Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου για την εκδρομή του 2ου Λυκείου και τα χρήματα που κατηγορήθηκε ότι “έφαγε”

Δημοσιεύτηκε

στις

Σε άλλο τουριστικό γραφείο, μέσω του οποίου θα έκλεινε την εκδρομή του 2ου Λυκείου Ηρακλείου στην Κωνσταντινούπολη, ρίχνει την ευθύνη ο ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου της Αλικαρνασσού “Melini Travel”, Χρ. Αλεξόπουλος.


Με ανάρτηση στο facebook υποστηρίζει ότι το “Travel City”. που έχει έδρα στην Αθήνα, είχε πληρωθεί για να κανονίσει την εκδρομή, αλλά ο ίδιος την τελευταία στιγμή πληροφορήθηκε ότι τα χρήματα δεν πληρώθηκαν. Μάλιστα προσθέτει ότι το συγκεκριμένο γραφείο”έριξε κανόνι” και άφησε στο εξωτερικό άλλα σχολεία που πήγαν εκδρομή.

Όπως είναι γνωστό, η εκδρομή ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή  και οι μαθητές διαμαρτυρήθηκαν με συγκέντρωση έξω από το γραφείο.

Η θέση του ιδιοκτήτη του γραφείου έχει ως εξής:

“Σχετικά με το σημαντικό πρόβλημα που προέκυψε από την ματαίωση της εκδρομής του 2ου Λυκείου Ηρακλείου στην Κων/πολή,δηλώνω τα παρακάτω:
Την φετεινή χρονιά ανέλαβα και διεκπεραίωσα με απόλυτη επιτυχία περισσότερες από 60 σχολικές εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα και μάλιστα στο γραφείο μου υπάρχουν συγχαρητήριες-ευχαριστήριες επιστολές από Σχολεία-γυμνάσια-λύκεια!
Σε δύο εκδρομές Γυμνασίου-Λυκείου Αλικαρνασσού (20-24/04 & 24-28/04) που ανέλαβα με προορισμό την Ρώμη, συνεργάστηκα με το εξειδικευμένο γραφείο της Αθήνας TRAVEL CITY οδός Πανεπιστημίου 39 στο οποίο και κατέβαλα σε μετρητά 17500€


Κατα την αναχώρηση (εμείς εκδόσαμε τα εισιτήρια) του ενός σχολείου με την ταυτόχρονη άφιξη του άλλου που διέμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο CARDINAL ST PETER διαπίστωσα οτί το παραπάνω Γραφείο TRAVEL CITY όχι μόνο δε είχε ξοφλήσει για τα 2 σχολεία το ξενοδοχείο αλλά δε είχε πληρώσει ούτε τα πούλμαν ούτε και τον Συνοδό!
Επικοινωνώ με το γραφείο της Αθήνας και διαπιστώνω ότι έκλεισε <κοινώς έριξε κανόνι> μάλιστα έμαθα άφησε στο εξωτερικό και άλλα σχολεία όπως το λύκειο της Άρτας στην Ελβετία, του Άργους, της Λάρισσας, την Ευαγγελική σχολή κ.α. Πάνω στον πανικό μου κ προκειμένου να μην μείνουν τα παιδιά των σχολείων της Αλι/σου στο εξωτερικό ουσιαστικά στους δρόμους πλήρωσα και μάλιστα αδρά εκ νέου τους πάντες στην Ρώμη με την ελπίδα οτί θα μπορούσα να συμπληρώσω τα χρήματα για την εκδρομή του 2ου λυκείου που θα αναχωρούσε στις 02/05 για την Κων/λη.


Δυστυχώς μέχρι και την τελευταία στιγμή περίμενα από φίλους κάποια χρηματική διευκόλυνση η οποία όμως δεν έγινε και τελικά είχα δύο επιλογές Ή να φύγει το σχολείο για την Κων/πολη χωρίς να είναι εξασφαλισμένη η διαμονή στην Τουρκία ή να μην ξεκινήσει καθόλου. Σαφέστα προτίμησα την δεύτερη επιλογή με οποιαδήποτε τίμημα!
Όσον αφορά την περιβόητη εξαφάνιση μου, ντρέπομαι ειλικρινά για λογαριασμό όλων αυτών που τα διέδιδαν διότι στα 19 χρόνια λειτουργίας του γραφείου μου δεν ανοίξαμε ποτέ ούτε Σάββατο απόγευμα αλλά ούτε βεβαίως Και Κυριακή. Για τους διάφορους χαρακτηρισμούς που μου αποδόθηκαν για το ποσό των 20800€ τους διαβεβαιώνω ότι ούτε για 100000€ δε θα έθετα σε κίνδυνο την προσωπική μου υπόληψη αλλά και πολύ περισσότερο της οικογένειάς μου.


Επίσης εξέφρασα προσωπικά και σε κατ’ιδίαν συζήτηση που είχα τόσο με μαθητές όσο και με γονείς του 2ου λυκείου την βαθιά μου λύπη και οδύνη που εμμεσως πλήν σαφώς στάθηκα η αφορμή ματαίωσης της εκδρομής τους και τους υποσχέθηκα οτι αποκλειστικός μου στόχος είναι η πιο γρήγορη επιστροφή των χρημάτων τους.
Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες-πελάτες-φίλους που με στηρίξανε στα περίπου 20 χρόνια λειτουργίας του γραφείου μου”.

 

candianews.gr

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Σχολιασε

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *