Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

Super Deals

Σεμινάριο: Τα μυστικά της Ιταλικής κουζίνας

Την ευκαιρία να διδαχθούν από έναν έμπειρο ιταλό σεφ τα μυστικά της αυθεντικής Ιταλικής Κουζίνας, αλλά και τον τρόπο παρασκευής πίτσας, φρέσκων ζυμαρικών και τυραμισού


Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες της μαγειρικής που θέλουν να μυηθούν στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας και να γνωρίσουν όλες τις λεπτομέρειες που θα τους βοηθήσουν να φτιάξουν ένα εξαιρετικό ιταλικό πιάτο.

Στους συμμετέχοντες παρέχονται οι πρώτες ύλες και τα απαραίτητα σκεύη για την πρακτική άσκηση στη διάρκεια των μαθημάτων, ώστε να εμπεδώσουν τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους, παρουσία του ιταλού σεφ.

Ενότητες Σεμιναρίου:

• Εισαγωγή στην Ιταλική Κουζίνα
• Γνωριμία με εξειδικευμένα εργαλεία
• Οργάνωση εργασίας
• Συντήρηση τροφίμων (πίτσα, μακαρόνι, τυραμισού)
• Εκμάθηση παρασκευής τροφίμων
• Πρακτική εργασία
• Εξετάσεις

Δικαίωμα συμμετοχής:

Το κόστος του προγράμματος είναι 160€ ανά συμμετοχή (στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών). Ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για επιχειρηματίες, ανέργους και φοιτητές.
Με το πέρας του σεμιναρίου, θα δοθεί στους καταρτιζόμενους βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου από το ΚΕΚ, αλλά και CERTIFICATE από το Italian Pizza Academy.

Χρόνος Διεξαγωγής:18 ώρες. Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 30/01/17 έως 11/02/17 και ώρες από 18:30μ.μ έως 21:00μ.μ

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός.
Αίτηση κάνετε ηλεκτρονικά εδώ: http://www.katartisi.gr/seminars/seminars/285-mistika-italikis-kouzinas

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Εισηγητής

Ο Giorgio Manganiello: Γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986. Είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων και πτυχιούχος στη Διοίκηση και Ανάπτυξη επιχειρήσεων της σχολής Regione Del Veneto. Διατηρεί Σχολή στην οποία πραγματοποιεί επιμορφωτικά σεμινάρια και παράλληλα πραγματοποιεί τηλεοπτικές εκπομπές στον τομέα της εστίασης.

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302730, φαξ: 2810-227189, info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το λανέιτ ήταν κάποτε το ισχυρότερο φάρμακο στον πλανήτη! Αν σήμερα δοξάζουμε τον θεό για ένα πράγμα, είναι που καταργήθηκε αυτό το φάρμακο του...

Life

Η νηστεία αδελφέ είναι εντολή του Θεού – Η πρώτη και η πιο παλιά από όλες Την έδωσε στους πρωτοπλάστους μέσα στον παράδεισο,για να...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το Καρναβάλι, που στον τόπο μας ταυτίζεται με την περίοδο των Αποκριών, είναι μια γιορταστική περίοδος που χαρακτηρίζεται από χαρούμενες τελετές, τραγούδια, χορούς και...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πως περνούσαν τις αποκριες οι παλιοί στην Μεσαρά Τι ήταν τα «μουζωτήρια» Τα μουζωτήρια, ήταν στάχυα κυρίως σιταριού η της ταγής (σίκαλης) , που...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Στην Κρήτη το Πάσχα παλιά δεν σούβλιζαν αρνί, απλά έσφαζαν ένα σφακτό, ρίφι ή αρνί και μ’ αυτό έκαναν διάφορα φαγητά. Πριν την ανάσταση,...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Την δεκαετία του 80-90 οι Αγίοι Δέκα ήταν από τα χωριά που πρωταγωνιστούσαν της μέρες των Αποκριών με το Καρναβάλι που διοργάνωναν Με πρωτοποριακές ιδέες...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ήταν οι Αποκριές, εκείνες που δεν θα ξανάρθουν, και οι Μεσαρίτες δεν θα έχουν εύκολα την ευκαιρία να ζήσουν ξανά τέτοιες καταστάσεις , αλλά...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Οι χοχλιοί μέσα από την λαογραφία της Κρήτης Η ζωή του Κρητικού ήταν και είναι στενά συνδεδεμένη με τους χοχλιούς από την Μινωική εποχή...