Connect with us

Super Deals

Οπτικά Κέντρα Σηφάκης, σε Μοίρες και Τυμπάκι

Δημοσιεύτηκε

στις

Η επιχείρηση Οπτικά Σηφάκης βρίσκεται στο κέντρο των Μοιρών. Είμαστε μία επιχείρηση με πολύ μεγάλη ιστορία και ξεκινάμε το ταξίδι μας στον κόσμο της όρασης το 1995 – Από το 2014 και στο Τυμπάκι


Η όραση αποτελεί την ανώτερη αισθητηριακή αντίληψη του φωτός, των αντικειμένων και των χρωμάτων. Χάρη σ’ αυτήν την ικανότητα ερχόμαστε σε επαφή με τον έξω κόσμο και συνειδητοποιούμε τη θέση μας και τη κίνησή μας μέσα στο χώρο.

Η κορυφαία ποιότητα και ποικιλία σε επίπεδο προϊόντων, εξυπηρέτησης και πρωτοποριακών υπηρεσιών καθώς και η απόλυτη επιστημονική και τεχνολογική κατάρτιση είναι χρόνια τώρα τα αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά των Οπτικών Σηφάκης.

Με το βλέμμα μας σε όσα επιτάσσει η διεθνής μόδα και παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις στον κλάδο, έχουμε εξασφαλίσει -είτε μέσω των επίσημων αντιπροσωπειών, είτε με απευθείας εισαγωγές- συνεργασίες και αποκλειστικότητες με τους μεγαλύτερους οίκους οπτικών ειδών ανά τον κόσμο, παρέχοντας στους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε μοντέλα γυαλιών ηλίου και οράσεως καθώς και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις καινούριες τάσεις της μόδας.

Στα Οπτικά Σηφάκης και ειδικότερα στο τμήμα σκελετών, μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Το ειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα στα γυαλιά σας και την σωστότερη όραση ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Υπάρχουν όλα τα μοντέλα των εργοστασίων και ειδικά γυαλιά για κάθε περίπτωση (ειδικά για αλλεργίες, άθραυστα και ελαφριά).

Η εταιρεία Οπτικών ΣΗΦΑΚΗΣ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Μεσαρά από το 1995. Η συνεχής παρακολούθηση των νεότερων επιστημονικών εξελίξεων στον τομέα της οπτικής καθώς και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που επιλέγουμε για τους φακούς και τα σκελετά μας κάνει άριστους γνώστες του αντικειμένου για όφελος του διοπτροφόρου. Το πρώτο μας κατάστημα ήταν στις Μοίρες, στην Κεντρική Πλατεία.

sifakis-mires

sifakis-mires1

sifakis-mires3

sifakis-mires4

sifakis-mires5

sifakis-mires2

sifakis-mires12

sifakis-mires6

sifakis-mires21

sifakis-mires7

sifakis-mires8

sifakis-mires9

sifakis-mires20

sifakis-mires18

sifakis-mires16

sifakis-mires14

sifakis-mires13

sifakis-mires10

sifakis-mires11

sifakis-mires19

sifakis-mires15

 

Μετά από απαιτήσεις των πελατών, για να καλύψουμε τις δικές σας ανάγκες, δημιουργήσαμε άλλο ένα κατάστημα στην «καρδιά» του Τυμπακίου το 2014

sifakis-tumpaki

sifakis-tumpaki1

 

sifakis-tumpaki3

sifakis-tumpaki4

sifakis-tumpaki5

sifakis-tumpaki6

sifakis-tumpaki7

sifakis-tumpaki8

Super Deals

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύτηκε

στις

Στις 26 Αυγούστου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων


Προκηρύχθηκε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των 1.500 ειδικών φρουρών, για την οποία έχει γίνει ήδη η δημοσίευση στο ΦΕΚ, από την περασμένη εβδομάδα

Με την προκήρυξη καθορίζονται οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή στον διαγωνισμό και τα προσόντα των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τους ενδιαφερόμενους.
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής, εκτός των άλλων, έχουν άνδρες και γυναίκες που δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους, είναι απόφοιτοι όλων των τύπων Λυκείου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή ισότιμου τίτλου σπουδών, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, έχουν καθαρό ποινικό μητρώο, δεν έχουν τατουάζ στο σώμα τους, δεν έχουν κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών, κ.ά.

Όλα αυτά περιλαμβάνονται αναλυτικά στην προκήρυξη, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες:

1) Στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα τα τηλέφωνα των οποίων περιέχονται στην κάτωθι ιστοσελίδα στο πεδίο «Αναζήτηση Υπηρεσίας» 
2) Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr www.astynomia.gr 
3)  Στο τηλέφωνο: 213- 1520169

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων μαζί με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι μέχρι τις 26 Αυγούστου στις 15.00 στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του κάθε υποψηφίου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Super Deals

Διαγωνισμός για την εκμίσθωση κυλικείου στο Ηράκλειο

Δημοσιεύτηκε

στις

Οι προσφορές θα κατατίθενται στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης οδός Ανδρόγεω 2, 3ος Όροφος έως και 02 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 πμ


Το Ν.Π.Π.Δ. “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηρακλείου” προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του σχ. συγκροτηματος 25ου & 27ου Δημοτικων Σχολείων Ηρακλείου(Οδός Δ. Φραγκιαδάκη 3, ΤΚ 71304, Ηράκλειο).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στα τηλέφωνα 2813-409412 και 2813-409414

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Super Deals

Προσλήψεις αρχαιολόγων στο Αρχαιολογικο Μουσείο Ηρακλείου

Δημοσιεύτηκε

στις

Η σύμβαση είναι για 12 μήνες


Πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση του υποέργου 1 «Ανάπτυξη περιεχομένου ψηφιακών εφαρμογών», του έργου «Καινοτόμες δράσεις ψηφιακής προβολής και εξωστρέφειας του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου», απολογιστικά και με αυτεπιστασία από τo Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως 12 μήνες.

2 ΠΕ Αρχαιολόγων με εξειδίκευση στην Προϊστορική – Κλασική Αρχαιολογία

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου στην ακόλουθη διεύθυνση: Ξανθουδίδου & Χατζιδάκη, Τ.Κ 71202 Ηράκλειο, υπόψη κ. Αβρονιδάκη Δέσποινας (τηλ. Επικοινωνίας 2810279073), εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επόμενη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠΠΟΑ (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, από 30/07/2019 έως 05/08/2019 (9:00 – 13:00)

ΦορέαςΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Τύπος ΠράξηςΠροκήρυξη Πλήρωσης Θέσεων με διαγωνισμό ή επιλογή στις οποίες περιλαμβάνονται και οι προκηρύξεις για επιλογή και πλήρωση θέσεων διευθυντικών στελεχών των ΝΠΔΔ, φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, και των επιχειρήσεων και φορέων των ΟΤΑ Α’ & Β’ βαθμού
Σχετικά ΑρχείαΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Νομός/ΝομοίΝομός Ηρακλείου
Έντυπα
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη