Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Μαζί με την Μαρία Χαμινδελή-Λαντζουράκη

Δημοσιεύτηκε

στις

Νέοι ανθρώποι συντάσσονται στην παράταξη «Ανανέωση Τώρα», με επικεφαλή τον Νικόλαο Σχοιναράκη


Συνεχίζουμε ενωμένοι, ισχυροί και ανοιχτοί σε νέα πρόσωπα και ιδέες

Σχεδιάζοντας με συνέπεια έναν φιλόδοξο χάρτη πορείας του Δήμου μας, καλοσωρίζουμε στον συνδυασμό μας  “Ανανέωση Τώρα” την κα Μαρία Χαμινδελή του Γεωργίου από τα Άκρια παντρεμένη με τον Μανώλη Λαντζουράκη από τον Κρότο.

Θεωρώ πλέον ότι όποιος αποφασίζει να ασκεί κριτική σε πρόσωπα, έργα και αποφάσεις που αφορούν το δήμο του, δεν πρέπει να το κάνει εξ αποστάσεως και εκ του ασφαλούς. Εάν διαθέτει τις ικανότητες, τις γνώσεις, και προπάντων τη θέληση να προσφέρει για το δήμο του, πρέπει να παλέψει.

Να δει από κοντά πόσο εύκολα ή δύσκολα επιτυγχάνεται ένα έργο και υλοποιούνται αποφάσεις, ποια εμπόδια και σε ποια επίπεδα πρέπει αυτά να υπερνικηθούν, με ποιον τρόπο οράματα και μεγαλόπνοα σχέδια γίνονται πραγματικότητα.

Επιπλέον, ο δήμος μας, είναι ένας μεγάλος σε έκταση δήμος (εκτείνεται από το βορρά μέχρι το νότο)με ανομοιογένεια (βουνό, πεδιάδας, νότια παράλια) με τεράστιο αγροτικό δίκτυο και πολλαπλές ανάγκες χωρίς έσοδα από τουρισμό κ.α. Γι’ αυτόν τον δήμο λοιπόν έχουμε χρέος να παλέψουμε αναβαθμίζοντας όλες τις υποδομές του, κάνοντας την καθημερινότητα των πολιτών του ευκολότερη και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα (π.χ. υγεία, πρόνοια, παιδεία, αθλητισμό, πολιτισμό, έργα αγροτικής – δημοτικής οδοποιίας, ύδρευσης, αποχέτευσης, κλπ) σεβόμενοι βέβαια το έργο που έχει επιτελεστεί μέχρι τώρα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όσον αφορά την απόφαση μου να δεχτώ την πρόταση του δημάρχου Ν. Σχοιναράκη είναι γιατί θεωρώ τον Νίκο έμπειρο, τίμιο, εργατικό, αποτελεσματικό σε ό,τι έχει ασχοληθεί, ικανό και πρόθυμο να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο μας, με συνεχή αγώνα, επιμονή και κυριώς ανιδιοτέλεια !!!!

ΚΡΗΤΗ

Εσπερίδα: Αγκάλιασε το σώμα και την ψυχή σου με αγάπη!

Δημοσιεύτηκε

στις

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ΑΜΕΑ το «ΜΕΛΛΟΝ» στη Φανερωμένη


Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εσπερίδα με θέμα “Αγκάλιασε το σώμα και την ψυχή σου με αγάπη! Βρες την δύναμη που υπάρχει μέσα σου να αυτοθεραπευτείς” από την ολιστική ομοιοπαθητική ιατρό Δήμητρα Τυλιαννάκη στις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας με είσοδο ελεύθερη σας περιμένουμε!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Όταν η Αγία Γαλήνη τα βράδια γίνεται ακόμα πιο γαλήνια!

Δημοσιεύτηκε

στις

Κατά το μήνα Σεπτέμβριο, και τα βραδάκια που έχει άπνοια, η Αγία Γαλήνη είναι πραγματικά ένας τόπος γαλήνης και αγαλλίασης!


Ο τουρισμός αντί να ελαττώνεται, αυξάνεται αυτή την Φθινοπωρινή εποχή, και για τους καταστηματάρχες είναι η καλύτερη τους, διότι τότε έρχεται κάθε χρόνο τουρισμός, που αναζητά ηρεμία, χωρίς πολλές φωνές και φασαρίες.

Θέλει να περάσει ευχάριστα τις μέρες του με πολύ καλό φαγητό, με ιδανικές καιρικές συνθήκες, ούτε κρύο ούτε ζέστη, και η Αγία Γαλήνη φημίζεται για το καλό και οικονομικό φαγητό που παρέχει σε όλους, ντόπιους και ξένους.

Μάλιστα χωρίς καμιά ειδική εκμετάλλευση από τον πελάτη.Το βράδυ είναι όλα μαγευτικά, και επίσης μαγευτική είναι και η νύχτα με τα ζωντανά και πολύχρωμα φώτα!

Μέρος ιδανικό για φθινοπωρινό κολύμπι, για καφέ φαγητό, αλλά και βραδινούς περιπάτους!

Κείμενο – φωτογραφίες: Γεώργιος Χουστουλάκης

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

29χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε

στις

Μια τουρίστρια άφησε την τελευταία της πνοή στην θάλασσα


Ολα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν μια 29χρονη εντοπίστηκε από λουόμενους αναίσθητη σε παραλία των Κάτω Γουβών.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να κάνουν τίποτα καθώς ήδη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η σορός της άτυχης τουρίστριας μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δημοφιλη