Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Μανώλης Χουστουλάκης: Ένας νέος άνθρωπος στην «Ανανέωση Τώρα»

Δημοσιεύτηκε

στις

«Συνεχίζουμε με όραμα και δύναμη. Συνεχίζουμε ενωμένοι και ανανεωμένοι! ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΝΩΛΗ ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗ


Καλωσόρισες στο συνδυασμό μας «Ανανέωση Τώρα». Είναι μεγάλη μου χαρά να έχω δίπλα μου νέους άνθρωπους με διάθεση για προσφορά στα κοινά και αγάπη για τον τόπο που ζούνε και δραστηριοποιούνται.

Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε εμείς οι μεγαλύτεροι, είναι ότι πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους, να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες, ειδικά όταν αυτές έχουν να κάνουν με τον τόπο που μεγαλώνουν και ζουν.

Οφείλουμε να τους δίνουμε τη δυνατότητα να συμβάλλουν στην προσπάθεια που κάνουμε για τον δήμο μας.

Είναι σημαντικό οι νέοι να συμμετέχουν και να ψηφίζουν, γιατί με αυτό τον τρόπο μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον τους. Είμαι βέβαιος ότι με τη νεανική ματιά και την όρεξη που τους διακρίνει, θα μας βοηθήσουν ουσιαστικά».

Ο συνδυασμός «Ανανέωση Τώρα», έχει στελέχη νέα με αξίες- ικανότητες και με θέληση για δημιουργία και προσφορά.»

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..

ΘΕΜΑ

Ρέθυμνο: Έπαθε εγκεφαλικό στην κάλπη

Δημοσιεύτηκε

στις

37χρονος άντρας στο Ρέθυμνο, έπαθε εγκεφαλικό την στιγμή που ψήφιζε


Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 37χρονος άνδρας σε εκλογικό τμήμα Πλευριανών Μυλοποτάμου, τη στιγμή που παραλάμβανε τα ψηφοδέλτια για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη στην εντατική.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Επανεκλογή δημάρχων σε Αμάρι, Άγ. Βασίλειο και Μυλοπόταμο στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών φαίνεται πως κλειδώνει το αποτέλεσμα στους Δήμος Αμαρίου, Αγίου Βασιλείου και Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο


Μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος στον Άγιο Βασίλειο, Γιάννης Ταταράκης, δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη μέχρι τώρα εξέλιξη, μιας και όπως όλα δείχνουν το τελικό αποτέλεσμα από την καταμέτρηση των ψήφων θα ξεπεράσει σε ποσοστό το 92% για το συνδυασμό μας. Πέφτει ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη μου και στους συνεργάτες μου και από 1η Σεπτεμβρίου να είναι σίγουροι όλοι οι συνδημότες μας πως θα διοικηθεί εκ νέου ο Δήμος με βαθιά ευθύνη, βαθιά εκτίμηση και σεβασμό στην τιμή που μου απέδωσαν οι ψηφοφόροι μας». Ο κ Ταταράκης ευχαρίστησε επίσης και τα τέσσερα κόμματα τα οποία τον υποστήριξαν ΣΥΡΙΖΑ Νέα Δημοκρατία, ΚΙΝΑΛ, Ανεξάρτητους Έλληνες. Μίλησε δε και για τον ανθυποψήφιό του Θανάση Χαριτάκη που πραγματικά όπως είπε: «έδωσε ένα πολύ έντιμο αγώνα και να γνωρίζει πως από σήμερα όλες οι σωστές προτάσεις του θα γίνονται αποδεκτές από το δημοτικό συμβούλιο».

Στο Δήμο Μυλοποτάμου με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Κόκκινος συγκεντρώσει ποσοστό πάνω από 69%. 

Στο Δήμο Αμαρίου ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Παντελής Μουρτζανός, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, με καταμετρημένα τα 18 από τα 26 εκλογικά τμήματα συγκεντρώνει το 64% των ψήφων.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Δήμος Γόρτυνας: Προβάδισμα 47,87% για τον Μιχάλη Κοκολάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

Με καταμετρημένα το 53,85%, η «Μεγάλη Γόρτυνα έχει μεγάλο προβάδισμα


Διευρύνεται το προβάδισμα του Μιχάλη Κοκολάκη για τον δήμο Γόρτυνας.

Στο 53,85% της ενσωμάτωσης:

  • Μιχάλης Κοκολάκης 47,87%,
  • Νικόλαος Σχοιναράκης 25,4%
  • Σταύρος Ξυλούρης 12,59%
  • Μιχάλης Δαριβιανάκης 11,6%
  • Μιχάλης Μανιαδάκης 2,53%.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη