Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

Creta

Πρόσκληση συμμετοχή στο Δίκτυο Κρητικού Ελαιόλαδου

Ανοικτή πρόσκληση σε όσους ασχολούνται με την παραγωγή, εξαγωγή, τυποποίηση και διάθεση κρητικού ελαιόλαδου απευθύνει το Δίκτυο Κρητικού Ελαιόλαδου


Οι συμμετέχοντες θα ενταχθούν στο Δίκτυο και να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις για την προβολή και προώθησή του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ναπευθύνονται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, όπου εδρεύει το Δίκτυο, Κορωναίου 9, Τηλ :2810 247034, Εmail: stefanoudaki@ebeh.gr, υπεύθυνη κα. Λένα Στεφανουδάκη.

Στο Δίκτυο Κρητικού  Ελαιόλαδου  ιδρύθηκε το 2011 με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και τη συμμετοχή τουΓΕΩΤΕΕ, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, του Συνδέσμου Τυποποιητών Ελαιόλαδου Κρήτης,  της Ένωσης Ξενοδοχείων Κρήτης, του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, του Σωματείου Επαγγελαματιών Ξεναγών Κρήτης –Σαντορίνης και του ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Σκοπός του Δικτύου μεταξύ άλλων, είναι ν’ αναδείξει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Κρητικού ελαιόλαδου, να ενημερώσει τουςκαταναλωτές για τις ευεργετικές του ιδιότητες, να συμβάλλει στην δημιουργία brand name και στην προώθησή του στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

«Έχουμε  πλέον αντιληφθεί όλοι ότι το Κρητικό ελαιόλαδο είναι ένας πραγματικός θησαυρός και πρέπει να συνεργαστούμε στενά, με όσους ασχολούνται επαγγελματικά στον ευρύτερο αυτό κλάδο για να δημιουργήσουμε ένα επώνυμο και αναγνωρίσιμο προϊόν, εφάμιλλο της αξίας του» τόνισε ο κ. Μανώλης Φραγκάκης Πρόεδρος τουΔικτύου Κρητικού  Ελαιόλαδου και Ά Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και πρόσθεσε ότι  σχεδιάζονται δράσεις και πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν και τους συμμετέχοντες στο Δίκτυο να γνωρίσουν τα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις της αγοράς, για το λόγο αυτό η διαδικασία εγγραφής στο Δίκτυο θα παραμένει ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, έναντι ενός συμβολικού ποσού εφάπαξ.      

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Στην Κρήτη το Πάσχα παλιά δεν σούβλιζαν αρνί, απλά έσφαζαν ένα σφακτό, ρίφι ή αρνί και μ’ αυτό έκαναν διάφορα φαγητά. Πριν την ανάσταση,...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολλά από τα πατροπαράδοτα έθιμα στα χωριά της Κρήτης, δεν έχουν αλλάξει και πολύ ακόμα μέχρι και σήμερα Γράφει ο Γεώργιος Χουστουλάκης Μετά την...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Οι χοχλιοί μέσα από την λαογραφία της Κρήτης Η ζωή του Κρητικού ήταν και είναι στενά συνδεδεμένη με τους χοχλιούς από την Μινωική εποχή...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Θριαμβευτική είσοδος του Ιησού στην Ιερουσαλήμ, «καθήμενος επί πώλου όνου». «Ωσαννά, ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου», αναφωνούσε το πλήθος, που τον υποδέχθηκε με...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η Μεγάλη Παρασκευή είναι η σοβαρότερη και ιερότερη μέρα του ορθόδοξου εορτολογίου Τη Μεγάλη Παρασκευή κορυφώνονται τα πάθη του Χριστού και γίνεται η σταύρωση...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η Εκκλησία θυμάται τον Ιωσήφ τον Πάγκαλο και το γεγονός της άκαρπης συκιάς που ξεράθηκε, όταν ο Κύριος την καταράστηκε Το βράδυ στις Εκκλησίες...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η Εκκλησία θυμάται τα Άγια Πάθη του Κυρίου Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής γίνεται ο στολισμός του Επιταφίου στις εκκλησίες. Αρχικά ψάλλονται οι Μεγάλες...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

H Εκκλησία θυμάται τον Μυστικό Δείπνο Το Θείο Δράμα κορυφώνεται και η υμνογραφία της ημέρας είναι σχετική με τα Πάθη του Χριστού, τη Σταύρωση...