Συνεχίστηκε για 3η μέρα το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορού με τη λύρα του Λευτέρη Γεωργιλαδάκη, τις σχολές χορού Γεωργιλαδάκη καθώς και τα καλεσμένα συγκροτήματα στις Γκαγκάλες


Με επιτυχία συνεχίστηκε για 3η μέρα το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορού που διοργάνωσε οι σχολές Γεωργιλαδάκη με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γκαγκαλών και την Ενορία Γκαγκαλών μαζί με τη λύρα του Λευτέρη Γεωργιλαδάκη.

Η 3η μέρα του Φεστιβάλ ξεκίνησε με τον Λευτέρη Γεωργιλαδάκη και την λέσχη Ποντίων Καβάλας, με το Πολιτιστικό Σύλλογο Ακτίου-Βόνιτσας «Η Θεοτόκος» και το παραδοσιακό εργαστήρι Γ. Κουγιουμτζής, να κάνουν την παραδοσιακή καντάδα στα στενά του χωριού και τους κάτοικους των Γκαγκαλών να υποδέχονται τους καλεσμένους με ρακί και κάθε λογής εδέσματα.

Το φεστιβάλ συνεχίστηκε στην αυλή του δημοτικού σχολείου Γκαγκαλών και την λέσχη Ποντίων Καβάλας, με το Πολιτιστικό Σύλλογο Ακτίου-Βόνιτσας «Η Θεοτόκος» και το παραδοσιακό εργαστήρι Γ. Κουγιουμτζής να παρουσιάζουν χορούς από όλοι την Ελλάδα.

Ο καταπληκτικός χορός που συγκίνησε και ξεσήκωσε τον κόσμο ήταν ο αντικριστός Πεντοζάλι με Πόντιους και Κρητικούς να μας χαρίζουν εικόνες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα στην καρδιά μας, για να μας θυμίζει πως Πόντος και Κρήτη είμαστε αδέρφια.