Connect with us

Life

Μοναδικά στα χρονικά γλέντια πραγματοποιούνται στην Πόμπια

Δημοσιεύτηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πόμπια η 9η γιορτή ξυλόφουρνου


Δεν υπάρχουν λόγια για περιγράψεις αυτό που έγινε στην γιορτή ξυλόφουρνους στην Πόμπια την Παρασκευή που μας πέρασε.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία αλλά και εξυπηρέτηση.

Η ανακοίνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πόμπιας

Ευχαριστούμε παρα πολύ όλο τον κόσμο που πλημμύρισε τον Σύλλογο μας.

Που έδειξε υπομονή στην αρχή λόγω της ιδιαίτερης φύσης και χαρακτήρα του ξυλόφουρνου όπου το κρέας που χωράει είναι συγκεκριμένο μέχρι να εξυπηρετηθούν όλοι και μετά διασκεδασαν με τόση ποιότητα και καλή διάθεση μέχρι το πρωί.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές μας από τον μεγαλύτερο ως το μικρότερο που χωρίς τη βοήθεια τους δεν θα γινόταν τίποτα.

Το χοροδιδάσκαλο Αστρινό Μπαλάσκα που συνεργαζόμαστε αγαστά τόσα χρόνια και τα παιδιά που χόρεψαν για τη τόσο όμορφη έναρξη της εκδήλωσης.

Το συγκρότημα του μεγάλου Νίκου Σεβαστάκη που απεδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους και πιο ποιοτικούς καλλιτεχνες αυτη τη στιγμή στη Κρήτη,τον Γιάννη Ανδριγιαννακη,το Στέλιο Καμπουράκη και το Γιώργο Σμαραγδάκη.

Ειλικρινά τέτοιες βραδιές είναι που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα του Συλλόγου μας με νέες δράσεις.

Επόμενη δράση μας που σας περιμένουμε είναι η μεγάλη μας βραδιά με τον Παύλο Παυλίδη από τα Ξύλινα Σπαθιά και τους Β Movies το Σάββατο10.8!!

Σας περιμένουμε…

Life

92η Εθελοντική Αιμοδοσία Ηρακλείου Στο Κέντρο του Ηρακλείου

Δημοσιεύτηκε

στις

Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  21.09.2019 στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου (στο Αίθριο της Λότζια),  και ώρες 09:30 – 13:30


Πρόκειται για μια κοινή προσπάθεια αιμοδοσίας, την οποία συντονίζουν:

O Δήμος Ηρακλείου με την Αντιδημαρχία  Πολιτισμού – Εθελοντισμού και ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» με την πολύτιμη συνδρομή της  Σ.Ε.Α.Π. Ηρακλείου.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιείται το πρώτο και τρίτο Σάββατο κάθε μήνα.

Σ’ αυτήν την κοινή  προσπάθεια, καλούνται όλοι να συμμετάσχουν. Σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει τράπεζα αίματος, ούτε διαχείριση αίματος. Κάθε Εθελοντής Αιμοδότης θα λάβει ατομική κάρτα ή θα πιστωθεί αυτή που ήδη έχει και με την οποία μπορεί να καλύψει τυχόν μελλοντική ανάγκη, σε αίμα, δική του ή συγγενή.

Η αιμοδοσία απευθύνεται σε όσους θέλουν να δώσουν αίμα. Το έμπειρο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου θα πραγματοποιήσει τις αιμοληψίες, ενώ εθελοντές θα είναι παρόντες για να λύσουν κάθε απορία και να κάνουν την ημέρα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας μια πραγματική γιορτή! Παράλληλα από τον «Αιματοκρήτη» θα πραγματοποιούνται ενημερώσεις και δειγματοληψίες σιέλου για δωρεά αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων («μυελού των οστών»).

Όλοι, λοιπόν, στο κέντρο του Ηρακλείου να ζήσουμε μαζί την εμπειρία της προσφοράς!! Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες, κάντε και εσείς το πολυτιμότερο δώρο: χαρίστε ζωή!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Life

Ο μικρός Εύμαιος στηρίζει το “ΜΕΛΛΟΝ”

Δημοσιεύτηκε

στις

Ανακοίνωση από το σύλλογο ΑμεΑ το “ΜΕΛΛΟΝ”


Γιώργο Μυλωνάκη και Άννα Δασκαλάκη, ευχόμαστε από καρδιάς στον μικρό Εύμαιο να έχει τα καλύτερα στη ζωή του!

Τα πιο τρελά του όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και να σας δίνει μα και σε όλους όσους τον αγαπούν πάντα χάρες!!

Σας ευχαριστούμε θερμά που επιλέξατε να δωρίσετε χρήματα στο σύλλογό μας αντί για μπομπονιέρες καθώς και να δημιουργήσετε τις προσκλήσεις της βάπτισης του μικρού σας.

Να τον χαίρεστε!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Life

Σχολή Αγιογραφίας στο Τσατσαρωνάκειο

Δημοσιεύτηκε

στις

Θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας


Εκ του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι η Σχολή Αγιογραφίας, η οποία στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο Εργαστήριο Αγιογραφίας στο «Τσατσαρωνάκειο» Πολύκεντρο, συνεχίζει την λειτουργία της με υπεύθυνη την έμπειρη και καταξιωμένη αγιογράφο κ. Κωνσταντίνα Στεφανάκη, συνεργάτιδα της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης.

Ανακοινώνεται επίσης η λειτουργία νέου τμήματος Αγιογραφίας για αρχάριους.

Θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες- Ενημέρωση στην Γραμματεία του Πολύκεντρου.

Τηλ. επικοινωνίας: 28220-24184 (καθημερινά από 14.00μ.μ. έως 21.00μ.μ.) Email: tsatsaronakio@imks.gr. Υπεύθυνος κ. Άρης Ξανθουδάκης. ​

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δημοφιλη