Σοκ και παγωμάρα σκέπασαν το βράδυ του Σαββάτου τη μικρή τοπική κοινωνία της Μάρθας, στον Δήμο Βιάννου. Σε ένα χωριό όπου όλοι γνωρίζονται με το μικρό τους όνομα, ένα οικογενειακό δράμα εξελίχθηκε σε αιματηρή τραγωδία.
Ένας άνδρας 67 ετών έπεσε νεκρός, χτυπημένος με μαχαίρι από τον ίδιο του τον αδελφό! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα δέχθηκε δύο μαχαιριές – μία στην κοιλιακή χώρα και μία στο λαιμό. Τα τραύματα αποδείχθηκαν μοιραία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια έντονου καβγά ανάμεσα στα δύο αδέλφια, με τη λογομαχία να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και να καταλήγει στο αδιανόητο.
Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα σε λίγα λεπτά, ωστόσο οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στο φονικό διερευνώνται. Ο φερόμενος ως δράστης, 63 ετών, συνελήφθη άμεσα από τις αστυνομικές αρχές και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Η Μάρθα παραμένει σε κατάσταση σοκ.
Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

































