Connect with us

Life

“Η κυρία κάλπη!!”

Δημοσιεύτηκε

στις

“Ναιέ, να σε ψηφίσουμε θέλει, αλλά ξάνοιξε να ιδείς, μόλις βγεις, να μου διορίσεις τη γυναίκα μου στο Κ.Ε.Π.”


Την σήμερον ημέρα, ετσά απού έχει αναπτυχθεί η τεχνολογία, ολωνώ των υποψηφίων, όποιοι και να είναι αυτοί, είτε Δημοτικοί, είτε Περιφεριακοί, είτε στην Εβροβουλή, τως έχουνε λυθεί τα χέργια και το πρώτο πράμα απού έχουνε να κάμουνε, είναι να βάλουνε κια να κοπέλι να τους σε κάνει δυο τρία μαθήματα στσι υπολογιστές και να τους ανοίξει κι’ ένα λογαργιασμό στο fb και ούλα στη συνέχεια πάνε ”ρολόι”!!

Νά τους κι’ όλας που τσι ‘φτάσανε τσι πέντε χιλιάδες τσι φίλους, νομίζοντας πως με την ίδια ευκολία θα πάρουνε και τσι πέντε χιλιάδες αυτούς ψήφους!!

Μέχρις ότου όμως αποτελειώσουνε ετουτανά τα μαθήματα, πχιάνουνε με το κινητό τους τηλέφωνο και αφού βάλουνε ένα αργόσχολο, τηλεφωνεί σε ούλους τσι Δημότες, αφού πλια μπροστά έχουνε φροντίσει να αναμαζώξουνε μαζί τως, τσι Δημοτικούς καταλόγους των ψηφοφόρων!!
Ούλοι βέβαια οι ψηφοφόροι τάζουνε ολωνώ , μηδενός εξαιρουμένου, αφού βέβαια θα τους ζητήσουνε να τους κάμουνε και κια μια χάρη την ίδια ώρα απού θα βγούνε στα πράματα!!

– Ναιέ, να σε ψηφίσουμε θέλει, αλλά ξάνοιξε να ιδείς, μόλις βγεις, να μου διορίσεις τη γυναίκα μου στο Κ.Ε.Π., μα κατέχει και κείνη να βάνει σφραγίδες!!

– Κιαμέ κιαμέ, είντα λογάται κειά απού δεν θα σου τηνέ διρίσω;;

– Ασφαλώς να σε ψηφίσωμε θέλει, αλλά μόλις βγεις να πεις του Δημάρχου, πως η θυγατέρα μου κατέχει φαρσί τα αγγλικά και να τηνέ βάλει μόνιμη σε κείνη δά την θέση, απού αναμαζώνουντε εκείνοι δά οι ανεμαζωξάριδες, απού ο κόσμος εγέμωσε!!

– Μα γρίκα είντα λέει, θέλει και ρώτημα;; Απού στο νου μου τό ‘χα και εγώ να σου το πω, εδά απού σέ ‘παιρνα τηλέφωνο.

– Βεβαίως και θα σου τσι δώσωμε τσι ψήφους μας σιρί κορδόνι, μα καλά όμως κατέχεις πως είμαι πιτήδειος οδηγός, αφού από το στρατό τό ‘χω παρμένο το δίπλωμα, και σα θα βγεις με το καλό στα πράματα, να κανωνίσεις να μου δώσουνε να οδηγώ το λεφορειάκι του Δήμου!!

– Μα είντα λογάται κιά!! Που από καιρό το κουβεντιάζαμε και με το Δήμαρχο απού θα βγάλουμε εδά, πως μόνο εσένα γιακιστίζει να λαλείς το λεφορειάκι!!

– Εμείς τσι ψήφους θα σου τσι δώσωμε ούλους και θα σηκώσωμε και το πεθερό μου απού το κρεβάτι να τονέ πάμενε με το αυτοκίνητο για να σε ψηφίσει, αλλά σα θα βγεις όμως θέλω να μου φέρεις πεντέξε μπετονιέρες τσιμέντο όξω από το θερμοκήπειο μου, απού καλά κατέχεις είντα γίνεται με τη πρώτη λατσίδα!!

– Από καιρό τό ‘χω στο νου μου, πως οντέ βγω, το πρώτο τσιμέντο απού θα πέσει σε αγροτόδρομο θά ν-είναι, ετουτονά απού μου λες εδά!!

Με τουτανά και με άλλα πολλά αλληλοϋπόσχονται, Υποψήφιοι και Δημότες, μέχρι η ”κυρία κάλπη” να πει τον τελευταίο λόγο!!

Ωστόσο μόλις τα μαθήματα στον υπολογιστή τελειώσουνε, να και τσι πρώτες φώτο στο fb!! Να και τσι υποσχέσεις σε ηλεχτρονική μορφή, απού ήφερε ετουτηνά η καινούργια εξέλιξη!! Αφού η νέα γενιά ετσά λογιώ καταντελίζεται!!

Μορέ καλά τό ‘λεγε αυτός ο Γαλιανός Παδούκος πως, ”νέα γενιά, νέα ανθρωπότης”!!

Πούντηνε τη παλιά γενιά και την παλιά εποχή, απού ερχότανε στο σπιτκό σου ο υποψήφιος και αλληλοετάζετε ο γεις τ’ αλλονού;;

Μα ήτονε και όλα όμορφα, αφού η προσωπική αυτή επαφή, είχενε και αυτή την αξίαν της!!

Πούντηνε τη παλιά εποχή, που μηδέ στον κινηματόγραφο δεν εθόργενες εκεινανά τα ευτράπελα και απρόοπτα απού συμβαίνανε τσι μέρες των εκλογών;;

Απού θυμούμε, όταν και εγώ είχα μπει υποψήφιος Κοινοτικός σύμβουλος στη Γαλιά και με το Συνδυασμό του κουμπάρο του Σαμψών, την τελευταία βραδιά πριν τσ’ εκλογές επήγα στου μπάρμπα Κελάρη το σπιτικό και ίσα με να ποιούμενε με το μπάρμπα μου τη πρώτη ρακή, εχτύπαγε το πανωπόρτι ένα άλλος Κοινοτικός υποψήφιος Σύμβουλος και ίσα με να μπει μέσα και να κλείσει η θειά Κελάρενα τη μπόρτα, εχτύπαγε ένας τρίτος, που ετσά εσυνεχίστηκε και σε ένα τεταρτάκι είχαμε αναμαζωχτεί απ’ ότι θυμούμε, δεκαεννιά υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι, στου μπάρμπα Κελάρι το σπιτικό!!

Βεβαίως λέω, ο Θεός να τον αναπαύσει και τον μπάρμα Κελάρη και τη Θειά Κελάρενα, απού πρόσφατα εφύγανε από τη ζωή, άσχετα απού δεν επήρενε κιανείς μας ψήφο, μονό τους πήρενε ούλους ο κουμπάρος του και ας μην ήτονε εκεινηδά τη βραδιά εκειά, αφού εσκοτεινιάστηκε λέει στο θερμοκήπιο ντου, απού ”ήβαφε” τα πεπόνια ντου για να κιτρινίσουνε!!

Πούντηνε τη παλιά εποχή, που τό ‘να ευτράπελο εδιαδεχότανε το άλλο, όπως ήτονε με τον Ανωγειανό, απού επροσπαθούσενε να δώσει του Συντέκνου ντου, καλιά ένα τυρί, παρά να του δώσει ψήφο!!

Μα και το ευτράπελο με τον Σημαντήρι, δεν επήγαινε και αυτό οπίσω!!
Καλά θυμούμαστε πως τσι δεκαετίες του 60, 70, 80, και τσι τρεις καμπάνες του άι Γιώργη στι Μοίρες, πως ο Σημαντήρης τσί ‘παιζε!!

Επήγαινε το λοιπόν μια Κυργιακάδα ο Μανούσακας στην εκκλησά και ανάβγει ένα κερί, απού και τη πόρτα τσ’ εκκλησάς δεν εκάτεχε που ήτονε πλια ομπρός.

Μόλις θορεί τον Σημαντήρη να ανεβαίνει στο καμπαναργιό για να παίξει τη τρίτη καμπάνα, σφίγγει γερά γερά και πάει και στένεται μπάστακας στη πόρτα του καμπαναργιού και επερίμενε τον Σημαντήρη.

– Καλημέρα Γιωργάκη!!

– Καλημέρα Μανούσακα!!

– Είντα νέα μρέ Γιωργάκη;; Πως τηνέ θορείς ετουτηνά τη κατάσταση οφέτος;; Ποιόν μρέ Γιωργάκη θα ψηφίσεις εσύ;;

Ο Σημαντήρης την ίδια ώρα σηκώνει τη χέρα ντου στο ύψος του όμου ντου, σμίγει τον αντίχειρα με τον δείχτη και τρίβοντας τα δυο του δαχτύλια, του απαντά με παρατεταμένη φωνή:
”Α ν α λ ό γ ω ς…”!!

Τα ήθελε δηλαδή τση μετρητοίς και όι με πονηρές υποσχέσεις!!

Ακόμη και το ευτράπελο με τον @@@@λομανώλη και την κυρία Άννα, είντα σας σε λέει;;

Είχενε τρακάρει απού λέτε ο @@@@λομανώλης το αυτοκίνητο του σε μια ν-ελιά και είχενε κάνει θρούψαλα το παρμπρίζ και η κλάψα ντου ήτονε απερίγραφτη όπου και να βρισκότανε, με είντα λεφτά δηλαδή θα ξανάφτιαχνε το παρμπρίζ!!

Απ’ ότι μού ‘πενε ο φίλος μου ο Αριστείδης, τού ‘πενε η κυρία Άννα, που υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος εκατέβαινε:

– Εγώ δε με νοιάζει μα το Θιό μου να σου περάσω τζάμπα ένα παρμπρίζ, μα εσύ κοντό Θέ μου να με ψηφίσεις θες στσι εκλογές;;

– Μάνα μου κυρία Άννα απού ο Θιός μου είσαι εσύ, απού ‘λεγα πως δε θα το ξανακαβαλίκευα ετούτονα τ’ αμάξι!!

Ασφαλώς να σε ψηφίσω θέλει και θα σε κάμω και εικόνισμα στο εικονοστάσι μου!!

Καινούργιο του τό ‘καμε η κυρία Άννα, καθώς μου το επιβεβαίωσε ο φίλος μου ο Αριστείδης, αλλά τού ‘βαλε και ένα πεντοχίλιαρο επί πλέον βενζίνα, για περισσότερη συνέπεια!!

Ωστόσο την επομένη το πρωί εθεάθη ο @@@@λομανώλης να τονέ σέρνει άλλος Σύμβουλος, ενός αλλονού συνδυασμού και να φθάνουνε μαζί στην κάλπη και φυσικά να ψηφά τον παρόντα Σύμβουλο, περιστατικό καθόλου πρωτοφανήστικο, στα χρονικά των εκλογών!!

Όπως και νά ‘χουνε όμως τα πράματα, εγώ τουλάχιστον θα ευχηθώ σε ούλους τσι σημερινούς υποψήφιους, καλή υπομονή, καλό ν-αγώνα, καλά ξέτελα και να μην το πάρουνε και πολύ κατάκαρδα τη βραδιά των εκλογών, αφού η ”κυρία κάλπη” παντοτινός της , απρόοπτη ήτονε!!

Σύνταξη κειμένου: Φανούριος Ζαχαριουδάκης.

Life

Εκδρομή πήγαν το «Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης»

Δημοσιεύτηκε

στις

Mε  μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδρομή-ξενάγηση που διοργάνωσε το ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ,με την εθελόντρια ξεναγό και μέλος του ΔΙΚΤΥΟΥ κ. ΑθηνάΚυριακάκη –Σφακάκη


To  λεωφορείο για  την μεταφορά προσέφερε δωρεάν ο επιχειρηματίας και Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης κ.ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΜΙΕΔΑΚΗΣ .Στό πρόσωπό του το Δίκτυο συναντά πάντα ένα ισχυρό συμπαραστάτη και γι αυτό τον ευχαριστούμε θερμά.

Η πρόεδρος Σκεύω Μπιζιώτη τόνισε «κάθε χρόνο διοργανώνουμε ξενάγηση των μελών και φίλων του Δικτύου μας,στα πλαίσια της βαθύτερης γνώσης της πολιτιστικής κληρονομιάς μας.Γυναίκες και άνδρες μετέχουμε από κοινού στις δυνατότητες πού μας προσφέρει αυτή η κληρονομιά».

ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΚΑΡΤΕΡΟΣ- ΓΚΟΥΒΕΡΝΙΩΤΙΣΑΑΓΙΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ  ΑΒΔΟΥ ΑΒΔΟΥ- ΚΕΡΑ ΚΑΡΔΙΩΤΙΣΑ – ΑΥΧΗΝ  ΑΜΠΕΛΟΥ- ΟΡΟΠΕΔΙΟΛΑΔΙΘΙΟΥ-  ΔΙΚΤΑΙΟΝ  ΑΝΤΡΟΝ.

Στην  λαγκάδα,  τα  χωριά υπήρξαν καταφύγιο  πολλών χριστιανών  , μετά την  άλωση του Ελλαδικού χώρου  από τους Τούρκους.  Στην  περιοχή  σώζονται κατάγραφοι ναοί με ενδιαφέρουσες  τοιχογραφίες   της μεταβυζαντινής  ζωγραφικής .

Ξεναγησεις εις: 

1.​ΠΑΝΑΓΙΑ  Γκουβερνιώτισα  στις  Ποταμιές. Μονή, της  οποίας το  καθολικό ήταν κατάγραφο, υπήρχαν και εξαιρετικής  καλλιτεχνίας  εικόνες  οι οποίες φυλάσσονται  στο  ιστορικό Μουσείο. Τμήμα  των  τοιχογραφιών, 14ου  αιώνα, μεταφέρθηκε  στην ΑΓΙΑ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ στο Ηράκλειο.

2.​ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ  ΑΒΔΟΥ , τοιχογραφίες  14  αιώνα,  αρχαϊκής  τεχνοτροπίας, με  δύο τόνους  χρωμάτων. Κίτρινο και καφέ.

Αναφορές εις:

3.​ΑΓΙΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΔΟΥ,  τοιχογραφίες  14  και 15  αιώνα, πιθανόν  έργο των Φωκάδων.

4.​ΑΓ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  Αβδού, τοιχογραφίες  1443, Μανουήλ  και Ιωάννη Φωκάδων.

ΚΕΡΑ.                                                                                                                                                                           Το  χωριό   έχει κτισθεί  σε δυο  επίπεδα. Το  επάνω  χωριό, επάνω Κερά, ή  Μηνυτής,  και η κάτω Κερά. Πρώτες  αναφορές γίνονται  στις  απογραφές  των Ενετών και των Τούρκων .Το 1671 αναφέρεται ως το  μετόχι  Μεσομούρι,  και το  1583 αναφέρεται  με 83 κατοίκους.

Η ΜΟΝΗ  ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΡΔΙΩΤΙΣΑΣ,ή Παναγίας Κεράς, ιδρύθηκε στην  αρχή  του  18 αιώνα, από τον Παύλο και Θεόδωρο Μαγγανάρη. Υπήρξε μετόχι της  μονής Αγκαράθου, αλλά  με ενέργειες της  οικογένειας των Μαγγανάριδων έγινε σταυροπηγιακή  Μονή .Το  καθολικό της  μονής ,σύνθεση τριών κτισμάτων ,οικοδομήθηκε  σε  τρείς διαφορετικές περιόδους, πρό της ιδρύσεως  της Μονής. Το παλαιότερο  κτίσμα  είναι το  σημερινό  Ιερό. Και  τα τρία τμήματα  είναι  κατάγραφα, με  τοιχογραφίες  του   14 ου αι.

ΚΑΡΦΙ Στην  κορυφή  του  βουνού  επάνω από την  Μονή της Καρδιώτισας , σε  υψόμετρο  1100 μ. έχει  ανασκαφεί  ο  Υστερομινωϊκός οικισμός Καρφί. Ο Εβανς  το 1896 ανέσκαψε  στην θέση  μνήματα, ενώ ο PENDBLURY     προχώρησε  στην ανασκαφή το  1937-1939.Τα  ευρήματα  φυλάσονται  στο Αρχαιολογικό μουσείο  Ηρακλείου. Ο  Οικισμός  κατοικήθηκε  από  μινωίτες  οι  οποίοι μετά την καταστροφή  του 1450  π.Χ,  κατάφεραν να  ‘’αποδράσουν’’  από τα Μινωικά  κέντρα,  και  μακριά  από τους νεοφερμένους Μυκηναίους  οι οποίοι είχαν  κυριαρχήσει στο  νησί, έδωσαν την τελευταία  αναλαμπή του  μινωικού  πολιτισμού.

ΟΡΟΣΔΙΚΤΥ.                                                                                                                                                                Το  όρος  Δίκτυ, με υψηλότερη  κορυφή  2148 μ, είναι  η τρίτη σε  ύψος  οροσειρά στην Κρήτη,  μετά τον Ψηλορείτη  και τα Λευκά όρη . Το  όνομα  προέρχεται  από  το ΔΙΑΣ + ΤΙΚΤΩ, και είναι το  βουνό  όπου  η Ρέα  εναπόθεσε  τον  νεογένητο Δία. Στην περιοχή του  χωριού Ψυχρό, βρίσκεται σε 980 μ  υψόμετρο,  το  σπήλαιο  όπου κατά την αρχαία Ελληνική παράδοση  ό  Δίας προστατευθηκε  από τον πατέρα του, τον  Κρόνο.Τα  ευρήματα  από το σπήλαιο  Ψυχρού, δείχνουν  ότι υπήρξε ‘’διεθνής’’ τόπος λατρείας  από τους  Μινωικούς χρόνους.

ΤΟ  ΟΡΟΠΕΔΙΟ  ΛΑΣΙΘΙΟΥ, βρίσκεται  σε υψόμετρο 817-850 μ . Το  όνομα  Λασίθι  πιστεύεται ότι έχει ρίζα  την λέξη Λάσιο,  που σημαίνει ‘’καλώς  δασομένος’,’κατάφυτος. Στην   είσοδο  του οροπεδίου, στον αυχένα  της αμπέλου ,σώζονται ερείπια αλεστικών ανεμομύλων–αλευρόμυλων.  Στο  οροπέδιο σώζονται  σποραδικά μερικοί  από  τους 13.000 αντλητικούς ανεμομύλους.

Περιφερειακά έχουν  κτισθεί 21  χωριά ,στις παρυφές στις  πλαγιές του  όρους ΔΊΚΤΥ.      Στην  περιοχή του  χωριού Τζερμιάδο, βρίσκεται  το σπήλαιο της Τραπέζας, το  οποίο είχε χρησιμοποιηθεί από την  Νεολιθική  εποχή  αλλα και  κατά την Μινωική  εποχή,  ως ιερό.

Το  οροπέδιο  Λασιθίου κατοικήθηκε  από  το τέλος της  Νεολιθικής Κρητικής εποχής,  μέχρι  το 1263  μΧ. Κατά  την  Ενετοκρατία  το  Οροπέδιο υπήρξε  τόπος προφύλαξης και διαφυγής επαναστατών . Μετά τις  επαναστάσεις  των Αγιοστεφανιτών, των  Ψαρομηλίγγων και των  Καλλέργηδων, οι Ενετοί  διέταξαν την εκκένωση  του  οροπεδίου. Για  200 χρόνια,  μέχρι  το   1463 ,το  οροπέδιο ήταν  ακατοίκητο, και  μετετράπη  σε  έρημη λίμνη.Μετά  την  κατάληψη του Ελλαδικού χώρου  από τους Τούρκους,  πολλοίΕνετοί   εξεδιώχθησαν .Προκειμένου  να τους εγκαταστήσουν  στην Κρήτη, αποφασίσθηκε η επανακατοίκηση του Οροπεδίου Λασιθίου. Ενετοί μηχανικοί, σχεδίασαν  και  πραγματοποίησαν  την αποστράγγιση  του Οροπεδίου. Εγκατέστησαν στο  οροπέδιο οικογένειες, από τα ονόματα των  οποίων προέρχονται ονόματα ορισμένων από τα  σημερινά χωριά , και τοπωνύμια. Κατά την  διάρκεια της  Τουρκικής  κατοχής  της Κρήτης, στο οροπέδιο  πατήθηκε,  το 1823  από  τον  Χασάν  πασά  και  το  1866   από τον  Ομέρ  πασά.                                                                              Το οροπέδιο Λασιθίου  είναι περιοχή  ποικίλων καλλιεργειών

ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ.Επανάσταση  στην γεωργική τεχνική  των κατοίκων του  οροπεδίου επέφερε το 1890  ο αντλητικός  ανεμόμυλος, εφεύρεση  του πολυμήχανου  και εξαίρετου  πατριώτη Εμμανουήλ Παπαδάκη  του επονομαζόμενου Σπιρτοκούτη. Ο Παπαδάκης , εθελοντής  στον Βαλκανικό πόλεμο, σκοτώθηκε  στην Χειμάρα το 1913. Οι  αντλητικοί ανεμόμυλοι χαρακτηριστικό του οροπεδίου  Λασιθίου, παλαιότερα λειτουργούσαν  περίπου  13.οοο, καταγράφεται ως το  παλαιότερο ‘’αιολικό πάρκο».

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Life

92η Εθελοντική Αιμοδοσία Ηρακλείου Στο Κέντρο του Ηρακλείου

Δημοσιεύτηκε

στις

Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  21.09.2019 στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου (στο Αίθριο της Λότζια),  και ώρες 09:30 – 13:30


Πρόκειται για μια κοινή προσπάθεια αιμοδοσίας, την οποία συντονίζουν:

O Δήμος Ηρακλείου με την Αντιδημαρχία  Πολιτισμού – Εθελοντισμού και ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» με την πολύτιμη συνδρομή της  Σ.Ε.Α.Π. Ηρακλείου.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιείται το πρώτο και τρίτο Σάββατο κάθε μήνα.

Σ’ αυτήν την κοινή  προσπάθεια, καλούνται όλοι να συμμετάσχουν. Σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει τράπεζα αίματος, ούτε διαχείριση αίματος. Κάθε Εθελοντής Αιμοδότης θα λάβει ατομική κάρτα ή θα πιστωθεί αυτή που ήδη έχει και με την οποία μπορεί να καλύψει τυχόν μελλοντική ανάγκη, σε αίμα, δική του ή συγγενή.

Η αιμοδοσία απευθύνεται σε όσους θέλουν να δώσουν αίμα. Το έμπειρο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου θα πραγματοποιήσει τις αιμοληψίες, ενώ εθελοντές θα είναι παρόντες για να λύσουν κάθε απορία και να κάνουν την ημέρα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας μια πραγματική γιορτή! Παράλληλα από τον «Αιματοκρήτη» θα πραγματοποιούνται ενημερώσεις και δειγματοληψίες σιέλου για δωρεά αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων («μυελού των οστών»).

Όλοι, λοιπόν, στο κέντρο του Ηρακλείου να ζήσουμε μαζί την εμπειρία της προσφοράς!! Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες, κάντε και εσείς το πολυτιμότερο δώρο: χαρίστε ζωή!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Life

Ο μικρός Εύμαιος στηρίζει το “ΜΕΛΛΟΝ”

Δημοσιεύτηκε

στις

Ανακοίνωση από το σύλλογο ΑμεΑ το “ΜΕΛΛΟΝ”


Γιώργο Μυλωνάκη και Άννα Δασκαλάκη, ευχόμαστε από καρδιάς στον μικρό Εύμαιο να έχει τα καλύτερα στη ζωή του!

Τα πιο τρελά του όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και να σας δίνει μα και σε όλους όσους τον αγαπούν πάντα χάρες!!

Σας ευχαριστούμε θερμά που επιλέξατε να δωρίσετε χρήματα στο σύλλογό μας αντί για μπομπονιέρες καθώς και να δημιουργήσετε τις προσκλήσεις της βάπτισης του μικρού σας.

Να τον χαίρεστε!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δημοφιλη