Connect with us

Super Deals

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην 83η ΔΕΘ

Δημοσιεύτηκε

στις

δική του παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) είχε για άλλη μια χρονιά το Επιμελητήριο Ηρακλείου


Το Επιμελητήριο Ηρακλείου φιλοξένησε στο περίπτερό του επιχειρήσεις του Ηρακλείου που ανταποκρίθηκαν εγκαίρως στην ανοικτή πρόσκληση για μερική επιχορήγηση της συμμέτοχής τους.

Πρόκειται για τις επιχειρήσεις:  

1. ΑΕΡΑΚΗΣ – ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ
2. ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΓΙΑΝΑΚΟΥΔΑΚΗ

3. MAGGIRI -ΖΥΜΑΡΙΚΑ

4. METROGRAPHICS – ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου φιλοξενήθηκαν επίσης τα Συνεργατικά Δίκτυα  «Κρητικά χέρια» και «Δίκτυο κρητικού ελαιόλαδου» καθώς και το Πρόγραμμα Medfest, ενώ στη διάθεση των επισκεπτών υπήρχαν δείγματα ελαιόλαδου και φυλλάδια από τις επιχειρήσεις:

•Gold Grelia

•Cretan Mill  by Almpantakis

Ευριπίδης ΑΕ

•Ένωση Ηρακλείου

Στη διάρκεια των δύο πρώτων ημερών της Έκθεσης, τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, συμμετείχαν σε συναντήσεις με εκπροσώπους άλλων Επιμελητηρίων της χώρας με επίκεντρο την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν οι φορείς αυτοί προς τα μέλη τους.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι μεγάλες επιχειρήσεις τροφίμων από την Ελλάδα και το εξωτερικό επέδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για τα κρητικά προϊόντα ζητώντας πληροφορίες και τρόπους συνεργασίας.

«Η συμμετοχή σε σημαντικές εκθέσεις, όπως η ΔΕΘ, δίνει πάντα ευκαιρίες σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να γνωρίσουν που κινείται ο ανταγωνισμός, να προσδιορίσουν τη θέση τους στην αγορά και να διερευνήσουν νέες προοπτικές συνεργασίας» τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης και προέτρεψε τις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου ν΄ αξιοποιούν τέτοιες δυνατότητες που ενισχύουν την εξωστρέφειά τους.

Super Deals

Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους επιχειρήσεων εστίασης

Δημοσιεύτηκε

στις

Έως 19 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων


Το Σωματείο Επιχειρηματιών Εστίασης Ν. Χανίων, σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ πρόκειται, μετά το τέλος της σεζόν, να υλοποιήσει όπως ανακοίνωσε επιδοτούμενα σεμινάρια ΛΑΕΚ για τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων εστίασης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «τα προγράμματα κατάρτισης θα έχουν διάρκεια 40 ωρών το κάθε ένα και προβλέπεται για τον κάθε εκπαιδευόμενο εκπαιδευτικό επίδομα 5€ ανά ώρα κατάρτισης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το Σωματείο ώστε να υποβάλλουν τις αιτήσεις έως 19 Ιουνίου στο email του Σωματείου estiasichania@yahoo.gr και στο τηλέφωνο 28210 43028»

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Super Deals

Έκθεση Γαστρονομίας – Τουρισμού CRECKA PANORAMA

Δημοσιεύτηκε

στις

Δήλωση συμμετοχής έως Παρασκευή 21 Ιουνίου


Ανοικτό κάλεσμα στις επιχειρήσεις-μέλη του, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο των τροφίμων/ποτών και στον τουρισμό  και ενδιαφέρονται για την αγορά της Πολωνίας, απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου, προκειμένου να συμμετάσχουν στην έκθεση 5th Grecka Panorama, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία 7-8 Δεκεμβρίου 2019 και το Επιμελητήριο Ηρακλείου – μέλος του Enterprise Europe Network – πρόκειται να επιχορηγήσει την ενοικίαση περιπτέρου των επιχειρήσεων, που πληρούν τις προϋποθέσεις, αλλά και να φιλοξενήσει στο δικό του περίπτερο τις επαγγελματικές τους συναντήσεις. 

Όσες επιχειρήσεις συμμετάσχουν στην έκθεση θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς λιανική πώληση στον ίδιο χώρο και να διανείμουν εκπτωτικά κουπόνια και άλλο προωθητικό υλικό στους επισκέπτες. 

Η 6η Δεκεμβρίου έχει ορισθεί ως ημέρα για προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις, με προσκεκλημένους χονδρέμπορους και εισαγωγείς από Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία και Σλοβακία, οι οποίοι ενδιαφερόταν αποκλειστικά για Ελληνικά και Κυπριακά Τρόφιμα/Ποτά και Υπηρεσίες τουρισμού.

Να σημειωθεί ότι η οικονομία της Πολωνίας είναι η 8η στην Ευρώπη με ρυθμό ανάπτυξης 2,9% και 39 εκατομμύρια καταναλωτές, κυρίως νεαρής ηλικίας καιμεσαίας τάξη. Κατά το 2018 περίπου 900.000 Πολωνοί επισκέφθηκαν την Ελλάδα, ενώ την περίοδο 2009-2018 οι Ελληνικές  εξαγωγές στην Πολωνία έφτασαν τα 460.000.000€.  

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, επικοινωνώντας με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ: 2810 247034 stefanoudaki@ebeh.gr.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Super Deals

Έτοιμη η νέα προκήρυξη στο Λιμενικό (εκτός ΑΣΕΠ και Πανελλαδικών)

Δημοσιεύτηκε

στις

Έτοιμη η προκήρυξη για την πρόσληψη νέων μονίμων υπαλλήλων στο Λιμενικό Σώμα


Οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι έτοιμες να δεχτούν τις αιτήσεις των υποψηφίων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του workenter, αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές θα δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη και θα ανακοινωθεί η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών.

Σημειώστε:

  • Ο διαγωνισμός θα αφορά, πιθανότατα, 180 θέσεις
  • Η διαδικασία για την επιλογή του προσωπικού γίνεται εκτός ΑΣΕΠ
  • Η συγκεκριμένη προκήρυξη δεν συνδέεται με την επιλογή ενστόλων μέσω Πανελλαδικών
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη