Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Ο μικρός Σάββας από το Τυμπάκι θέλει την βοήθεια όλων

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο μικρός Σάββας Μανουσάκης είναι 9 χρόνων από το Τυμπάκι Μεσαράς


Έχει εκ γενετής πρόβλημα στο πόδι του και γι’ αυτό υποβλήθηκε σε 3 χειρουργικές επεμβάσεις.

Στις 2 πρώτες το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, υπήρχε το ενδεχόμενο – όπως είπαν οι θεράποντες ιατροί στην οικογένειά του – ν’ ακρωτηριαστεί. Ευτυχώς βρέθηκε μόσχευμα και απεφεύχθη το χειρότερο.

‘Όμως ο μικρός Σάββας δεν στάθηκε τυχερός γιατί παρουσιάστηκε ένα σοβαρότερο πρόβλημα στην ουρήθρα, κατόπιν εξετάσεων και υπέρηχων διαπιστώθηκε πολυποειδής όγκος 2,6 // 2,8 cm.

Τώρα πρέπει οι θεράποντες ιατροί του ΠΑΓΝΗ να δουν αν μπορούν να προβούν σε επέμβαση διαφορετικά θα πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα, στο “Αγία Σοφία”.

Ο μικρός παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο με την ευγενική προσφορά συνανθρώπων μας.

Η οικογένεια δεν μπορεί ν’ ανταποκριθεί οικονομικά. Βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία. Η μητέρα είναι αναγκασμένη να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του μικρού με αποτέλεσμα να μην εργάζεται. Ο πατέρας εργάζεται με πενιχρό μεροκάματο που δεν φτάνει να συντηρήσει και τ’ άλλα 2 ανήλικα παιδιά τους.

Ο μικρός Σάββας και η οικογένειά του κάνει έκκληση σε όλους μας, στην ανθρώπινη ευαισθησία για ένα παιδί μόλις 9 χρόνων που δεν μπορεί να χαρεί τη ζωή και να ζήσει σαν όλα τα παιδιά της ηλικίας του, ούτε καν να πάει σχολείο και να παίξει με τους φίλους του.

Βοηθείστε από το περίσσευμα της ψυχής σας ώστε να μπορέσει να κάνει την επέμβαση και να χαμογελάσει ξανά.

Ο αριθμός λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα είναι:

GR2901104790000047900212102

Μανουσάκης Σάββας και Μανουσάκης Μανώλης

ΘΕΜΑ

Βρέθηκε εξάρτημα του μοιραίου ΙΧ, με τους 4 επιβάτες, στη θάλασσα;

Δημοσιεύτηκε

στις

Εξετάζεται αν το εξάρτημα ανήκει στο αυτοκίνητο που παρέσυρε το ποτάμι


Στην παραλία του Αφραθιά Τυμπακίου βρέθηκε πριν από λίγα λεπτά ένα εξάρτημα αυτοκινήτου -καινούργιο, σε άριστη κατάσταση- να επιπλέει στη θάλασσα, απ όπου το ανέσυρε ο Γιώργος Φιτσοδασκαλάκης από τη Φανερωμένη.

Καθώς όλες τις τελευταίες ώρες αναζητούνται εναγωνίως ίχνη του οχήματος με τους 4 επιβάτες που παρέσυρε ο Γεροπόταμος, το εύρημα πιθανολογείται ότι θα μπορούσε να ανήκει στο χαμένο ΙΧ, κάτι που πρέπει να εξεταστεί βοηθώντας την πορεία των ερευνών.

Εξ ου και το εξάρτημα θα παραδοθεί άμεσα, από τους συνεργάτες του “Διαsosτε τη Μεσαρά” στους οποίους το επέδειξε ο άνθρωπος που το βρήκε, στην Αστυνομία, με διευκρινίσεις για το ακριβές σημείο όπου βρέθηκε.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Στην περιοχή του Αεροδρομίου Τυμπακίου συνεχίζονται οι έρευνες

Δημοσιεύτηκε

στις

Όσο περνά η ώρα λιγοστεύουν οι ελπίδες – Στην μάχη της αναζήτησης και Εθελοντές Σαμαρείτες Μοιρών


Μάχη με το χρόνο δίνουν οι Αρχές από την στιγμή που έλαβαν το τηλεφώνημα από τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου που τους παρέσυρε ο χείμαρρος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όλες οι δυνάμεις από τα σώματα που βοηθούν στις έρευνες, έχουν μετακινηθεί και συνεχίζουν την αναζήτηση στην περιοχή του Αεροδρομίου Τυμπακίου.

Στην έρευνα εντοπισμού των αγνοουμένων δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Εθελοντές Σαμαρείτες Μοιρών που από την πρώτη στιγμή βοηθούν στις έρευνες.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Σώθηκε γυναίκα που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στη Χερσόνησο

Δημοσιεύτηκε

στις

Στα δύο “κόπηκαν” οι Κάτω Γούβες – Σώθηκε γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο όχημά της


Στα δύο έχουν «κοπεί» οι Κάτω Γούβες του δήμου Χερσονήσου λόγω του χειμάρρου που βρίσκεται στη μέση του χωριού και με τις έντονες βροχοπτώσεις, υπερχείλισε.

Χθες το βράδυ, 30χρονη γυναίκα που επιχειρούσε να διασχίσει με το όχημά της το σημείο, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και για τον απεγκλωβισμό της, στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την 3η ΕΜΑΚ, που έσπευσαν με 2 οχήματα και 4 άνδρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία της γυναίκας που βρισκόταν εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητό της.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη