Κυκλοφοριακή …ανακούφιση στις ανατολικές τουριστικές περιοχές του Ηρακλείου, προκάλεσε η χθεσινή παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος του Βόρειου Οδικού Άξονα από τις Γούβες μέχρι την Χερσόνησο


Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί στα εφτά από τα συνολικά εννιά χιλιόμετρα του τμήματος και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Το παρών στην παράδοση του δρόμου έδωσε χθες, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος δήλωσε ότι “στόχος όλων μας είναι ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος από την Κίσαμο έως τη Σητεία¨.

Εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο και παρατήρησε ότι αναμένει την έλευση του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη για να δουν το χρονοδιάγραμμα του Βόρεου Οδικού Άξονα.

“Βεβαίως πρέπει να νιώθουμε ικανοποίηση αλλά όταν βλέπουμε στην υπόλοιπη Ελλάδα τόσα έργα που έχουν γίνει, θέλουμε και πρέπει και στην Κρήτη να ξεκινήσει η ανταγωνιστική διαδικασία για να προχωρήσει η υλοποίηση του ΒΟΑΚ και να μπορεί να γίνει ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος από τη μια άκρη της Κρήτης έως την άλλη”.