Μετά τις φραστικές επιθέσεις ήρθε και το … ξύλο !  Ο λόγος για μια εργαζόμενη γυναίκα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον εργοδότη της – Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας για την οποία εργάζεται! Σύμφωνα με το cretalive tο απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε σε επιχείρηση του Ηρακλειου φέρνει στο φως το Εργατικό Κέντρο. Η γυναίκα προχώησε μάλιστα σε μήνυση έχοντας τη στήριξη του άλλου εργοδότη της και προέδρου της επιχείρησης.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ΕΚΗ αναφέρεται:

Άλλο ένα δυσάρεστο περιστατικό εις βάρος εργαζόμενης στην πόλη μας φαίνεται να διαδραματίζεται, με βάση όχι μόνο τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες της  ίδιας αλλά και στελεχών της επιχείρησης!

Η εργαζόμενη εργάζεται σε ανώνυμη εταιρία που εδρεύει στο κέντρο του Ηρακλείου και τον τελευταίο καιρό δεχόταν φραστικές επιθέσεις   από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της επιχείρησης, ο οποίος σύμφωνα με  καταγγελίες της,  την περασμένη εβδομάδα προχώρησε και σε βιαιοπραγίες.

Να σημειωθεί ότι τις παραπάνω καταγγελίες οι οποίες έγιναν στον Γεν. Γραμματέα του ΕΚΗ συνάδελφο Στέλιο Βοργιά τις επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος της Α.Ε. ο οποίος μάλιστα στηρίζει την εργαζόμενη, καταδικάζει το περιστατικό και το αποδίδει σε «ξέσπασμα» του συνεταίρου του λόγω των δικών τους διαφορών.

Παρόντες στο περιστατικό ήταν οι συνάδελφοι της παθούσας που χάρη στην παρέμβαση τους γλίτωσε  από τα χειρότερα. Η εργαζόμενη ήδη έχει προχωρήσει σε μήνυση ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή για τις σωματικές βλάβες που υπέστη.

Παρά το γεγονός ότι είναι τρομοκρατημένη από το παραπάνω περιστατικό  ανησυχεί να μη χάσει τη δουλειά της, αφού είναι η μοναδική εργαζόμενη στην οικογένεια της.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καταδικάζει το παραπάνω περιστατικό, το οποίο για άλλη μία φορά αποδεικνύει τις άθλιες εργασιακές σχέσεις της Εργαζόμενης Ελληνίδας. Όπως τόνισε ο Γεν. Γραμματέας, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου  όχι μόνο δε θα επιτρέψει την επανάληψη τέτοιων συμπεριφορών αλλά ζητάει και την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω εργοδότη από τη στιγμή που θα αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη . Την πρώτη ημέρα επιστροφής της εργαζόμενης στη δουλειά της μετά από την πολυήμερη αναρρωτική άδεια λόγω των σοβαρών σωματικών βλαβών που υπέστη, θα συνοδεύεται από τον Γεν. Γραμματέα του ΕΚΗ συνάδελφο Στέλιο Βοργιά.