Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Η χώρα έχει ανάγκη έναν ρεαλιστή και αξιόπιστο πρωθυπουργό

Δημοσιεύτηκε

στις

Αναμφισβήτητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης νίκησε κατά κράτος στη ΔΕΘ


Παρουσίασε ένα σχέδιο διακυβέρνησης και εξόδου από την κρίση με ειλικρινείς και ρεαλιστικές εξαγγελίες και συγκεκριμένη στόχευση δίχως να υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ανειλικρινής, εμφανώς αποσταθεροποιημένος, ανεπαρκής και αφερέγγυος. Οι πολίτες πλέον βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα!

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατέθεσε στον ελληνικό λαό τη Συμφωνία Αλήθειας που προσφέρει συγκεκριμένο Οδικό Χάρτη για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. Απευθύνθηκε σε όλους τους Ελληνες ταυτιζόμενος με τον μέσο πολίτη, τα προβλήματα και τις αγωνίες του, με συγκεκριμένες προτάσεις, κοστολογημένες, υπεύθυνες, μακριά από τις συνηθισμένες πρακτικές παροχολογίας, κάλπικων υποσχέσεων και ψεμάτων. Απέδειξε εμπράκτως ότι υπάρχει αξιόπιστη λύση, υπάρχει έξοδος από το τέλμα της ιδεοληψίας και της ανικανότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. Απευθύνθηκε σε όλους δίνοντας πραγματική ελπίδα, ιδιαίτερα δε στους ξεχασμένους πολίτες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε έμφαση στη συνέχεια και τη συνέπεια της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης αναδεικνύοντας τις βασικές σταθερές της παράταξής μας: το έθνος, την πατρίδα, τη Δημοκρατία, την ελευθερία, τον δυτικοευρωπαϊκό προσανατολισμό. Πρότεινε μια ρεαλιστική, αληθινή και αξιόπιστη πρόταση αποδεικνύοντας την ετοιμότητα της παράταξής του να αναλάβει τις τύχες της χώρας και, κυρίως, να εγγυηθεί την είσοδό της σε μια νέα εποχή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκπροσωπεί τον ρεαλισμό, την ευθύνη, την αλήθεια, την ενότητα των Ελλήνων, την ελπίδα και την αισιοδοξία. Στο κέντρο της πρότασής του είναι κοστολογημένες μειώσεις στη φορολογία, αντίστοιχες μειώσεις στις κρατικές δαπάνες, χωρίς καμία απόλυση στο Δημόσιο, μεταρρυθμίσεις και αποκρατικοποιήσεις. Συγκεκριμένο σχέδιο με πραγματικά δεδομένα, τεχνογνωσία και εμπειρία.

Η εικόνα είναι ξεκάθαρη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η μόνη αξιόπιστη λύση για την ελληνική κοινωνία. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να εγγυηθεί την είσοδο της χώρας σε μια νέα εποχή. Είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Αντιθέτως, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πλέον να καλύψει το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό των ψεμάτων και της αλαζονείας. Το απέδειξε όταν απευθύνθηκε με αυταρχικό τρόπο και αναλγησία στους δημοσιογράφους που θα χάσουν τη δουλειά τους. Το απέδειξε όταν το κεντρικό του θέμα στη ΔΕΘ περί ρύθμισης του χρέους αποδομήθηκε από τον ίδιο τον αντιπρόεδρό του Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος δήλωσε ότι το θέμα αυτό μεταφέρεται για μετά το 2018. Το απέδειξε όταν συνέχισε την πάγια τακτική της ανειλικρίνειας με το μνημειώδες ψέμα ότι δεν έχει μειωθεί η σύνταξη στο 90% των συνταξιούχων!

Ο κ. Τσίπρας εκπροσωπεί την αναξιοπιστία, την απογοήτευση, το ψέμα, τον διχασμό και πλέον και τα σκάνδαλα. Εκπροσωπεί την παρακμή, την ανειλικρίνεια και την αφερεγγυότητα. Είναι πλέον βέβαιο: όσο πιο γρήγορα συντελεστεί η πολιτική αλλαγή μέσα από εκλογές τόσο το καλύτερο για τον τόπο.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να επαναφέρει τις θεωρίες της περί πολέμου ενάντια στη διαπλοκή γύρισε μπούμερανγκ: ο διαγωνισμός που έκανε έχει καταρρεύσει πλέον στα μάτια της κοινής γνώμης. Η σκανδαλώδης άρνηση να ελεγχθούν πραγματικά τα «πόθεν έσχες» των καναλαρχών και τα απίστευτα στοιχεία που βγήκαν τη δημοσιότητα για… βοσκοτόπια- εγγυήσεις δανείων, καναλάρχη που παίρνει έργα από τον υπουργό κουμπάρο του εκθέτουν πλέον ανεπανόρθωτα τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνησή του. Παράλληλα, οι παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη γυρίζουν εναντίον του κ. Τσίπρα, καθώς έρχεται πλέον στην επιφάνεια η υπόθεση της Τράπεζας Αττικής, το πόρισμα για την οποία οφείλει να δοθεί στη δημοσιότητα.

Οι Ελληνες πολίτες γνωρίζουν πλέον ότι δεν μπορούν να ελπίζουν σε φρούδες υποσχέσεις. Εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί προτείνει ένα σχέδιο ρεαλιστικό που επενδύει στο μέλλον όλων των Ελλήνων. Εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είναι έτοιμος να αναλάβει με ειλικρίνεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Σχολιασε

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *