Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Στην πρόσληψη 25 μονίμων υπαλλήλων προχωρά ο Δήμος Γόρτυνας

Δημοσιεύτηκε

στις

Με την 273/23-10-2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Γόρτυνας ζητεί την έγκριση 25 προσλήψεων μονίμων υπαλλήλων


Την κάλυψη 25 κενών θέσεων μόνιμου προσωπικού στο Δήμο Γόρτυνας ζητεί ο δήμαρχος Νικόλαος Σχοιναράκης να εγκρίνει το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η εισήγηση του δημάρχου που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, αφορά:

• 1 θέση ΠΕ1 Διοικητικού Οικονομικού
• 1 θέση ΠΕ 4 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
• 1 θέση ΠΕ 5 Μηχανολόγων Μηχανικών
• 1 θέση ΠΕ 5 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
• 1 θέση ΠΕ6 Τοπογράφων Μηχανικών
• 1 θέση ΠΕ 7 Χημικών Μηχανικών
• 1 θέση ΠΕ 7 Περιβαλλοντολόγων
• 1 θέση ΠΕ11 Πληροφορικής
• 1 θέση ΠΕ Διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών
• 1 θέση ΠΕ Αρχαιολόγων
• 4 θέσεις ΔΕ1 Διοικητικών
• 1 θέση ΔΕ 28 Χειριστών μηχανημάτων έργου
• 5 θέσεις ΔΕ29 Οδηγών Αυτοκινήτων
• 4 θέσεις ΥΕ εργατών υδρονομέων
• 1 θέση ΥΕ 16 Εργατών Γενικών Καθηκόντων

Σχολιάζοντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Σχοιναράκης τόνισε:

«Έχουμε υποχρέωση ως δημοτική αρχή, να θωρακίσουμε τον Δήμο Γόρτυνας με προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε οι υπηρεσίες του Δήμου να εκπέσουν στην αδράνεια και την ανυποληψία… Χρειαζόμαστε στελέχη με επαγγελματική κατάρτιση υψηλού επιπέδου για να μπορούμε να προσφέρουμε στους πολίτες τις υπηρεσίες που αξίζουν και δικαιούνται»

ΚΡΗΤΗ

Προεκλογική ομιλία του Νικόλαου Σχοιναράκη στους Αγίους Δέκα

Δημοσιεύτηκε

στις

Η κεντρική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Νικόλαου Σχοιναράκη θα πραγματοποιηθεί στους Αγίους Δέκα


Στο εκλογικό του γραφείο, στους Αγίους Δέκα, θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας Νικόλαος Σχοιναράκης.

«Μετά τις επιτυχημένες εκδηλώσεις εγκαινίων όλων των εκλογικών κέντρων της παράταξης μας “Ανανέωση Τώρα” και την απίστευτη και συγχρόνως συγκινητική προσέλευση πλήθους κόσμου.
Σας προσκαλούμε στην κεντρική ομιλία μας την Παρασκευή 24/05 και ώρα 20:30 (στο εκλογικό μας κέντρο στους Αγίους Δέκα). Κεντρικός ομιλητής ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νικόλαος Σχοιναρακης.
Τέλος θα γίνει και η παρουσίαση του ψηφοδέλτιο μας. Γιατί εμείς για μια ακόμα φορά κάνουμε πράξη το όνομα μας ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!!!!”

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΚΡΗΤΗ

Η «Μεγάλη Γόρτυνα» για την 79η επέτειο της Μάχης της Κρήτης

Δημοσιεύτηκε

στις

Τιμούμε τη μνήμη των ηρωικά μαχόμενων και πεσόντων ενάντια στον επεκτατισμό του Χίτλερ


Οι αγώνες των προγόνων μας αποτελούν πηγή έμπνευσης για κάθε άνθρωπο που παλεύει για τον τόπο του, τις αξίες και τα ιδανικά του.

Ας αντλήσουμε δύναμη από τους ηρωικούς Κρητικούς του ’41 να αντισταθούμε και σήμερα σε κάθε επιβουλή, σε ό,τι μας αλλοτριώνει ως Έθνος και σε οτιδήποτε άλλο μας υποδουλώνει.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα δεν χαρίζεται.

Αγώνα θέλει η ζωή ιδρώτα και θυσίες,
μόνο ετσά κερδίζουνται οι πιο ψηλές αξίες.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Θρήνος στην κηδεία του 16χρονου Φιλίππου

Δημοσιεύτηκε

στις

Ειδικός πραγματογνώμονας θα διερευνήσει την υπόθεση θανάτου του άτυχου Φιλίππου


Ειδικός πραγματογνώμονας (ηλεκτρολόγος) τον οποίο θα ορίσει η Αστυνομία θα διερευνήσει τα αίτια της απίστευτης τραγωδίας με θύμα τον 16χρονο Φίλιππο Βουζουνεράκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να αλλάξει τη λάμπα ενός φωτιστικού στο σπίτι του πατέρα του, όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα.

‘Ένα από τα ερωτήματα που θα διερευνηθούν είναι για ποιο λόγο υπήρξε διαρροή ρεύματος και αν αυτή θα μπορούσε να αποφευχθεί. Ωστόσο, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και σύμφωνα με πληροφορίες από συγγενικά πρόσωπα του άτυχου παιδιού, το σπίτι όπου διέμενε στη Θέρισο ήταν παλιό και ίσως να μην υπήρχαν συστήματα ασφαλείας στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και στον πίνακα του σπιτιού.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Εκατοντάδες άτομα αποχαιρέτησαν χθες τον 16χρονο, η κηδεία του οποίου έγινε στο Θραψανό. Συγκλονισμένοι οι γονείς, τα αδέρφια, οι συγγενείς, οι καθηγητές και οι συμμαθητές του 16χρονου δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το άτυχο παιδί έφυγε τόσο γρήγορα και άδικα από τη ζωή.

Όπως γράψαμε χθες, ο 16χρονος μαθητής της β λυκείου «κεραυνοβολήθηκε» από το ρεύμα, τη στιγμή που προσπαθούσε να αλλάξει τη λάμπα του φωτιστικού στο γραφείο του, στο υπνοδωμάτιό του. Ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός από τον ίδιο του τον πατέρα, στο σπίτι του οποίου έμενε το τελευταίο διάστημα, στην περιοχή της Θερίσου. Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 16χρονος σπούδαζε ηλεκτρολόγος στο ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου.

Ο τραγικός πατέρας ο οποίος βρήκε το γιο του χωρίς τις αισθήσεις του, ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι καθηγητές του συντετριμμένοι μίλησαν για ένα μαθητή πρότυπο, ένα εξαιρετικό παιδί που αγαπούσε αυτό που σπούδαζε.

εφημερίδα Πατρίς
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη