Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

ΑΠΟΨΕΙΣ-ΓΝΩΜΕΣ

Το άλμα του καταδρομέα αλεξιπτωτιστή Ε. Μπούχλη, που τραγουδούσε το εμβατήριο “Μακεδονία”

Βασίλης Ψυχαράκης ε.α. Αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων


Πράξη για την οποία ,μόνο αισθήματα υπερηφάνειας ,σιγουριάς και ασφάλειας θα μπορούσα να νοιώθω.

Πράξη που μας δείχνει ότι υπάρχει και μία διαφορετική κατηγορία Ελλήνων και μάλιστα νέων, με σκοπούς και ιδανικά ,απείρως εξοχότερα, από αυτά που δυστυχώς κυριαρχούν στις μέρες μας, όπως αυτά της παθητικής παρακολούθησης και αδιαφορίας ,αλλά και της εύκολης – ανέξοδης κριτικής.

Μίας κριτικής και απαράδεκτης αντιμετώπισης κατά συνανθρώπων μας (όπως του συγκεκριμένου), και μάλιστα από ανθρώπους που εκτός του ότι δεν διαθέτουν τα σχετικά προσόντα (στρατιωτικοί και μη) ,από την άλλη είναι οι ειδικοί αναλυτές ,οι συμβουλάτορες ,οι δικαστές ….. .Θράσος; Ίσως.Ανοησία ; Ίσως.

Για την κριτική και την αντιμετώπιση της εν λόγω ξεχωριστής και παραδείγματος προς μίμηση πράξης ,αλλά και τα μαθήματα Δημοκρατίας που θέλησαν να παραδώσουν κάποιοι «σκεπτόμενοι» και «προοδευτικοί» αυτής της χώρας ,εκμεταλλευόμενοι την περίσταση (ως συνήθως), θα ήθελα απευθυνόμενος σε αυτούς τους ελεεινούς, μπουρδολόγους και άθλιους, να τους πω ότι αρκετοί από εμάς (τους αντιπαραγωγικούς, φασίστες …) είτε ως επικεφαλής τμημάτων είτε με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα (εκπαιδευόμενοι) – το δηλώνω ευθέως ,χωρίς υπεκφυγές – αναφωνήσαμε αρκετές φορές τέτοιου είδους συνθήματα και εμβατήρια ,γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΗΘΙΚΟ που απαιτείται προκειμένου να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα (σκληρή και αμείλικτη), να υπερασπιστείς τα ιερά και τα όσια του γένους –στα οποία εσείς βέβαια δεν πιστεύετε – αλλά και για να μην απειληθεί η Δημοκρατία (εκτός εισαγωγικών) για την οποία «ανησυχείτε» ,δεν το πετυχαίνεις με ευχές ,συμβουλές και καλή θέληση, αλλά με πολύ ιδρώτα και ειδική δουλειά.

Καταδρομέα ,Αλεξιπτωτιστή Μπούχλη Εμμανουήλ,να είσαι γερός , εσύ και όλοι οι αλεξιπτωτιστές για να νοιώθουμε υπερήφανοι και ασφαλείς στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε ,αλλά και για να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά και με αξιοπρέπεια, όταν αυτό απαιτηθεί, γιατί ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Όσοι γνωρίζουν το ομολογούν και όσοι σιωπούν το ξέρουν.

Επίσης ,θα ήθελα να σε συγχαρώ ,διότι ,με μία πράξη έστειλες πολλαπλά και ηχηρά μηνύματα ,όπως :

-Κάποιοι φυλάττουν Θερμοπύλες
-Έχουν γνώση οι φύλακες
-Η λέξη τιμή δεν περιορίζεται μόνο σε οικονομικά μεγέθη και ότι είσαι θωρακισμένος με σιδηρούν αγωνιστικό φρόνημα (το κυρίως ζητούμενο της εποχής).

ΛΟΚ!!!!!!!!!

 

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά

Themata

Κατά τη διάρκεια άσκησης, ο αλεξιπτωτιστής βγήκε εκτός της ζώνης ρίψης Τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς ο αλεξιπτωτιστής που παρασύρθηκε από δυνατούς ανέμους κατά τη διάρκεια νυχτερινής ρίψης στα Μέγαρα...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Δεν έγινε ποτέ ξανά στην Ευρώπη ένας άοπλος ή άθλια εξοπλισμένος λαός, να πολεμήσει άρτια εξοπλισμένους και εκπαιδευμένους στρατιώτες Στη μάχη της Κρήτης ο...

Creta

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook