Υποβολή δηλώσεων Ζημίας από ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ-ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ της 25/1/2018
Aπό το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι που έχουν υποστεί ζημιά στα κτήματά τους από ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ-ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ της 25/1/2018 είτε στο φυτικό κεφάλαιο είτε στο πάγιο κεφάλαιο μπορούν να υποβάλλουν στους αρμόδιους ανταποκριτές ΕΛΓΑ του Δήμου μας Δήλωση Ζημιάς από σήμερα μέχρι 9-2-2918.
Επίσης όλοι οι δημότες που έχουν υποστεί ζημιές από τους θυελλώδεις ανέμους, είτε στο φυτικό είτε στο πάγιο κεφάλαιο, στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ιεράπετρας μπορούν να υποβάλλουν στους αρμόδιους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ Δήλωση Ζημίας από σήμερα μέχρι και τις 09.02.2018.
Ειδικότερα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται:
Α) Στο ΚΕΠ στην οδό Γιαννακού 20 για τις ζημιές που αφορούν: τη Δημοτική Κοινότητα Ιεράπετρας και τις Τοπικές Κοινότητες Δήμου Ιεράπετρας αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Δασκαλάκη Μαρία, Ζαχαριαδάκης Γεώργιος, τηλ. Επικοινωνίας 2842340516.
Β) Στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού για τις ζημιές που αφορούν τη Δημοτική Κοινότητα Μακρύ Γιαλού και τις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Στεφάνου, Σταυροχωρίου, Ορεινού και Σχινοκαψάλων αρμόδια υπάλληλος Σωφρονά Αικατερίνη τηλ. Επικοινωνίας 2843340914.
Γ) Στην Τοπική Κοινότητα Μαλλών για τις ζημιές που αφορούν: την Τοπική Κοινότητα Μαλών, Μεταξοχωρίου-Χριστού στο Τοπικό Κατάστημα αρμόδια κ. Ράντου Χρύσα τηλ. Επικοινωνίας 2842091229-230.
Μαζί με τη δήλωση πρέπει να υποβληθούν:
Ταυτότητα
Α.Φ.Μ.
Βιβλιάριο τραπέζης (ΙΒΑΝ)
Για την υποβολή της δήλωση οι παραγωγοί απαιτείται να έχουν μαζί τους δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, το ΑΦΜ, IBAN λογαριασμού τραπέζης.
Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook
