Μετά από πολλά χρόνια οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Φαιστού επιτέλους καθαρίστηκαν
Άλλαξε όψη ο εξωτερικός χώρος του Κολυμβητηρίου και του Κλειστού Γυμναστηρίου Μοιρών μετά από την γενική καθαριότητα που έγινε το διήμερο 4-5 Μαΐου με την συνδρομή των νέων εργατών καθαριότητας (μέσω Ο.Α.Ε.Δ) του δήμου Φαιστού.
Ο Δήμος Φαιστού μετά από τόσα χρόνια και ενώ έχουν γίνει τεράστιες καταστροφές, όταν μάλιστα το κεντρικό μέρος της προεκλογικής επιχειρηματολογίας αφορούσε αυτό το κολυμβητήριο, επιτέλους τα καθάρισε.
Σύμφωνα με τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα αθλητισμού κ. Γιάννη Ξηρουδάκη: “Ήδη έχει εγκατασταθεί εργολάβος – μηχανολόγος για την επισκευή και συντήρηση όλου του μηχανολογικού εξοπλισμού της εγκατάστασης. Οι ζημιές από την εγκατάλειψη 5 χρόνων είναι πολύ μεγάλες αλλά αισιοδοξώ ότι θα μπορέσουμε να τις αποκαταστήσουμε εφόσον εγκριθεί μια επιπλέον χρηματοδότηση που ζητάμε από το Υπουργείο Αθλητισμού.”
Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook
