Connect with us

Sports

Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και Πεζοπορίας “Γιώργος Ζωάκης”

Δημοσιεύτηκε

στις

Απόδοση φόρου τιμής στο έργο και την προσφορά του Γιώργου Ζωάκη (παλαιού προέδρου Πολιτιστικού Συλλόγου που απεβίωσε στα 28 του χρόνια)


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και Πεζοπορίας “Γιώργος Ζωάκης”, που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικός Σύλλογος Κουνάβων.

Σκοπός του αγώνα είναι καθιέρωση του αθλητικού αυτού γεγονότος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουνάβων για να τονωθεί από τους κατοίκους όλων των ηλικιών του χωριού μας η θέληση για άθληση όπως και να ενισχυθεί το πνεύμα του εθελοντισμού.

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Κουνάβων

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουνάβων υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχανών –Αστερουσίων και με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει την Κυριακή 27 Μαϊου 2018 τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου και πεζοπορίας με την επωνυμία <<Γιώργος Ζωάκης>> στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κουνάβων-Κωμών.

ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Α. Απόδοση φόρου τιμής στο έργο και την προσφορά του Γιώργου Ζωάκη στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουνάβων.
Β. Η διοργάνωση και καθιέρωση του αθλητικού αυτού γεγονότος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουνάβων για να τονωθεί από τους κατοίκους όλων των ηλικιών του χωριού μας η θέληση για άθληση.
Γ. Να ενισχυθεί το πνεύμα του εθελοντισμού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

• Σημείο προσέλευσης: Κ.Η.Φ.Η. (Κάτω από το νηπιαγωγείο)
• Ώρα προσέλευσης: 09:30π.μ.για κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής , παραλαβή μπλούζας, καπελάκι και αριθμού συμμετοχής.
• Ώρα εκκίνησης: 10:00 Πεζοπορία
10:30 1500 μέτρα Γυναικών
10:40 3000 μέτρα Ανδρών
11:05 Νήπια 50 μέτρα
11:10 Α΄ Δημοτικού 100 μέτρα
11:15 Β΄ Δημοτικού 100 μέτρα
11:20 Γ’ Δημοτικού 100 μέτρα
11:25 Δ’ Δημοτικού 300 μέτρα
11:35 Ε’ Δημοτικού 300 μέτρα
11:45 ΣΤ’ Δημοτικού 300 μέτρα

12:00 Τελετή Βράβευσης

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

• 1η : έναρξη από Νηπιαγωγείο με τερματισμό στο Κ.Η.Φ.Η. (Απόσταση 50 μέτρα)
• 2η : έναρξη από Νηπιαγωγείο με τερματισμό στο Κ.Η.Φ.Η. (Απόσταση 100μέτρα)
• 3η : έναρξη από Κ.Η.Φ.Η. νότια προς Νηπιαγωγείο –δεξιά Ηλιάδος –δεξιά Οδύσσειας και επιστροφή στο Κ.Η.Φ.Η. (Απόσταση 300μέτρα)
• 4η : έναρξη από Κ.Η.Φ.Η. μέσω καφενείων-δυτική πλευρά Παναγίας-πλατείας-έναντι Παναγίας-Κωμιανή στράτα-αναστροφή στην είσοδο των Κωμών-Παναγίας-καφενείων με τερματισμό το Κ.Η.Φ.Η. (Απόσταση 1500μέτρα)
• 5η : έναρξη από Κ.Η.Φ.Η. μέσω καφενείων-δυτική πλευρά Παναγίας-πλατείας-έναντι Παναγίας-Κωμιανή στράτα-Κώμες-ΡακοποιείοΓαράκη-αγροτική τοποθεσία ¨ΣΤΑΥΡΟΣ¨ με κατεύθυνση στην πλατεία Ηρώων και τερματισμό στο Κ.Η.Φ.Η.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Α. Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν λαμβάνουν μέρος με υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων τους.
Β. Για τις διαδρομές των 50 – 100 – 300 μέτρων θα βραβευθούν όλα τα παιδιά και θα τους δοθεί αναμνηστικό συμμετοχής.
Γ. Οι συμμετέχοντες στην διαδρομή 1500 και 3000 μέτρων λαμβάνουν μέρος με αίτηση τους, σε αυτές τις διαδρομές θα υπάρχει χρονομέτρηση από κριτές και κατάταξη σε 3 κατηγορίες :
• 1500 μέτρα Γυναικών :
1. Γυμνάσιο
2. Λύκειο
3. Ανεξάρτητες
• 3000 μέτρα Ανδρών :
1. Γυμνάσιο
2. Λύκειο
3. Ανεξάρτητοι
Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας.
Δ. Στην πεζοπορία δικαίωμα συμμετοχής μπορούν να έχουν όλοι, ακόμα και όσοι συμμετείχαν στους αγώνες δρόμου. Τα παιδιά θα συνοδεύονται από τους γονείς/κηδεμόνες, οι οποίοι θα το αναγράφουν συμπληρωματικά στην υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής των παιδιών.
Ε. Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με δική τους ευθύνη.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ–ΠΑΡΟΧΗ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλοι οι αγώνες δρόμου θα εποπτεύονται:
Α) Από τρείς(3) Ιατρούς(Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό και Παιδίατρο.)
Β) Νοσηλευτές
Γ) Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού.
Δ) Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου για τον αποκλεισμό δρόμων για την ασφάλεια των αγώνων.
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Στον τερματισμό όλων των αγώνων θα υπάρχουν νερά-χυμοί-φρούτα για όλους.
Στην διαδρομή των 1500 & 3000 μέτρων θα υπάρχει ενδιάμεσος σταθμός νερού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΕΤΡΑΚΗΣ Μαρίνος

ΡΕΜΟΥΝΤΑΚΗ Αικατερίνη

Κατηγορίες:

Πεζοπορία

  1. 1500 μέτρα Γυναικών
  2. 3000 μέτρα Ανδρών Νήπια 50 μέτρα
  3. Α΄ Δημοτικού 100 μέτρα
  4. Β΄ Δημοτικού 100 μέτρα
  5. Γ’ Δημοτικού 100 μέτρα
  6. Δ’ Δημοτικού 300 μέτρα
  7. Ε’ Δημοτικού 300 μέτρα
  8. ΣΤ’ Δημοτικού 300 μέτρα
Σχολιασε

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Sports

Με αφορμή των επεισοδίων στον αγώνα Γόρτυς – ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε

στις

Με αφορμή των τραγικών γεγονότων του αγώνα της Γόρτυς με τον Π.Α.Ο.Κρουσώνα


Η ανακοίνωση:

Με αφορμή τα όσα ακούμε και διαβάζουμε αυτές τις μέρες σχετικά με τα γεγονότα του αγώνα της ομάδας μας με τον Π.Α.Ο.Κρουσώνα, καθώς και για το όψιμο ενδιαφέρον κάποιων για το τοπικό ποδόσφαιρο, το Δ.Σ. του Α.Σ. Γόρτυς δηλώνει τα εξής:

1. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφής βίας στους αθλητικούς χώρους απ’ όπου κι αν προέρχεται, χωρίς αστερίσκους και αλλά.  
2. Το ποδόσφαιρο παίζεται εντός των αγωνιστικών χώρων αρκεί κάποιοι “υγιείς φίλαθλοι” να μην έχουν αντίθετη άποψη. Όσοι δε, στο βωμό συμφερόντων, προσπαθούν να δικαιολογήσουν ή να ωραιοποιήσουν τις πράξεις αυτών των “υγιών φιλάθλων” προσφέρουν πολύ κακή υπηρεσία και στους ίδιους και στο ποδόσφαιρο.
3. Η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των αθλητών της ομάδας μας, αλλά και των αθλητών οποιασδήποτε άλλης ομάδας, είναι υπέρτατο αγαθό και αν για κάποιους δεν είναι και τίποτα σημαντικό, για μας μπαίνει πάνω απ’ οποιαδήποτε σκοπιμότητα, πάνω απ’ όλους και όλα. Απλές αρχές ανθρωπισμού για όσους τις ξεχνούν.
4. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλα τα θεσμικά όργανα της ΕΠΣΗ και θέλουμε να πιστεύουμε, ότι ανεπηρέαστα θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν τους νόμους και τους κανονισμούς που διέπουν το ποδόσφαιρό μας.
5. Οποιαδήποτε έμμεση ή άμεση προσπάθεια επηρεασμού αποφάσεων, απ όπου κι αν προέρχεται, είναι ανήθικη και ανεπίτρεπτη και συνιστά ευθεία παρέμβαση στο έργο των αρμόδιων ποδοσφαιρικών οργάνων. 
6.Όσοι έχουν αποδεικτικά στοιχεία για εξωαγωνιστικές παρεμβάσεις, ανήθικες πρακτικές και υπόγειες διαδρομές, είναι υποχρεωμένοι να τα προσκομίσουν άμεσα στην δικαιοσύνη, αλλιώς δημιουργούν εντυπώσεις και εξυπηρετούν δικούς τους πονηρούς σκοπούς.
7. Τέλος όσα έχει να πει το Α.Σ. Γόρτυς για το ματς με τον Π.Α.Ο.Κ., θα το καταθέσει επίσημα όποτε χρειαστεί στα αρμόδια όργανα.

Συνιστούμε δε σε οποιονδήποτε αθλητικό ή μη παράγοντα,  πριν τοποθετηθεί δημοσίως να ανατρέξει στα ίδια όργανα και στα επίσημα έγγραφα του αγώνα για να ενημερωθεί για το τι πραγματικά έγινε στο κυριακάτικο ματς.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Sports

Ίαν Βουγιούκας: «Η ξεχωριστή μου ιστορία με τον Θανάση»

Δημοσιεύτηκε

στις

O Έλληνας σέντερ, μαζί με τον Νικ Καλάθη είναι οι μοναδικοί παίκτες από το τωρινό ρόστερ που πρόλαβαν και έζησαν τους Παύλο και Θανάση


Τη δική του ξεχωριστή και άγνωστη στους περισσότερους ιστορία με πρωταγωνιστή τον Θανάση Γιαννακόπουλο, που έφυγε την Τρίτη (19/3) από τη ζωή, εξιστόρησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο Ίαν Βουγιούκας, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ. 

O Έλληνας σέντερ, ο οποίος μαζί με τον Νικ Καλάθη αποτελούν τους μοναδικούς παίκτες από το τωρινό ρόστερ που πρόλαβαν και έζησαν τους Παύλο και Θανάση στη διοίκηση της ΚΑΕ, πριν παραδώσουν τα ηνία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ανέτρεξε πίσω στο μακρινό 2009, όταν φορούσε τη φανέλα του Πανελληνίου αποκαλύπτοντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τη συζήτηση που είχε ο «τυφώνας» με τον πατέρα του. 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Sports

Έμεινε ζωντανός για την διεκδίκηση μιας θέσης στην οκτάδα

Δημοσιεύτηκε

στις

Έχασε ευκαιρία για μια νίκη με μεγάλο σκορ


Ο Παναθηναϊκός έμεινε «ζωντανός» στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα της Ευρωλίγκας, επικρατώντας της Μπασκόνια με 72-70 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, σε ένα ΟΑΚΑ που ήταν φορτισμένο συγκινησιακά από την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Η ομάδα του Ρι Πιτίνο «αυτοκτόνησε», πάντως, καθώς αν και προηγήθηκε με διαφορά 21 πόντων στο ημίχρονο (είχε φτάσει και στο +23), δέχθηκε επιμέρους σκορ 28-2 (!) στη συνέχεια και κινδύνεψε ακόμη και να χάσει το παιχνίδι, καθώς οι Ισπανοί προσπέρασαν.

Οι «πράσινοι» δεν κατόρθωσαν να καλύψουν τη διαφορά των 9 πόντων από την ήττα στη Βιτόρια, που σημαίνει πως υστερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Βάσκους.

Τα δεκάλεπτα: 26-10, 48-27, 56-48, 72-70.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη