Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

Themata

Μια έξυπνη εφαρμογή για κινητά από δυο Κρητικούς

Η εφαρμογή παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τους εν εξελίξει διαγωνισμούς που «τρέχουν» ανά την Ελλάδα και την Κύπρο


Δύο νέα παιδιά από τις Μοίρες και αχώριστοι φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια, ο 29χρονος Αλέξανδρος Αλεξανδράκης και ο συνομήλικος του Γιάννης Αλεβυζάκης, εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν την εφαρμογή «Contest Finder», που μπορεί να την «κατεβάσει» ο οποιοσδήποτε δωρεάν σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές που διαθέτουν Android.

Η εφαρμογή παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τους εν εξελίξει διαγωνισμούς που «τρέχουν» ανά την Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέροντας την δυνατότητα να τους δείτε συγκεντρωμένους, αλλά και ανά κατηγορία. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να αποθηκεύσετε και να έχετε συγκεντρωμένους όσους από αυτούς τους διαγωνισμούς σας ενδιαφέρουν.

Αν και αυτοδίδακτοι, καθώς οι σπουδές τους δεν έχουν καμία σχέση με την τεχνολογία και την ανάπτυξη εφαρμογών, με δουλειά, μεράκι και επιμονή και φυσικά τον δέοντα σεβασμό προς τους χρήστες, δημιούργησαν μια εφαρμογή η οποία είναι μοναδική αυτή την στιγμή στην Ελλάδα όπως ανέφεραν στο Apopsilive.gr.

Η ολοκαίνουρια εφαρμογή, που κυκλοφόρησε στο Google Play αρχές του 2017, είναι διαθέσιμη στο μεγαλύτερο κοινό της κινητής αγοράς που είναι τα κινητά Android, ωστόσο οι δημιουργοί της, αν δουν στην πορεία πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση θα δημιουργήσουν και την έκδοση του «Contest Finder» στο iOS.

Η ιδέα

Η ιδέα της δημιουργίας της συγκεκριμένης εφαρμογής γεννήθηκε στον Γιάννη και τον Αλέξανδρο από τους διάφορους διαγωνισμούς που έβλεπαν διάσπαρτους στο Facebook και έτσι αποφάσισαν να τους συγκεντρώσουν όλους σε μια εύχρηστη και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή.

Όπως αναφέρουν στο Apopsilive.gr oι δύο δημιουργοί της εφαρμογής ανέπτυξαν από χόμπι την εφαρμογή και όχι με σκοπό να βγάλουν χρήματα – παρόλο, ωστόσο, που δεν έχουν κάνει καμία προσπάθεια προώθησης της, ήδη πηγαίνει πολύ καλά στα downloads, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αρνητική κριτική ή σχόλιο.

Το όραμα των παιδιών για το Contest Finder είναι να γίνει γνωστό πανελλαδικά, και να εξυπηρετεί τους χρήστες. Όπως μας αναφέρουν οι δημιουργοί, οι περισσότεροι διαγωνισμοί που «τρέχουν» είναι πανελλαδικοί καθώς στην περιοχή της Μεσαράς προς το παρόν είναι λίγες οι επιχειρήσεις που βάζουν διαγωνισμούς, ωστόσο ότι διαγωνισμός βγει κατά περιόδους σίγουρα θα «παίξει» στο Contest Finder.

https://youtu.be/DcpVBmN3cRA

Τι είναι η εφαρμογή Contest Finder

Με την εφαρμογή Contest Finder έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για όλους τους τρέχοντες διαγωνισμούς και να παίρνετε μέρος απλά, εύκολα και γρήγορα. Η συγκεκριμένη εφαρμογή σας παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τους εν εξέλιξη διαγωνισμούς, προσφέροντας σας την δυνατότητα να τους δείτε όλους μαζί συγκεντρωμένους, αλλά και ανά κατηγορία. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να αποθηκεύσετε και να έχετε συγκεντρωμένους όσους από αυτούς τους διαγωνισμούς σας ενδιαφέρουν. Για να συμμετάσχετε σε κάποιον από τους προβαλλόμενους διαγωνισμούς, πατήστε απλά τον διαγωνισμό που σας ενδιαφέρει. Θα μεταφερθείτε έτσι στην σελίδα του επιλεγμένου διαγωνισμού. Για να αποθηκεύσετε έναν διαγωνισμό, κρατήστε παρατεταμένα το δάχτυλο σας πάνω από τον διαγωνισμό που σας ενδιαφέρει. Για να ενημερώσετε την λίστα διαγωνισμών, απλά σύρετε το δάχτυλο σας προς τα κάτω. Η εφαρμογή παρέχει μία σύντομη περιγραφή και τους συνδέσμους που οδηγούν στους τρέχοντες διαγωνισμούς. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την εγκυρότητα .

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

To 20% του DNA των ανδρών της Κρήτης δείχνει προέλευση από την Πελοπόννησο ενώ σε αντίθεση με ότι μέχρι σήμερα πιστεύονταν για την επιρροή στο DNA...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η κρητική μαγειρική παράδοση ακολουθεί τον πανάρχαιο κανόνα: χαρακτηρίζεται από τα προϊόντα του τόπου, την εποχή και την περίσταση H ερώτηση του τίτλου δεν...

Creta

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η σημασία του σαρικιού, για ποιο λόγο φορούν οι Κρητικοί μαύρο πουκάμισο, τι επιρροές δέχτηκε η παραδοσιακή Κρητική φορεσιά...

ΙΣΤΟΡΙΑ

Προσωπικά θεωρώ μεγάλη τύχη, και αξέχαστη εμπειρία, για όσους έτυχε να έχουν αναμνήσεις από βιώματα σε καλύβες τα καλοκαίρια! Καλύβα, η εξοχική κατοικία! Σε...