Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Παρουσίασε τον συνδυασμό του ο Σταύρος Ξυλούρης

Δημοσιεύτηκε

στις

Παρουσίασε τον συνδυασμό του στα εγκαίνια του εκλογικού του γραφείου στους Αγίους Δέκα


Μπροστά σε πλήθος κόσμου, φίλων, υποστηρικτών του συνδυασμού ακόμα και πολιτικών στελεχών άλλων συνδυασμών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση δίνοντας με τη στάση τους παράδειγμα πολιτικού πολιτισμού, η παράταξη “ΕΛΛΩΤΙΣ: ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ” με επικεφαλή τον Σταύρο Ξυλούρη παρουσίασε τον συνδυασμό του στα χθεσινά εγκαίνια του εκλογικού γραφείου που πραγματοποιήθηκαν στους Αγίους Δέκα.

Μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό ο κ. Ξυλούρης ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους το πρόγραμμα της παράταξης και στην συνέχεια παρουσίασε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Φυσικά τη διαφορά έκαναν οι μαντινάδες που ήταν αφιερωμένες στον αρχηγό από τη Δέσποινα Σπαντιδάκη και τον Ευθύμη Ζαχαριουδάκη όπως και η ομιλία του πρώην Δημάρχου Γόρτυνας Ηλία Μακρυγιαννάκη.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ

Φίλες και Φίλοι, 
Συνδημότες και Συνδημότισσες της Γόρτυνας,

Σας καλωσορίζω απόψε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημοτικού Συνδυασμού ΕΛΛΩΤΙΣ: ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ 
και με την ευκαιρία να ευχηθώ 
σε όλες και όλους τους υποψηφίους μας, 
στον καθένα ξεχωριστά, 
Καλή Δύναμη, 
Καλό Αγώνα και 
Καλή Επιτυχία στην προσπάθειά σας!

Είναι κοινή πεποίθηση όλων όσων συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο μας ότι πρόκειται για ένα συνδυασμό ΝΙΚΗΣ, 
ένα συνδυασμό ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ,
ένα συνδυασμό ικανό να φέρει μια ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ και μια ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στο Δήμο της Γόρτυνας!

Στο πολύ απλό ερώτημα γιατί να ψηφίσουν οι Γορτύνιοι πολίτες το συνδυασμό μας, τους απαντάμε με ειλικρίνεια.

Μα, γιατί είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! 
Είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός ηλικιακά, αφού σε αυτόν συνυπάρχουν όλες οι ηλικίες και ίσως για πρώτη φορά έχουμε κατορθώσει να δώσουμε το κίνητρο και την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να εκφράσουν τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους και να διεκδικήσουν μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο, συμμετέχοντας ενεργά στη λήψη των αποφάσεων που αφορούν το αύριο αυτού του τόπου.

Είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός κοινωνικά και μορφωτικά καθώς σε αυτόν συνυπάρχουν άνθρωποι της αγροτιάς, του μόχθου και της εργατιάς, άνθρωποι επαγγελματίες και επιχειρηματίες, άνθρωποι μορφωμένοι, καταξιωμένοι επαγγελματικά, δραστήριοι και δημιουργικοί, με διάθεση προσφοράς για τον τόπο.

Ο συνδυασμός μας είναι ο πιο ενωτικός, καθώς στις τάξεις του βασιλεύει η ομόνοια, η συνεργατικότητα, ο σεβασμός και η αλληλοϋποστήριξη. 
Είμαστε ίσοι μεταξύ ίσων και όλοι δίνουμε έναν όμορφο αγώνα με ήθος, με αξιοπρέπεια, μακριά από διχαστικές πρακτικές, από έριδες και φιλονικίες.

Είμαστε ΟΜΑΔΑ, είμαστε ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ που αποφασίσαμε να συμπορευθούμε σε ένα κοινό αγώνα για να αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο της Γόρτυνας, για να βγούμε από το τέλμα και την αδράνεια, για να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε όλα όσα μας αξίζουν. 
Είναι βαθιά πεποίθησή μας ότι οι τακτικές της αντιπαλότητας, του μίσους, του ανταγωνισμού, της κατασυκοφάντησης του αντιπάλου είναι απαξιωμένες από τους ίδιους τους πολίτες, που θέλουν να κοιτούν ΜΠΡΟΣΤΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ και ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ που τους ΚΡΑΤΑ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ.

Πολίτες της Γόρτυνας,
Μας γνωρίζετε καλά. 
Δεν ήρθαμε από το πουθενά. 
Ζούμε οι περισσότεροι από εμάς εδώ, σε αυτόν τον Δήμο που ζητάμε με την ψήφο σας να τον υπηρετήσουμε. 
Δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά σε αυτόν τον Δήμο και βιώνουμε καθημερινά τις ίδιες δυσκολίες και τα ίδια αδιέξοδα που αντιμετωπίζετε και εσείς για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.
Τα παιδιά μας φοιτούν στα ίδια σχολεία που φοιτούν και τα δικά σας! 
Αγωνιούμε το ίδιο όπως και εσείς για τις υποδομές της υγείας, που φθίνουν καθημερινά και για τις υπηρεσίες που κλείνουν και συρρικνώνονται. 
Κυκλοφορούμε στο ίδιο άθλιο επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο και αισθανόμαστε την ίδια αγανάκτηση για την εγκατάλειψη της υπαίθρου για την ανισότητα του Βορρά με το Νότο και για το τεράστιο έλλειμμα σε έργα ανάπτυξης και υποδομές. 
Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε, για να απαιτήσουμε όλα όσα μας αξίζουν και που δικαιωματικά μας ανήκουν.

Αποφασίσαμε στη σημερινή ομιλία να μην σας κουράσουμε με βαρυσήμαντες εξαγγελίες και με βαθυστόχαστους λόγους για όσα σκοπεύουμε να πράξουμε αν θα έχουμε την ευκαιρία να διαχειριστούμε εμείς το ΑΥΡΙΟ αυτού του Δήμου.

Εξάλλου το γνωρίζετε καλά ότι τα λόγια και οι υποσχέσεις που δεν έχουν αντίκρισμα σε έργα δεν έχουν καμιά αξία!

Εμείς εδώ απόψε δεν ήρθαμε ευκαιριακά, παραμονές των εκλογών για να υφαρπάξουμε την ψήφο σας! 
Εμείς είμαστε καθημερινά ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
Ήρθαμε για να σας κοιτάξουμε στα μάτια, για να σας σφίξουμε το χέρι, για να σας πούμε στην πιο απλή και κατανοητή γλώσσα ότι Ήμασταν, Είμαστε και Θα Είμαστε Παρών στα προβλήματα και τις ανάγκες σας και Σήμερα και Αύριο και Πάντα 
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ 
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ 
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ

Σας καλώ από αυτό το βήμα να μας εμπιστευθείτε 
Να αξιολογήσετε πρόσωπα και στάσεις ζωής

Να δώσετε με τη δύναμη της ψήφου σας την ευκαιρία στους άξιους να σας υπηρετήσουν με συνέπεια και επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνουν!

Σας προσκαλώ όλοι μαζί να πάμε το Δήμο Γόρτυνας Μπροστά!

Είναι στο χέρι σας!
Η ψήφος σας είναι η δύναμή σας!
Μην την αφήσετε να πάει χαμένη!

 

Σχολιασε

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *