Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Στον «αέρα» η πρόσληψη 223 εργαζομένων στην καθαριότητα

Δημοσιεύτηκε

στις

Συνάντηση Σωκράτη Βαρδάκη με εκπροσώπους εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου


Η ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψης των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου σύμφωνα με το Άρθρο 82 του ν. 4483/17 καθώς και η ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα νέων ειδικοτήτων, αποτέλεσαν τα κυριότερα θέματα της συνάντησης των εκπροσώπων του συλλόγου καθαριότητας εργαζομένων και εργατοτεχνιτών Δήμου Ηρακλείου, με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ανέπτυξαν στον κ. Σωκράτη Βαρδάκη το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της πρόσληψης 223 ατόμων πανελλαδικά, οι οποίοι σύμφωνα με άρθρο 82 του ν. 4483/2017, έχουν ενταχθεί σε προσωρινούς πίνακες του Α.Σ.Ε.Π. και μπορούν να καλύπτουν οργανικές θέσεις σε Ο.Τ.Α Α’ βαθμού. Ωστόσο, σύμφωνα με τους εργαζόμενους έχουν παρουσιαστεί κάποια εμπόδια με αποτέλεσμα να μην έχει ολοκληρωθεί η πρόσληψη των εργαζομένων.

Επίσης οι εργαζόμενοι ζητούν να μην υπάρξει καμία περικοπή στις αποδοχές των εργαζομένων εφόσον υπαχθούν στα Β.Α.Ε. και νέες ειδικότητες.

Από την πλευρά του ο κ. Σωκράτης Βαρδάκης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και θα υπογραφούν από τους αρμόδιους Υπουργούς οι αποφάσεις για τον διορισμό των εργαζομένων που υπάγονται στο άρθρο 82 του ν. 4483/17. Επιπλέον, διαβεβαίωσε τους εργαζομένους στην καθαριότητα, ότι θα υπάρξει διεύρυνση ώστε να υπαχθούν και νέες ειδικότητες στα Β.Α.Ε. με ταυτόχρονη αύξηση των κονδυλίων.

ΘΕΜΑ

Όταν η Αγία Γαλήνη τα βράδια γίνεται ακόμα πιο γαλήνια!

Δημοσιεύτηκε

στις

Κατά το μήνα Σεπτέμβριο, και τα βραδάκια που έχει άπνοια, η Αγία Γαλήνη είναι πραγματικά ένας τόπος γαλήνης και αγαλλίασης!


Ο τουρισμός αντί να ελαττώνεται, αυξάνεται αυτή την Φθινοπωρινή εποχή, και για τους καταστηματάρχες είναι η καλύτερη τους, διότι τότε έρχεται κάθε χρόνο τουρισμός, που αναζητά ηρεμία, χωρίς πολλές φωνές και φασαρίες.

Θέλει να περάσει ευχάριστα τις μέρες του με πολύ καλό φαγητό, με ιδανικές καιρικές συνθήκες, ούτε κρύο ούτε ζέστη, και η Αγία Γαλήνη φημίζεται για το καλό και οικονομικό φαγητό που παρέχει σε όλους, ντόπιους και ξένους.

Μάλιστα χωρίς καμιά ειδική εκμετάλλευση από τον πελάτη.Το βράδυ είναι όλα μαγευτικά, και επίσης μαγευτική είναι και η νύχτα με τα ζωντανά και πολύχρωμα φώτα!

Μέρος ιδανικό για φθινοπωρινό κολύμπι, για καφέ φαγητό, αλλά και βραδινούς περιπάτους!

Κείμενο – φωτογραφίες: Γεώργιος Χουστουλάκης

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

29χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε

στις

Μια τουρίστρια άφησε την τελευταία της πνοή στην θάλασσα


Ολα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν μια 29χρονη εντοπίστηκε από λουόμενους αναίσθητη σε παραλία των Κάτω Γουβών.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να κάνουν τίποτα καθώς ήδη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η σορός της άτυχης τουρίστριας μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΚΡΗΤΗ

Σε ενημερωτική εκδήλωση για το ΕΣΠΑ ο Μιχάλης Κοκολάκης

Δημοσιεύτηκε

στις

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου και οι παρουσιάσεις έγιναν από την προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης, Μαρία Κασωτάκη, τον προϊστάμενο της Μονάδας Α΄, Ιωάννη Μπαλαντινάκη και το στέλεχος της υπηρεσίας, Μαρία Γιατρομανωλάκη


Στην ενημερωτική εκδήλωση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της περιφέρειας Κρήτης, με αντικείμενο την δημιουργία, διαχείριση και επεξεργασία εγγράφων, ιστοσελίδων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μηνυμάτων, προετοιμασία εκδηλώσεων, θέματα προσβασιμότητας κ.ά., σχετικά με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτη 2014 – 2020, παραβρέθηκε ο εκλεγμένος από τους πολίτες δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος και ο αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου του δήμου Ηρακλείου, Γιώργος Σισαμάκης.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη