Connect with us

ΘΕΜΑ

Ν. Σχοιναράκης: «Ουδέποτε κηρύχθηκα έκπτωτος από το ΣΤΕ»

Δημοσιεύτηκε

στις

«Ουδέποτε κηρύχθηκα έκπτωτος από το ΣΤΕ, ούτε από κάποιο άλλο φορέα της δημόσιας διοίκησης«


Προς αποκατάσταση της αλήθειας, μετά την παραπληροφόρηση του κοινού, που επιχειρήθηκε από δημοσιεύματα, που με πηχυαίουςτίτλους έκαναν λόγο για δήθεν έκπτωσή μου από το αξίωμα του Δημάρχου Γόρτυνας, θα ήθελα να καταστήσω ξεκάθαρο ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΗΡΥΧΘΗΚΑ ΕΚΠΤΩΤΟΣ από το αξίωμα του Δημάρχου.

Το θέμα ξεκίνησε όταν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ζητούσε διευκρινήσεις για την απένταξη του έργου “Θεάτρου Δήμου Ρούβα” που αφορούσε τον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Ρούβα, για το οποίο έχουμε δικαιωθεί ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Η δε υπηρεσία επειδή καθυστέρησε να απαντήσει με δεδομένο ότι αφορούσε ένα έργο του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Ρούβα και εξαιτίας της ανωτέρω καθυστέρησης η Διευθύντρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηρακλείου με παρέπεμψε στο πειθαρχικό, το οποίο γνωμοδότησε την επιβολή της πειθαρχικής ποινής της αργίας για ένα μήνα. Την οποία επικύρωσε η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης διοίκησης Ηρακλείου και όχι το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).

Φυσικά, στην άδικη αυτή απόφαση έχει ασκηθεί προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας η οποία δεν έχει συζητηθεί ακόμη και για την οποία είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε. Παράλληλα, είχεασκηθεί και αίτηση αναστολής, η οποία απορρίφθηκε από την Επιτροπή Αναστολών του ΣτΕ, παρά το γεγονός ότι εκκρεμεί η συζήτηση της Προσφυγής, η οποία και έχει προσδιοριστεί για να συζητηθεί άμεσα.

ΑΡΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ.

Δυστυχώς κάποιοι παίρνοντας ως αφορμή το ανωτέρω και μη έχοντας άλλο όπλο στην εκλογική αναμέτρηση απέναντι μου χρησιμοποιούν την ίντριγκα και την παραπληροφόρηση προκειμένου να παραπλανήσουν το εκλογικό σώμα και το λαό του Δήμου Γόρτυνας.

Θα ήθελα να τους καταστήσω σαφές ότι η παραπληροφόρηση και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση δεν μπορούν να με ακουμπήσουν, είμαι ξεκάθαρος απέναντι σε όλους τους Δημότες ότι ενεργώ πάντα προς όφελος του Δήμου και μόνο.

Προφανώς κάποιοι κόπτονται βλέποντας ότι οι Δημότες αντιλαμβάνονται το ποιος είναι καταλληλότερος και ποιος θα είναι ο νικητής στις επερχόμενες εκλογές και προσπαθούν με κάθε τρόπο και κάθε κόστος να το ανατρέψουν με ανορθόδοξες ενέργειες και παραπληροφόρηση.

Σε όλους αυτούς έχουμε μια και μοναδική απάντηση:

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ: ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

ΘΕΜΑ

Ρέθυμνο: Έπαθε εγκεφαλικό στην κάλπη

Δημοσιεύτηκε

στις

37χρονος άντρας στο Ρέθυμνο, έπαθε εγκεφαλικό την στιγμή που ψήφιζε


Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 37χρονος άνδρας σε εκλογικό τμήμα Πλευριανών Μυλοποτάμου, τη στιγμή που παραλάμβανε τα ψηφοδέλτια για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη στην εντατική.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Επανεκλογή δημάρχων σε Αμάρι, Άγ. Βασίλειο και Μυλοπόταμο στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών φαίνεται πως κλειδώνει το αποτέλεσμα στους Δήμος Αμαρίου, Αγίου Βασιλείου και Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο


Μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος στον Άγιο Βασίλειο, Γιάννης Ταταράκης, δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη μέχρι τώρα εξέλιξη, μιας και όπως όλα δείχνουν το τελικό αποτέλεσμα από την καταμέτρηση των ψήφων θα ξεπεράσει σε ποσοστό το 92% για το συνδυασμό μας. Πέφτει ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη μου και στους συνεργάτες μου και από 1η Σεπτεμβρίου να είναι σίγουροι όλοι οι συνδημότες μας πως θα διοικηθεί εκ νέου ο Δήμος με βαθιά ευθύνη, βαθιά εκτίμηση και σεβασμό στην τιμή που μου απέδωσαν οι ψηφοφόροι μας». Ο κ Ταταράκης ευχαρίστησε επίσης και τα τέσσερα κόμματα τα οποία τον υποστήριξαν ΣΥΡΙΖΑ Νέα Δημοκρατία, ΚΙΝΑΛ, Ανεξάρτητους Έλληνες. Μίλησε δε και για τον ανθυποψήφιό του Θανάση Χαριτάκη που πραγματικά όπως είπε: «έδωσε ένα πολύ έντιμο αγώνα και να γνωρίζει πως από σήμερα όλες οι σωστές προτάσεις του θα γίνονται αποδεκτές από το δημοτικό συμβούλιο».

Στο Δήμο Μυλοποτάμου με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Κόκκινος συγκεντρώσει ποσοστό πάνω από 69%. 

Στο Δήμο Αμαρίου ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Παντελής Μουρτζανός, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, με καταμετρημένα τα 18 από τα 26 εκλογικά τμήματα συγκεντρώνει το 64% των ψήφων.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Δήμος Γόρτυνας: Προβάδισμα 47,87% για τον Μιχάλη Κοκολάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

Με καταμετρημένα το 53,85%, η «Μεγάλη Γόρτυνα έχει μεγάλο προβάδισμα


Διευρύνεται το προβάδισμα του Μιχάλη Κοκολάκη για τον δήμο Γόρτυνας.

Στο 53,85% της ενσωμάτωσης:

  • Μιχάλης Κοκολάκης 47,87%,
  • Νικόλαος Σχοιναράκης 25,4%
  • Σταύρος Ξυλούρης 12,59%
  • Μιχάλης Δαριβιανάκης 11,6%
  • Μιχάλης Μανιαδάκης 2,53%.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη