Με πληροφορίες που έρχονται συνεχώς από παντού, με την αστυνομία να αισιοδοξεί ότι ο Βαγγέλης θα βρεθεί σύντομα και ζωντανός, με μαρτυρίες ανθρώπων να ισχυρίζονται ότι τον έχουν δει να κινείται στην Αθήνα και στον Πειραιά αλλά και δυστυχώς με σενάρια που θίγουν όπως είπε μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr ο θείος της οικογένειας την ίδια την οικογένεια και πιστοποιούν μία κακή αντιμετώπιση ευτυχώς από ελάχιστους που δεν σέβονται την κρίσιμη κατάσταση και διατυπώνουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Μετά τα υπονοούμενα που αφορούν σε κακή σχέση μαζί του, η αδελφή του νεαρού Βαγγέλη δεν άντεξε και ζήτησε με ένα της μήνυμα στο Facebook να σταματήσει αυτή η αντιμετώπιση.

Σύμφωνα με όσα έγραψε: «μας κατηγορουν οτι μιλησαμε με τον αδελφο μου οταν πηρε τους βαθμους….ενω τελευταια φορα μιλησαμε με τν αδελφο μου την πεμπτη το βραδυ….και γι αυτο και καταλαβε οτι ο βαγγελης εχει εξαφανιστει νωρις επειδι δν ειχαμε επικοινωνησει ολη μερα….που μας ειχε πει οτι θα μας παρει….!!!! απο εκει και περα βγαλτε εσεις το πορισμα!!!! Να στε καλα~!».

akoymianakis258

Αυτό όμως που συγκινεί περισσότερο είναι το άλλο μήνυμα στο λογαριασμό της στο Facebook που αποτελεί μία μορφή προσευχής λυρικής και συναισθηματικής στο Θεό να είναι καλά ο αδελφός της και να γυρίσει πίσω: -«Θε μου και να κατεχα, που ειναι που κοιμαται… Να τονε βρω και να του πω “ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΙ”».