Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Παπαδάκης Παντελής: Υποψηφιότητα υψηλής δυναμικής!!!

Δημοσιεύτηκε

στις

Συνεχίζουμε την κοινοποίηση ισχυρών στελεχών που αποδεικνύουν την υπέροχη του συνδυασμού “Ανανέωση Τώρα” του δημάρχου Γόρτυνας Νικόλαου Σχοιναράκη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές


Η υποψηφιότητα ενός επιτυχημένου αντιδημάρχου καλού γνώστη των αυτοδιοικητικών που διαθέτει πολυετή εμπειρία ενεργή εμπλοκή και συνεισφορά στην τοπική κοινωνία και στο Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα », επισφραγίζει ξεκάθαρα τη δυναμική που έχει το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού.

Εκτός από την καλή γνώση των αυτοδιοικητικών,  η πλούσια εμπειρία, η πλήρη γνώση των αναγκών καθώς και της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή, αποτελεί εγγύηση για τους Δημότες οι οποίοι πάντα τον έχουν επιβραβεύσει στις πρώτες θέσεις εκλογής του.

Η υψηλή δημοτικότητα του καθώς και η εμπειρία του στην διοίκηση αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχει διατελέσει για πολλά χρόνια και παραμένει Πρόεδρος των παραγωγών λαϊκών αγορών.

Παράλληλα είναι και νυν Αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Γόρτυνας και μάλιστα έχει συμβάλει τα μεγιστα στην ανάπτυξη της περιοχής.

Διαχειριστήκε άριστα κρίσιμα θέματα όπως: αγροτική οδοποιία, ύδρευσης άρδευση,καθαριότητα
κ.α.

Καθημερινά συνεχίζει να αγωνίζεται με επιμονή και συνέπεια για την διασφάλιση κονδυλίων ώστε να ολοκληρώσει έργα υψηλής σημασίας για την περιοχή.

Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Συντάσομαι με το δήμαρχο Γόρτυνας Νικόλαο Σχοιναράκη γιατί:

Εξυγιάνε το δήμο και τις δομές του.

Εξασφάλισε τις απαιτούμενες χρηματοδότησεις από περιφέρεια Κρήτης υπουργείο Εσωτερικών και υποδομών αναπτυξιακά πρόγραμματα ΕΣΠΑ κ.α.

Θεωρώ οτι πρέπει να συνεχίσει την πορεία του και να υλοποιηθούν αυτά τα έργα.

Πάνω από όλα πιστεύω ότι η ο δήμος απαιτεί εμπειρία και ορθό βηματισμό για να μην εμποδιστεί σε καμία περίπτωση ο αναπτυξιακός δρόμος που έχει πάρει.

Το ήθος και η τιμιότητα του φαίνονται ..και από τον έντιμο προεκλογικό αγώνα που κάνει με σεμνότητα και ευθύτητα και σεβασμό σε όλους.

Σύντομο Βιογραφικό

*Ονομ/επώνυμο: Παντελής Παπαδάκης
*Οικ.Κατάστ.: Παντρεμένος με Αλεξάνδρα Χαριστάκη από τον Πλάτανο
*Παιδιά: έχει 4 παιδιά
τα τρία εκ των οποίων είναι παντρεμένα από
Βαλή και Ατσιπάδες
*Εμπειρία:
-Αντιδήμαρχος στη Δ.Ε. Γόρτυνας
-Πρόεδρος παραγωγών λαϊκών αγορών για πολλά έτη
-Εκλεγμένο μέλος του δημοτικού συμβουλίου με ενεργό ρόλο και παρεμβάσεις σε σημαντικα θεματα

ΚΡΗΤΗ

Εσπερίδα: Αγκάλιασε το σώμα και την ψυχή σου με αγάπη!

Δημοσιεύτηκε

στις

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ΑΜΕΑ το «ΜΕΛΛΟΝ» στη Φανερωμένη


Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εσπερίδα με θέμα “Αγκάλιασε το σώμα και την ψυχή σου με αγάπη! Βρες την δύναμη που υπάρχει μέσα σου να αυτοθεραπευτείς” από την ολιστική ομοιοπαθητική ιατρό Δήμητρα Τυλιαννάκη στις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας με είσοδο ελεύθερη σας περιμένουμε!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Όταν η Αγία Γαλήνη τα βράδια γίνεται ακόμα πιο γαλήνια!

Δημοσιεύτηκε

στις

Κατά το μήνα Σεπτέμβριο, και τα βραδάκια που έχει άπνοια, η Αγία Γαλήνη είναι πραγματικά ένας τόπος γαλήνης και αγαλλίασης!


Ο τουρισμός αντί να ελαττώνεται, αυξάνεται αυτή την Φθινοπωρινή εποχή, και για τους καταστηματάρχες είναι η καλύτερη τους, διότι τότε έρχεται κάθε χρόνο τουρισμός, που αναζητά ηρεμία, χωρίς πολλές φωνές και φασαρίες.

Θέλει να περάσει ευχάριστα τις μέρες του με πολύ καλό φαγητό, με ιδανικές καιρικές συνθήκες, ούτε κρύο ούτε ζέστη, και η Αγία Γαλήνη φημίζεται για το καλό και οικονομικό φαγητό που παρέχει σε όλους, ντόπιους και ξένους.

Μάλιστα χωρίς καμιά ειδική εκμετάλλευση από τον πελάτη.Το βράδυ είναι όλα μαγευτικά, και επίσης μαγευτική είναι και η νύχτα με τα ζωντανά και πολύχρωμα φώτα!

Μέρος ιδανικό για φθινοπωρινό κολύμπι, για καφέ φαγητό, αλλά και βραδινούς περιπάτους!

Κείμενο – φωτογραφίες: Γεώργιος Χουστουλάκης

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

29χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε

στις

Μια τουρίστρια άφησε την τελευταία της πνοή στην θάλασσα


Ολα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν μια 29χρονη εντοπίστηκε από λουόμενους αναίσθητη σε παραλία των Κάτω Γουβών.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να κάνουν τίποτα καθώς ήδη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η σορός της άτυχης τουρίστριας μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δημοφιλη