωνες με το καταστατικό, σας στέλνουμε τα παρακάτω υποδείγματα προς διευκόλυνσή σας:

1.Υπόδειγμα Α κατάστασης εκπροσώπων του Συλλόγου, που εξουσιοδοτούνται να εκπροσωπήσουν το Σύλλογο στις Αρχαιρεσίες της 12ης Μαρτίου 2017 και 19-3-2017 σε περίπτωση μη απαρτίας.
2.Υπόδειγμα Β πρακτικού του Διοικητικού Συμβουλίου

ΣΗΜ: Τα δύο αυτά έγγραφα θα συμπληρωθούν, θα υπογραφούν και θα σφραγισθούν με τη σφραγίδα του Συλλόγου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το καταστατικό της Ομοσπονδίας προβλέπει σχετικά με το ανωτέρω θέμα τα παρακάτω:

1. Κάθε Σωματείο εκπροσωπείται στην Ομοσπονδία από πέντε(5) εκπροσώπους αυτού. Απ’ αυτούς οι τρεις (3) είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ορίζονται με απόφαση του Δ.Σ και οι δύο(2) τακτικά μέλη του Σωματείου εκλεγόμενα για το σκοπό αυτό από τη Γενική Συνέλευση κατά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, χωρίς να αποκλείεται και τα δύο (2) αυτά μέλη να είναι μέλη του Δ.Σ του Σωματείου( άρθρο 6 του Καταστατικού).
2. Το Σωματείο-Μέλος θεωρείται ότι εκπροσωπείται στις Γενικές Συνελεύσεις με την παρουσία τριών(3)τουλάχιστο εκπροσώπων του(άρθρο 9 του Καταστατικού).
3. Οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ και την Ε.Ε. υποβάλλονται με επιστολή των υποψηφίων αντιπροσώπων δέκα(10) τουλάχιστον ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες (άρθρο 10 του Καταστατικού).
4. Κάθε ψηφοφόρος υποχρεούται να ψηφίσει ένα(1) τουλάχιστο από τους υποψηφίου κάθε Σωματείου και μέχρι τρεις(3) για την Ε.Ε. από διαφορετικό Σωματείο ο καθένας τους. Μη τηρουμένων των ανωτέρω προϋποθέσεων το ψηφοδέλτιο κρίνεται άκυρο. Από κάθε Σωματείο εκλέγεται ένας(1) και μόνο εκείνος που πήρε τις περισσότερες ψήφους. Σε περίπτωση ισοψηφίας γίνεται κλήρωση (άρθρο 11 του Καταστατικού).

Ύστερα από τα παραπάνω παρακαλούμε να μας στείλετε μέχρι 6-3-2017 το αργότερο τα υποδείγματα Α και Β συμπληρωμένα ως και τις αιτήσεις των υποψηφίων αντιπροσώπων για να καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο.

Η τήρηση των παραπάνω είναι ανάγκη να γίνει μέσα στις προθεσμίες που ορίζουμε και η παρουσία όλων την 12η Μαρτίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ. θα βοηθήσει στην εκλογή ενός δυναμικού Δ.Σ αντάξιου του κύρους της Επαρχίας μας. Ως πρώτη Γ.Σ. ορίζεται η 12η Μαρτίου 2017 και ως επαναληπτική η 19ηΜαρτίου 2017 την ίδια ώρα και ημέρα με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Εκλογή Προέδρου και πρακτικογράφου Γ.Σ., καθώς και τριμελούς εφορευτικής επιτροπής.
2. Λογοδοσία του Προέδρου για τα πεπραγμένα του Δ.Σ κατά το χρόνο που πέρασε.
3. Ταμειακός απολογισμός και προϋπολογισμός νέας χρήσης από τον ταμία.
4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
5. Συζήτηση για τα πεπραγμένα, έγκριση και απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
6. Προτάσεις, σκέψεις και κρίσεις μελών.
7. Ψηφοφορία.

Τα Σωματεία προκειμένου να λάβουν μέρος στις εκλογές πρέπει να έχουν πληρώσει μέχρι και το 2017 τη συνδρομή τους που είναι (130) ΕΥΡΩ κατ’ έτος.

ΣΗΜ: Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ πρέπει απαραιτήτως να είναι τρεις μέχρι πέντε και να συμπληρώσουν αίτηση για να μπουν στο ψηφοδέλτιο.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς και ευχές

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΘΕΜΑ

Όταν η Αγία Γαλήνη τα βράδια γίνεται ακόμα πιο γαλήνια!

Δημοσιεύτηκε

στις

Κατά το μήνα Σεπτέμβριο, και τα βραδάκια που έχει άπνοια, η Αγία Γαλήνη είναι πραγματικά ένας τόπος γαλήνης και αγαλλίασης!


Ο τουρισμός αντί να ελαττώνεται, αυξάνεται αυτή την Φθινοπωρινή εποχή, και για τους καταστηματάρχες είναι η καλύτερη τους, διότι τότε έρχεται κάθε χρόνο τουρισμός, που αναζητά ηρεμία, χωρίς πολλές φωνές και φασαρίες.

Θέλει να περάσει ευχάριστα τις μέρες του με πολύ καλό φαγητό, με ιδανικές καιρικές συνθήκες, ούτε κρύο ούτε ζέστη, και η Αγία Γαλήνη φημίζεται για το καλό και οικονομικό φαγητό που παρέχει σε όλους, ντόπιους και ξένους.

Μάλιστα χωρίς καμιά ειδική εκμετάλλευση από τον πελάτη.Το βράδυ είναι όλα μαγευτικά, και επίσης μαγευτική είναι και η νύχτα με τα ζωντανά και πολύχρωμα φώτα!

Μέρος ιδανικό για φθινοπωρινό κολύμπι, για καφέ φαγητό, αλλά και βραδινούς περιπάτους!

Κείμενο – φωτογραφίες: Γεώργιος Χουστουλάκης

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

29χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε

στις

Μια τουρίστρια άφησε την τελευταία της πνοή στην θάλασσα


Ολα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν μια 29χρονη εντοπίστηκε από λουόμενους αναίσθητη σε παραλία των Κάτω Γουβών.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να κάνουν τίποτα καθώς ήδη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η σορός της άτυχης τουρίστριας μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΚΡΗΤΗ

Σε ενημερωτική εκδήλωση για το ΕΣΠΑ ο Μιχάλης Κοκολάκης

Δημοσιεύτηκε

στις

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου και οι παρουσιάσεις έγιναν από την προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης, Μαρία Κασωτάκη, τον προϊστάμενο της Μονάδας Α΄, Ιωάννη Μπαλαντινάκη και το στέλεχος της υπηρεσίας, Μαρία Γιατρομανωλάκη


Στην ενημερωτική εκδήλωση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της περιφέρειας Κρήτης, με αντικείμενο την δημιουργία, διαχείριση και επεξεργασία εγγράφων, ιστοσελίδων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μηνυμάτων, προετοιμασία εκδηλώσεων, θέματα προσβασιμότητας κ.ά., σχετικά με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτη 2014 – 2020, παραβρέθηκε ο εκλεγμένος από τους πολίτες δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος και ο αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου του δήμου Ηρακλείου, Γιώργος Σισαμάκης.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη