Εύκολη και γρήγορη!
Για το φύλλο:
4 κούπες αλεύρι
3 κουταλιές λάδι
αλάτι
Για τη γέμιση:
750 γραμμάρια φέτα
3 αβγά
1/2 κουτί φυτίνη
1 κούπα σπορέλαιο
Προαιρετικά: Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στρώνουμε το φύλλο στο αντικολλητικό ταψί, αλείφοντάς το με φυτίνη και σπορέλαιο.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε το μείγμα με αλάτι και πιπέρι και το σκεπάζουμε με το φύλλο.
Εάν θέλουμε, βάζουμε και σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180ο για περίπου μία ώρα.