Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Τρία ισχυρά στελέχη στο πλευρό του Νικόλαος Σχοιναράκη

Δημοσιεύτηκε

στις

Συνεχίζουν με όραμα και δύναμη, ενωμένοι και ανανεωμένοι, με στελέχη, με αξίες-ικανότητες, με θέληση για δημιουργία και προσφορά


Ο δήμαρχος Γόρτυνας “Νικόλαος Σχοιναρακης” κοινοποιεί 3 νέα ισχυρά στελέχη που ενώνουν τις δυνάμεις τους σφραγίζοντας τη Νίκη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογες!!!

Ελευθερία Μπαγκέρη Χανιωτακη παντρεμένη με τον Θανάση Μπαγκέρη (Άγιος Θώμας )

 

Γεώργιος Καζινάκης παντρεμένος με την Σταυρουλάκη Ειρήνη (Αγία Βαρβάρα)

 

Αντώνης Περιστέρης (Πρινιάς)

 

Παλαιά και νέα στελέχη ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δώσουν έναν “Εντιμο Αγώνα”  και να απαντήσουν με τη συμμετοχή τους και την δυναμική τους στην παραπληροφόρηση, στα ανορθόδοξα μέσα που χρησιμοποιούν άλλοι συνδιασμοι, στα μικροπολιτικά συμφέροντα και στον αθέμιτο ανταγωνισμό μιας και δεν έχουν άλλο όπλο να ανατρέψουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Αποφασίσαμε να στηρίξουμε προσωπικά τον Δήμαρχο Γόρτυνας Νικόλαος Σχοιναρακη γιατί παρά τις δυσκολίες αγωνίστηκε με εντιμότητα πολιτική διαφάνεια και αποτελεσματικότητα αντιμετώπιζοντας πρόσωπα και καταστάσεις που εμπόδιζαν την ανάπτυξη του Δήμου μας εξυπηρετώντας μικροπολιτικά συμφεροντα.

Ο Δήμαρχος Ν Σχοιναράκης ακούει, συζητά ,συνθέτει και ανέκαθεν δρα αποτελεσματικά ακόμα και στα δύσκολα.

Γι’ αυτόν θα παλέψουμε ενωμένοι όλοι μαζί παλαιά και νέα στελέχη με ένα και μοναδικό σκοπό το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών.

Θεωρούμε πως η εποχή απαιτεί την εμπειρία την αποτελεσματικότητα και μαχητικότητα του Νικολάου Σχοιναράκη.

Αλλά κυρίως απαιτεί το ήθος και τον έντιμο πολιτικό αγώνα.

Γιατί αυτό είναι το μοναδικό μέσο που δίνει το εισιτήριο εισόδου στην αυτοδιοίκηση.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ..ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..

ΘΕΜΑ

Ρέθυμνο: Έπαθε εγκεφαλικό στην κάλπη

Δημοσιεύτηκε

στις

37χρονος άντρας στο Ρέθυμνο, έπαθε εγκεφαλικό την στιγμή που ψήφιζε


Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 37χρονος άνδρας σε εκλογικό τμήμα Πλευριανών Μυλοποτάμου, τη στιγμή που παραλάμβανε τα ψηφοδέλτια για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη στην εντατική.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Επανεκλογή δημάρχων σε Αμάρι, Άγ. Βασίλειο και Μυλοπόταμο στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών φαίνεται πως κλειδώνει το αποτέλεσμα στους Δήμος Αμαρίου, Αγίου Βασιλείου και Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο


Μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος στον Άγιο Βασίλειο, Γιάννης Ταταράκης, δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη μέχρι τώρα εξέλιξη, μιας και όπως όλα δείχνουν το τελικό αποτέλεσμα από την καταμέτρηση των ψήφων θα ξεπεράσει σε ποσοστό το 92% για το συνδυασμό μας. Πέφτει ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη μου και στους συνεργάτες μου και από 1η Σεπτεμβρίου να είναι σίγουροι όλοι οι συνδημότες μας πως θα διοικηθεί εκ νέου ο Δήμος με βαθιά ευθύνη, βαθιά εκτίμηση και σεβασμό στην τιμή που μου απέδωσαν οι ψηφοφόροι μας». Ο κ Ταταράκης ευχαρίστησε επίσης και τα τέσσερα κόμματα τα οποία τον υποστήριξαν ΣΥΡΙΖΑ Νέα Δημοκρατία, ΚΙΝΑΛ, Ανεξάρτητους Έλληνες. Μίλησε δε και για τον ανθυποψήφιό του Θανάση Χαριτάκη που πραγματικά όπως είπε: «έδωσε ένα πολύ έντιμο αγώνα και να γνωρίζει πως από σήμερα όλες οι σωστές προτάσεις του θα γίνονται αποδεκτές από το δημοτικό συμβούλιο».

Στο Δήμο Μυλοποτάμου με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Κόκκινος συγκεντρώσει ποσοστό πάνω από 69%. 

Στο Δήμο Αμαρίου ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Παντελής Μουρτζανός, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, με καταμετρημένα τα 18 από τα 26 εκλογικά τμήματα συγκεντρώνει το 64% των ψήφων.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Δήμος Γόρτυνας: Προβάδισμα 47,87% για τον Μιχάλη Κοκολάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

Με καταμετρημένα το 53,85%, η «Μεγάλη Γόρτυνα έχει μεγάλο προβάδισμα


Διευρύνεται το προβάδισμα του Μιχάλη Κοκολάκη για τον δήμο Γόρτυνας.

Στο 53,85% της ενσωμάτωσης:

  • Μιχάλης Κοκολάκης 47,87%,
  • Νικόλαος Σχοιναράκης 25,4%
  • Σταύρος Ξυλούρης 12,59%
  • Μιχάλης Δαριβιανάκης 11,6%
  • Μιχάλης Μανιαδάκης 2,53%.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη